Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Printzesul Albastrel sa te faci om mare, sa fii sanatos si fericit ca frumos, jmeker si destept ai luat deja de pe tava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ralu,Lauriciu,Smara,Many,va multumesc din suflet,tare bine e sa ma plang si sa mai primesc cate o vorba buna

De fiecare data cand incepe sa pape putin,infloresc sperantele mele,ca magnoliile primavara. Doar ca nu o tine mult....cu fiecare "greva" am devenit din ce in ce mai rabdatoare(va vine sa credeti?). Ma tin tare,nu am incotro,asta e datoria mea.... Spuneti voi ca ati lua-o razna,dar nu e asa... Cand simt ca nu mai pot,trag cateva reprize de bocete prin baie,ma intreb unde si ce am gresit,simt ca e doar vina mea,vin si ma plang pe forum,ma mai plang la Richard,imi permit sa fiu "down" cateva zile,apoi trebuie sa ma "ridic" din nou,si sa am grija de fetita mea. Am invatat in anisorul asta ca nu exista "nu mai pot" ci "trebuie sa pot"
Daca e sa vad partea buna a lucrurilor,multumesc lui Dumnezeu ca nu are vreo boala,ca e vesela,incapatanata si cum mai este ea!
Si-l rog pe DD sa-mi dea putere si rabdare sa trec peste aceasta faza.... Cateva vorbe bune de la Richard,cateva vorbe bune de la voi,cateva de la mama si imi revin...baterii incarcate pt inca o batalie cu "marea diversificare"!

Acum sunt inca down,dar incerc(fac tot posibilul) sa-mi revin. Imi cer scuze ca umplu paginile cu chestia asta,dar ma ajuta sa ma descarc... Hai ca sunt incoerenta

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI MANY

Lumi

Daca ne indragiti, votati va rog www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Rares!
Sa cresti mare,baietel frumos,sa ai o viata frumoasa si sa aduci numai fericire parintilor tai!

La multi ani,Many!

Iti doresc multa sanatate,sa-ti cresti in liniste puiul mult dorit,si sa fii fericita alaturi de baietii tai!

Miany,hai ca e super de gaska ginerica,scumpul de el! Deci e sufletul petrecerilor de pe acum!

Ralu,din cauza unei jucarii v-ati certat???? Hmmmm,cred ca nu jucarioara,ci hormonii au fost de vina....Ia bagati voi niste pupaceli...poate puneti si de o surioara pt Matei

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, Many_bany! Sa ai parte numai de fericire alaturi de cei dragi!

La Multi Anisori, Rares! Sa cresti mare si voinic si sa-ti bucuri parintii toata viata!

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Laurici, mie mi-au placut pozicile tale, drept pentru care le-am acordat maxim de stele Si ale Siminei mi-au placut si le-am votat la fel!

Va multumesc tuturor pentru voturi!

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Dankuta, refacere usoara dupa operatie mamicii tale

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

] Many, mami de Firicel sa fii sanatoasa si sa te bucuri toata viata de puiul tau.Si cat mai curand sa ii prezinti lui Vladutz un fratior]

Printesulecu ochi de peruzea sa curga garla litri de impliniri, sanatate si voiosie iar tu sa bei cate-o canuta plina ochi [albastrel] in fiece zi.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Eu va iubesc pe toate si nu-mi place cand se isca diverse discutii aiurea. Am sau am avut mai bine zis, o prietena tare buna, cea mai buna care refuza sa mai vb cu mine dintr-un motiv absolut pueril. Este mare pacat, prieteniile nu se leaga si consolideaza in fiecare zi. Sa nu uitam ca suntem "prietene la bine si la greu". Apropos, Ramona unde ai disparut?

Asa gandesc si eu si tare rau imi pare ca RamoXX ne citeste din umbra( stiu asta ca am vazut ca voteaza la pozicile din concurs), a fost o lipsa de comunicare care a culminat cu un schimb de replici, si uite asa fuse si se duse o prietenie de aici..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La multi ani Albastrel bucalat de mami Krelia

Many Multi ani sa fie, fericiti si cu doua minuni in viata voastra!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput