Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 4
Lidia74 spune:
Dana_n iti multumesc din suflet pt medicament. M-am intalnit cu tatal tau. Of cum de nu m-am gandit mai repede sa va cer ajutorul pt medicament ca de doua luni trebuia sa il iau si nu a avut cine sa mi-l ia .
Laura_Andreea iti multumesc pt gestul tau frumos. E un sentiment cu adevarat deosebit sa stii ca persoane pe care nu le-ai vazut in mod real niciodata iti sar in ajutor atunci cand ai nevoie.
Douradoudou sa iti traiasca gaza mica si sa va bucurati toata viata de ea.
Dankutza multa sanatate mamei tale.
Monis bucura-te de minunea pe care ti-a dat-o Dzeu si nu te mai necaji. Eu tare mult as vrea sa simt ca imbatranesc alaturi de copilul meu (ca de imbatranit oricum imbatranim). Hai nu mai fi supi.
V-am votat si eu pozele. Da nu stiu cine mai are pozele puse pe site. Ideea sa le puneti la semnatura e super.
Ancutza_Bro spune:
buna seara dragelor, intru nerecuperata, franta de oboseala, abia am ajuns acasa de la Iasi (a fost ziua nasei Sabinei) vreau doar sa nu treaca ziua fara sa urez
Tudor si Radu Stefan sa cresteti mari si sanatosi!
si nu in ultimul rand sa-l pup tare pe Iustinut si sa-i urez o ultima luniversare frumoasa
va pup, good night all
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
floricik spune:
Seara buna.
LA MULTI ANI RADU STEFAN!!!
LA MULTI ANI TUDOR!!!
Multa fericire si noroc va doresc.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
smaranditza spune:
Incep in ordine inversa: Rog si eu sa puneti pozele la semnatura, ca altfel nu am timp sa stau sa scotocesc pe-acolo pana dau de ale voastre.
Alexa, sa iti traiasca printesa si sa te bucuri toata viata de ea.
Monis, e normal ceea ce simti tu; stai linistita. Ar fi anormal sa nu fie asa. De obicei, dupa perioade de emotii si trairi intense, o stare "up" (pregatirile pt ziua lui Santi, petrecerea de duminica, ziua lui de marti), corpul nostru (sistemul nervos, emotional, etc) are nevoie de liniste, si intervine acea stare "down". Asta e normal sa se intample, pt ca nu putem trai doar din euforie in euforie, pt ca ne-am dezechilibra.
Of, sunt tare obosita si nu ma pot concentra acum. MI se pare ca nu se intelege nimic din ce am scris. Cred ca mai bine as face un desen. Scuze pt exprimarea de cacao.... atat mai pot la ora asta, dar sper ca ai prins ideea, ca tu esti fata isteata.
Dankutza, cand am facut biscuitii exact la tine m-am gandit sa iti scriu dar am uitat. Ziceai ca nu te vezi facand si biscuiti, ca n-ai nici chef si ai mult de lucru.
Deci: eu sunt cam antitalent in bucatarie, si mi-au iesit. Reteta e super simpla, si nu ai ce sa incurci. Apoi, daca faci ca si mine vreo 60-70 de biscuiti...astia iti ajung pe cateva saptamani. Ai mei inca nu s-au intarit, pt ca ii tin in cutie cu capac. Daca se intaresc, ma gandesc sa ii sfarm cu sucitorul si sa ii adaug in iaurtul de seara sau in fructele de dimineata; cate-o lingurita-doua, asa.
Apropo de biscuiti: nu ma pot decide cum sa-i fac tortuletul lui Timi. Am 3 variante. Votati, va rog, cea mai gustoasa.
1. BLAT: biscuiti pisati, "caliti" in unt la foc mic si dat la rece.
CREMA: branza de vaci cu fructe (banana, ananas, portocala), ornat cu stafide.
2. BLAT: rondele de orez inmuiate cu suc de fructe
CREMA: gris cu lapte si fructe, ornat cu fructe de padure.
3. BLAT: rondele subtiri de fructe: portocala, ananas, kiwi
CREMA: mei cu lapte (pasat totul, ca o pasta) cu faina de roscove
Se poate vota si asa, de ex: blat 1 crema 3.
Dovlecelul placintar nu-i place, deci iasa din schema.
Multumesc!
Licurici, pe unde ai disparut, mama? Poze? Cinsteala? Nik?
Ionela, sper sa se rezolve cat mai repede probl. sotului cu serviciul. Ati plecat deja in plimbari?
Nu in ultimul rand, doresc si eu MULTA SANATATE, ZILE SENINE, SI O VIATA PLINA DE BUCURII CELOR DOI SARBATORITI, TUDOR SI RADU! SA TRAITI MULTI ANI FERICITI, ALATURI DE PARINTII VOSTRI IUBITI!
