Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Smara,nu ma pot decide intre 1 si 2...la 1 nu prea imi place ideea cu biscuitii "caliti" in unt,dar cred ca merge.

Floricik,da-mi si mie reteta magica,pls!!!!
Hmmm,si eu sunt ca sotul tau,daca nu mananc carne o zi nu ma simt bine

Astazi am incercat cu cereale simple dimineata-a luat vreo 3 lingurite. Am copt dovleac in cuptor,am pasat si am amestecat cu jumatate de lingurita de smantana. Am pus si bucatele de dovleac pe o farfuriuta. Numai cat m-a vazut cu mancarea si a inceput sa tipe...si sa muste de nervi,asa ca am lasat-o in pace si am papat eu dovleacul.

Marti am bagat o programare la pedi aia buna,daca totul e ok cu pisicioasa,cred ca saptamana viitoare voi incerca si ultima metoda: nu primeste lapte pana nu accepta solidele (ma doare inima numai cat ma gandesc ca o voi tine flamanda)

Astazi am fost in gradina botanica-superba vremea,foarte placuta si relaxanta plimbarea.
Spre seara am fost la Moldova,la locul de joaca. Ne-am jucat,vai de spatele meu...Mai era un baietel de seama pisicioasei,dupa joaca,i-au dat sa pape....Cum a vazut lingurita,a deschis o gura maaaaree.....fetelor,am ramas cu gura cascata,pe cuvant. Pai eu nu am vazut asa ceva la copilul meu niciodata...si cand accepta ceva mancare,abia de ia jumatate din lingurita ei minuscula,zici ca toata gura e plina de limba si dinti
Promit ca,atunci cand va fi mare,voi rade de ea cand va tine diete si isi va dori sa guste din cate ceva

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Tina,tare rau imi pare de Geo cu otita aia pacatoasa...si eu am avut,si tare dureroasa mai este. Doar ca eu eram mai marisoara,dar el,saracutul....of,sper sa-i treaca repede. Am impresia ca am folosit si eu Otocalm,si tare bine imi mai calma durerile...
Multa sanatate puiutului scump

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Multumesc foarte mult de incurajari (am scris mai mult sa stiti ca bantui prin zona, dar am nevoie de bilet de voie)

insa aceasta incurajare este Incurajarea:
Citat:
citat din mesajul lui Lidia74
Eu tare mult as vrea sa simt ca imbatranesc alaturi de copilul meu (ca de imbatranit oricum imbatranim).

draga mea!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Si ptr mine ceea ce a scris Lidia a fost ca o palma de revenire (binevenita). Deja am cateva saptamani in care nu imi arde de nimic...dar de nimic. Am incercat sa maschez totul dar cei din casa m-au observat. Ma simt slabita din toate punctele de vedere. Dar promit sa ma mobilizez si sa imi revin. Lidia

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Tina, imi pare rau ca este bolnavior Geo. si multa sanatate!

------------------------

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetelor, sunt in butoi, dupa o repriza de ] cu sotul, pe tema unei figurine pe care o rodea cu foc fi-miu...

Tina, uff, pacatoase rau otitele...sunt campioana la asa ceva Sanatate maxima! Sper ca Geo sa reuseasca sa se odihneasca si voi la fel

Monis, intr-adevar, Lidia a spus totul! pt amandoua, sa ne auzim in ipostaze mai placute!

Smara, ideea no.1

Lumi, nici nu stiu cum as putea sa te fac sa zambesti macar putin,,cred ca ai ajuns la exasperare cu greva asta a foamei..sper sa aiba ceva sugestii mai bune super pedi

Kreliutz, si pt tine un biiig hug

Dankutza, ma bucur ca mami vine acasa, sper sa nu mai existe alte complicatii

Ma tarai spre pat. Pupici!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

am descoperit pe laptop pozele mucosilor din perioada 0-6 luni...cat s-au schimbat...ce mititei erau..

