Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 273 ***
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
Ilinca_M. iti doresc sa ramai cu lista de BIG NO NO, dar din experienta iti spun, ca incet, dar sigur le vei bifa pe toate. la noi sunt preferate sucurile si ben10 (ca doar am baiat), restul nu-l intereseaza, desi le-a incercat.
m_monique spune:
ma bucur ca v-au placut pozele cu copiii mei. va rog sa nu va stresati din cauza greutatii. ioana e mare pt ca s-a nascut mare. si inca un an va mai evolua la aceasta categorie. din fericire nu are tendinta de obezitate.
pe andrei inca se mai vede ca s-a nascut mare. el acum nu mai e grasunel, dar e inalt si indesat. are 17,5 kg si 105 cm.
m_monique spune:
azi am fost cu copiii si soacra in gradina botanica, ca sotul si cu socrul erau plecati la tara.
am prins o vreme superba. in gradina botanica e tare frumos, sunt multe aranjamente florale de toamna. pe lac erau si rate pe care le-am hranit. ioana a fost tare fascinata de "ma-ma" (in loc de mac mac) ca abia am putut sa o iau de acolo.
aici aveti si poze
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique ultima distractie a ioanei este sa-si puna chilotii pe cap. ... ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, ai mare, mare grija cu Ada cand mananca popcorn. Acum cateva luni a murit un copilas de doi ani inecat cu popcorn; am vazut la tv; si o doctorita spunea ca este unul dintre cele mai periculoase alimente pentru copiii sub trei ani. Sa nu te superi pe mine ca-ti zic grozavia asta, dar am ramas marcata si mi-e frica sa-i dau lui Andrei . Zicea si de strugurii cu samburi mari si coaja groasa. Si dr. Spock le enumera printre potentialele pericole de inecare, asa ca o fi ceva cu astea! ( daca dai un search simplu pe net o sa vezi ce periculos este popcornul asta)Sper ca nu v-am stricat inceputul de zi! ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Anaan, mersi mult de info !!! si eu aveam o temere legata de popcorn de aceea nici nu i-am dat niciodata pana aseara cand a vazut la pritenii nostri punga desfacuta si nu am mai scapat de ea !!
Sigur nu o sa mai repet experienta !! Mersi inca o data !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi dupa cum ati ghicit am fost afaaaara !! apoi am parcat-o pe Alexandra la nani cu mama mea si noi am mers la chinezesc cu nasii, apoi o tura prin real la cumparaturi ca diseara mergem la alti prieteni sa facem pizza si prajitura cu branza la cererea speciala a lui Pisi asa ca am luat noi ingredientele !
Aici e o vreme de vara, de ar tine tot asa !!
Ilinca, multu si tie pt info non popcorn, ma bucur ca nu am avut eu o temere nefondata
Alte noutati nu avem ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Cat despre lista cu BIG NO NO, nu stau nici eu prea grozav:
- sucuri si iaurturi cu fructe din comert, ciocolata: Nu!
- uitat la tv, calculator: nu foarte mult, dar da![]()
- refuzat sa-i fac toate poftele, fermitate si constanta in deciziile de parinte: nu-s in stare
, si el simte asta, asa ca ma cam joaca pe degete![]()
- citit povesti in fiecare seara: nu, daca incerc, sfarsim rapid prin rosul cartii- el, rosul degetelor de ciuda- eu![]()
- mancare cat mai sanatoasa: incerc!
Astea-s doar cateva deziderate
, asa ca va cam dati voi seama cum stau lucrurile.
sa va spun ce-a lucrat fiu-meu la tanti acasa: a inchis-o pe biata femeie pe balcon
, iar el din camera ii facea pa. ![]()
Eseea spune:
fetelor, va multumesc tuturor celor care ne-ati votat la concurs!
cine mai vrea sa ne voteze, daca va plac pozele, le am la semnatura.
Mami de fetita
si de baietel 
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Anaan, mersi mult de info !!! si eu aveam o temere legata de popcorn de aceea nici nu i-am dat niciodata pana aseara cand a vazut la pritenii nostri punga desfacuta si nu am mai scapat de ea !! Sigur nu o sa mai repet experienta !! Mersi inca o data !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
N-am vrut sa fiu sacaitoare si panicoasaFug la dus!