LA MULTI ANI, TUDOR!
LA MULTI ANI, RADU!
grigore_tina spune:
Multumim de voturi.Sincera sa fiu nu gasisem pozele pe site si am crezut ca nu le-au pus.
Am fost la Grigore.Geo are otita medie acuta la ambele urechi.De la ce a facut-o nu stiu.Posibil de la putinul rosu in gat pentru ca nu ii curge nasul si secretiile se acumuleaza in ureche.Ii pun picaturi Otocalm si antibiotic luam Amoksiklav.Daca era mai mare nu era nevoie de antibiotic.Asa ne-a zis la ORL.pentru ca e mic mai bine sa nu riscam.Acum doarme.
Meniul de azi tzitzi,o banana dimineata,multa apa,un galbenus fiert tare la 17.00 si cam atat.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
floricik spune:
Am tot citit din urma si am ramas in cap cu ...nimic.
Andre, de mult vroiam sa te intreb: cum pot sa fac pastele pt ? Scuze daca ai mai scris... I-am facut zilele trecute dar imi e rusine sa scriu ce am inventat eu pe acolo
Coque, am facut azi biscuiti 'a la Capisoana'. Tare buni au iesit...tati a fost mai incantat ca Zburly.
pt Monis si Kreliutz, sa treaca perioada asta nasoala.
Va scriam ca Ema face mai nou fitze la mancare...ieri i-am facut cus-cus cu pui si legume (reteta e luata de pe site-ul dat de Lyly) si a ras tot. Am observat ca mananca cu placere orice mancare care contine carne...seamana cu tac-su , el mereu imi spune ca leguma lui preferata e porcul.
Lumi, poate incerci reteta. Cine stie... Te pup si cred ca iti e tare greu cu pisicuta mereu in greva foamei.
Alexa , e o scumpa printesa ta.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
gabitza35 spune:
sara buna,
Scriu de pe laptop, care se misca numai in reluare...daca eram la serv, era demult schimbat...asa mai astept
Am stat 20 min sa se deschida, asa ca rabdarea mea a ajuns la limite ....am citit repede din urma dar cred ca am uitat tot
Sa zic meniul de azi, nu de alta, dar au macat pt prima oara carnea de vacuta, nu le placea nici din borcanel. So :
10 para+ banana+pruna
14 ciorba vacuta (albitura, morcov, dovlecel, 1/2 aredei gras, taitei ,cateva boabe mazare,2 rosii chery, leustean si 1 felie lime)
19 un iaurt cu afine la amandoi
Se pare ca suntem pe cale sa eliminam masa de la 18, pentru ca noul program de somn e ceva de genul 16.30/17-19, dar bibe de seara e tot la 21.30 si sunt cam apropiate mesele.Pt inceput am scos cerealele, le dau iaurtul simplu, si unul la amandoi...asta ca sa pacalim foamea si sa nu fie maraieli pana la culcare, sau primim cate un biscuite..
Imi poate da cineva linkul cu retete de la Lyly...ca pe laptop nu il am salvat, poate pana adorm iau si o decizie in legatura cu pranzul de maine
Citind meniul lui Flavours, mi-a venit asa o intrebare : putem da castane (piure) la bebei?
Tina, imi pare rau de otita...sper sa treceti usor de ea...eu am facut adult fiind si tare nasol mi-a fost
si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI TUDOR SI RADU STEFAN
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lili_a spune:
Buna seara
Sint ultimul om,dar ma jur ca ieri n-am putut sa intru deloc. , zic acum repede repede Sabi, Amalia si Mihai [emoticon cu multe jucarii]
Pina se termina ziua, urez de bine si frumos si pt Radu si Tudor si bineinteles si pt Iustin
Asta mica a facut rautati la calculator si nu prea mai merg tastele asa ca nu prea pot scrie mult la asta se adauga si "sindromul Monis" descris de ea atit de bine mai sus
Va pup, ma duc sa scot bautura din frigider ca vine ziua lui Many
lili_a spune:
PSeu
Maysaa este superba!!!
Smara eu votez varianta 1
Tina imi pare rau de otita
Lyly ma gindesc la Alex cu drag, sper sa te lamuresti ce-i cu rezultatele alea
Tinonino
monis5 spune:
Multumesc foarte mult de incurajari (am scris mai mult sa stiti ca bantui prin zona, dar am nevoie de bilet de voie)
insa aceasta incurajare este Incurajarea:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Eu tare mult as vrea sa simt ca imbatranesc alaturi de copilul meu (ca de imbatranit oricum imbatranim). |
draga mea!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)