Ieri si azi am avut program de sortat haimutele lor care le-au ramas mici. Le-am separat pe sexe, le-am spalat pe unele dintre ele care-mi pareau cumva, altele au ajuns la categoria "inutilizabile". Am facut 2 saci si atept sa devin matusa . Nu-mi vine sa cred cat de mici erau primele lor body-uri...masura "new baby" sau "premature" ca alea de o luni le erau mari...si acum purtam masuri cu cateva luni inaintea varstei biologice. Cred ca la 1 an voi face o foto comparativa a hainutelor

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

hello everybody!!!

verdict meniu pranz: sos de carne vita+cus-cus-bun;ciorbita-pauza

seara: a papat o banana si 2 biscuiti(eram in deplasare si ne-a cam luat foamea,spre bucuria mea)

si acu sa il laud putin: am fost la aniversarea unui prieten mai mic cu o luna decat noi ,unde mai era un alt prieten mai mic cu 2 luni si a fost cel mai cuminteee!!s-a jucat ,a dansat (spre deliciul asistentei),a patrulat peste tot in 2 picioare...ajuns acasa,a rezistat si la baita ,dupa care somn de voie...era nedormit de la ora 15 si a capitulat in jur de 22...

andre ms de tot,bagat la cap...;daca nu gasesc nimik,caut crema de catina ptr.dilutie

alexa superba printesa cu nasul turtit!!sa va traiasca si sa va faca mereu fericiti!!

ma lasa bateria ..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Radu Stefan
Tudor

pfiu..acu am reusit sa recuperez..Aveti un ritm la scris..infernal

Noi am taiat motzu cupilei, super frumos, super cadouri, super de multa treaba, hamaleala, gateala, munca inainte si dupa. Asta noaptea am stat pana la 2 jumate sa mai strang de prin casa dupa petrecerea de motz.
Pozici inca nu am incarcat, tomorrow.
Dana am vazut ca ginerelu a avut si el coifuri la petrecere, rechinila a avut cu hello kitty, tare buna pereche ar fi facut impreuna sa sarbatoreasca cu coifuri pe cap.

Ancutza, ai gasit coifuri and alte alea pt petrecerile din wee? acus iti pun poze sa ma poti invidia+

Raluci, multam ca te-ai straduit sa faci reclama la pozicile mele de concurs, eu una m=am rusinat dupa ce am citit regulamentu in care spunea clar ca nu sunt tocmai indicate pozicile cu plozii drept reclama cersita, ca deh..fiecare cioara isi lauda puiu, asa am facut si eu. Trebuia ceva chiar tematic. Asadar nu indraznesc sa cersesc voturi pt ca nu prea rimam cu tema concursului.

Dankutza big hug, tare mult vreau sa te aud ca mami tau e bine, si ca a scapat de nenorocirea de gargaune

Alexa, ai adus pe lume o dulceata de fetita!

M-au palit lacrimile instant la mesajul Lidiutzei, uoff , tare vreau vreodata sa aud si de la tine asa vesti frumoase ca de la Alexa, caci o meriti, esti o persoana deosebita, si chiar daca mai ai de tras inca cu tratamentele, sper ca nu e totul in zadar!

Cum zicea si Smara, tind sa cred ca ai dreptate, si pe mine m-a lovit ceva lehamite si stare de kko, ca si pe Monisu, prea s-au adunat multe si multe in spate, plus stresu cu petrecerea de motz. Ca sa fie totu frumos am dat iama azi in haleala..Daca as fi gazela ca Monisu in paispe m-ar durea, dar...asa...

