Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lidia mereu ma gandesc la tine si cateodata imi vine sa te cert ca esti pesimista . Trebuie sa tratezi nenorocitul ala care nu-ti da pace si apoi vei fii o mamica fericita. Daca la mine s-a putut si ca mine mai sunt multe mamici, numai in odiseea noastra cati fivuleti sunt, la tine cu siguranta se va putea ptr. ca tu ai ramas gravi natural iar medicina este asa de departe. Hai gandeste pozitiv si sa vezi ca va fii bine

Tina imi pare rau ptr. micutul Geo

Lumi nu stiu ce sa zic de situatia in care te aflii. Nici Vlad nu este foarte incantat mereu ca mananca dar dupa zeci de minute termina portia. La noi cel mai bine functioneaza mancatul afara, numai ca acum cu frigul asta cam greu.

Monis

Krelia lasa Albastrelul (de 1 an)in pace, este perfectttttt si mai alunga piticii.

Raluci Bubu cum mai este?

Laurici, deci fu chef mare, nu? azi te iertam, dar maine poze bre.

Azi am mancat tort bebelicios tare bun si frumos aromatizat, de la Lila. Tot drumul de intoarcere m-am gandit ca puteam sa mananc putin mai mult, ca mai era, dar de...
Mai sunt multe de spus dar nici nu mai vad bine tastele, asa ca ma retrag
NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Smara daca esti in concursul de poze pune link-ul sa stiu unde sa ma duc. Are fata puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Smara daca esti in concursul de poze pune link-ul sa stiu unde sa ma duc. Are fata puncte

many, m-ai binedispus pentru trei zile. Esti tare draguta.
Daca tot am vazut ca e la moda votatul, am supus si eu variantele de tort la vot ca sa ma pot decide.
Deci, enjoy, ca nu aveti nevoie de puncte.

Tare dulce ai fost, many. Sper ca nu te superi pe mine ca am ras asa. Chiar mi-a facut bine portia asta de ras ianinte de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Si eu cu iertaciuni: La multi ani draga Iustin, sa fii sanatos si voios si sa ai grija de surioara ta!Stephy, multe si multi

Am votat si la Tina, o caut si pe Simina si cine mai participa. Eu va iubesc pe toate si nu-mi place cand se isca diverse discutii aiurea. Am sau am avut mai bine zis, o prietena tare buna, cea mai buna care refuza sa mai vb cu mine dintr-un motiv absolut pueril. Este mare pacat, prieteniile nu se leaga si consolideaza in fiecare zi. Sa nu uitam ca suntem "prietene la bine si la greu". Apropos, Ramona unde ai disparut?

Alexa, sa-ti traiasca minunea, este tare frumoasa. merci de pontul cu tahini, o sa o scot din frigider. I-am dat gargaritei(i-a dat ta-su de fapt ca eu am fost la sport domnule') si mancat ceva, cred ca a fost cam puternic gustul. Repetam!

Lidia, ma faci sa ma simt prost. Nu astept multumiri nici cand o sa fac ceva concret

Cred ca ma duc sa ma culc, sunt in picioare de la 6.30, am si uitat cate am facut azi iar maine e vineri, Doamne ajuta!

A, Dana, am vazut pozele, frumos totul iar "blue eyes" este adorabil

si inca una: Monis si Kreliutz, la cate avem noi de dezbatut aici si voi sunteti fara chef Asta nu se accepta Intrebare pt voi doua: ce-i fac eu fetitei care ii mai aplica lui fii-mea cate o muscatura ? Ca e o scumpete de fetita cu parul sculat si care terorizeaza pe toata lumea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI RARES!!!

Sa fii sanatos, fericit si mereu vesel Albastrel frumos.

pt mami sa treaca orice urma de suparare si oboseala.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Citat:

many, m-ai binedispus pentru trei zile. Esti tare draguta.
Daca tot am vazut ca e la moda votatul, am supus si eu variantele de tort la vot ca sa ma pot decide.
Deci, enjoy, ca nu aveti nevoie de puncte.

Tare dulce ai fost, many. Sper ca nu te superi pe mine ca am ras asa. Chiar mi-a facut bine portia asta de ras ianinte de somn.

ca sa vezi cat sunt de dusa cu capul.
La torturi nu ma bag, dar cum am mai spus am mancat azi dintr-un tort bebelusesc super bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Smara, votez varianta nr 1.

Lumi, asta e reteta.
http://www.alimentatiecopii.ro/bebelusul-0-12-luni_3/retete-sanatoase-6-12-luni_20/cuscus-cu-pui-si-legume-de-la-10-luni_18.html

Poate functioneaza.

Fug sa culc copilul care are o energie...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RARES

alias DL. ALBASTREL

Sa cresti mare sanatos ca de restul au grija mami si tati.

P.S sa stii ca ma simt tare onorata ca sunt nascuta in aceeasi zi cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

LA MULTI ANI RARES!! SA ramai la fel de frumos si sa luminezi viata parintilor tai care te iubesc atat de mult! Sa ai parte numai de bine!

LA MULTI ANI MANY!!! Sa fii sanatoasa, sa te poti bucura de mica ta minune si de ce nu, macar de inca una!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Va pup, ma duc sa scot bautura din frigider ca vine ziua lui Many

Pai nu ma lasi pe mine sa fac cinstea?

Pai hai, pune sticla pe masa si scoate platourile din frigider
draga noastra, sa fii vesela si sanatoasa si sa ai numai zile frumoase alaturi de oameni dragi

Mergi la inceput