Lumi, asadar ii pui gand rau pisicoasei cand o creste mare si va fi cu dietele..Una peste alta, bine macar ca mai poti sa glumesti pe tema asta, eu as fi luat-o rau pe aratura daca eram in situatia voastra. Tare ma bucur ca ai mai multa rezistenta la fitzele pisicii

Gata fug la patutu copilu'jugal, ca acus smiorcaie iarSa ma laud ca de cand ma stresez sa o plimb noaptea in loc de a-i indesa tatza si a dormi comod la loc langa ea, si=a mutat prima masa dupa cea de la culcare de la ora 11.30 la ora2 sau chiar spre 3Bine..asta nu inseamna ca nu se mai trezeste intre timp, tot mai smiorcaie cam de 2 ori timp in care tre sa o iau in brate la iubit sa o adorm iar

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Buna seara
Sint ultimul om,dar ma jur ca ieri n-am putut sa intru deloc. , zic acum repede repede Sabi, Amalia si Mihai [emoticon cu multe jucarii]
Pina se termina ziua, urez de bine si frumos si pt Radu si Tudor si bineinteles si pt Iustin
Asta mica a facut rautati la calculator si nu prea mai merg tastele asa ca nu prea pot scrie mult la asta se adauga si "sindromul Monis" descris de ea atit de bine mai sus
Va pup, ma duc sa scot bautura din frigider ca vine ziua lui Many

Pai nu ma lasi pe mine sa fac cinstea?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Tina, Geo sa treaca otita afurisita.

LumiR
, mersi de vot. Biscuitii aia vroiam sa spun ca sunt inmuiati oarecum in unt, la foc mic, 2 minute, pana se omogenizeaza.

Of, cred ca ti-ai facut nervii de otel cu printesa ta mofturici. Si Timi trece acum printr-o pasa mai proasta cu mancatul, si simt ca innebunesc cand il vad ca de la prima lingurita intoarce capul, si-l roteste mai ceva ca girofarul politiei, , imi da peste mana, and so on...
Multa rabdare si putere iti doresc, ca e cumplit de greu.

Coque
, asa bine ai descris gesturile lui MAtei in bucatarie la masa (cum iti tot arata el obiecte pe care sa i le dai ), de parca ii faceai portretul lui Timi.

Mai, dar sa vedeti faza: ii da sotul iaurtul seara. Eu mi-am gasit urgent treaba prin casa, sa nu aud din nou repriza de miorlaieli. Se auzeau rasete si chicoteli, iar eu ma gandeam ca l-a dus pe tata-su de nas si iar nu a mancat nimic. CAnd incolo, iasa sotu triumfator din bucatarie, ca a mancat copchilu 180 ml iaurt, iar asta micu plin de mustati albe la gura si hlizindu-se cu sughituri. Felicit sotz, pup copchil mustacios, ma iau cu treaba si uit sa intreb "cum de?" a mancat atat.

A doua zi dimineata, masa de fructe. Eu singura cu copchilu. Asta micu tot imi arata cu manuta ceasul de perete. EU: "da, mami, ceasul, vezi?" EL: acelasi gest. EU: "ceasul, mami. Cum face ceasul? Tic-tac-tic-tac".
IN fine...el a continuat sa se strambe la mancare si sa imi tot arate ceasul, eu sa ii tot explic in propozitii variate ca ala e ceasul.
Cand ajunge tata-su acasa si ii da iaurtul de seara, ma prind si eu de ce imi tot arata copilu ceasul: cu o seara inainte i-l aratase lui tat'su, si asta....l-a luat de pe perete, l-a pus pe tava de la scaun, si s-au jucat asa pana a balotat Timi tot iaurtul. Acum aveau logica si chicotelile ce le auzisem.

Ehe...dar cu mine nu-i tine faza la pici. Cu mine face lectii la mancare. Cat a mancat fructele eu i-am facut nshpe propozitii despre ceas. Asa ca acum, daca il intreb unde e ceasul, se uita instant acolo. Aaa, intre timp, aceeasi figura mi-a facut-o (si i-am facut-o, sic! ) cu un calendar cu peisaje, tot de pe peretele din bucatarie. DEci, stie doua cuvinte: ceas si calendar. Si asa frumos le arata cu manuta cand il intreb unde sunt! Sa vedem ce urmeaza.

Cred ca urmeaza sa ma bag eu la somn totusi.

Noapte buna si linistita.

Mergi la inceput