Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Noi duminica avem petrecerea de 1 anisor, le-am comandat de la Piticot tortulete in forma de trenulet la fiecare

Petrecere frumoasa tuturor care au in acest weekend!

Multumesc din suflet pentru voturi!

Many, am inteles eu bine sau urmeaza in curand FET? Daca am inteles bine, iti doresc din tot sufletul sa fii graviduta iar!
Mai avem si noi 5 puiuti congelati la Budapesta, dar cred ca-i punem la caldurica dupa sarbatori...

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Si noi prima data tot de la piticot am vrut tort si tot in forma de trenulet.

Despre ET povestea este lunga, vroiam ca pana in feb sa mai fac un ET ca sa intru un CIC2 dar nu cred ca este posibil, ca sa fie posibil trebuie sa ma gandesc ca pana in dec. sa termin cu alaptatul si nu cred ca se va produce, asa ca vom vedea. Oricum nu avem decat un embrion congelat, dar ar fi suficient ptr. bebe2, nu?
Sa inteleg ca voi mai vreti asa repede?

Petrecere frumoasa piticilor

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Buna fetelor,

Rares Sa cresti mare si voios, bucuros si sanatos!
Many La multi ani bucurosi si luminosi, inconjurati de copii frumosi si luminosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

Amalia
Sabina
Mihai
Tudor
Radu

Am vazut poze cu doua fete cucuiete: micuta Maysaa si Amalia dezmotata si pe Chiara dansand. Sa va traiasca fetelor, sunt minunate!
Monis , imi pare rau de varicela! Nu stiu dc sa-ti doresc sa o ia sau nu Santi. Eu am facut-o in clasa a 8-a. Nu a fost prea placut.
Lumi, Magda imi pare rau ca nu vor sa manance piticii. Eu am inteles ca totul e variabil, adica si la un copil mancacios, daca azi mananca iaurt maine s-ar putea sa nu-l mai vrea si daca, acum ca bebe e mancacios s-ar putea ca toddler sa nu se uite la mancare si invers. Am trecut si noi prin faze nemancacioase la inceput si stiu ca e frustrant tare. Asa ca rabdare si putere multa, va doresc!
Lyly sanatate! La fel si Geo
Fetele cu ET, sa va iasa din prima tot ce va doriti!
Dozz pup-o pe Ana- mica din partea mea! De kiwi nu stiu, noua ne-a zis sa mai asteptam, dar Pisoiul are ceva tendinte de alergii. Eu am steamer si e nemaipomenit (n-am stiut de oale) si daca te hotarasti la steamer iti recomand sa iei unul care are tavitele alaturate nu suprapuse sa poti face feluri diferite fara sa se amestece.
Noi o sa-l sarbatorim pe Pisoi maine (de fapt incepem din seara asta, ca acum un an pe la 9 fara un sfert s-au rupt membranele )
O sa intru si maine sa felicit "fratiorii"
Oricum pupici tuturor si un weekend frumos, se pare ca vremea tine cu noi!

Mergi la inceput

Salutare,
Inca o data multumesc mamici ptr. urarile voastre

Am avut o zi super relaxanta, petrecuta numai cu baietii mei, pe cel mare eram cam suparata de vreo 2 zile dar si-a spalat toate pacatele.

Drum bun, vreme frumoasa si copil super cuminte care a dormit mult, a mancat si a mers, pe jos ca nu prea il mai incanta carutul.

Acasa cand ne-am intors ne-am apucat de gatit, tati ptr. noi, 3 feluri de mancare, eu ptr. Vlad, 1 fel, asa ca maine dupa trezire putina ordine si o intindem, acum negociem destinatia. Eu parca as vrea la Curtea de Arges, tati nu prea, nmai vedem.

Pupam si noi fulgusorii bolnaviori si mamicile lor suparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

nici eu nu stiu daca vreau sa faca copilul varicela sau nu, dar mai mult vreau, oricat de tare nu-mi place sa-l vad necajit. Insa macar asa stiu ca scapa for ever. Asa-mi vine sa urlu la soacra-mea care-mi tot explica de cand ma cunoaste ce bine a fost ca nu l-a dat pe fi-su la gradinita cand era mic si l-a dat direct la scoala (si fi-su e de aceeasi parere, ca ce bine a fost fara gradinita). Imi vine acuma sa le arat la amandoi inca un mega avantaj al lipsei de socializare in copilaria mica.... o varicela la 30 de ani +... e o minune. Lasa ca o sa-mi dau eu copilul la gradinita si o sa aiba ocazia sa faca taica-su si multe alte boli minunate .
Cu aceasta ocazie deosebita, pentru moment am scapat de frecusul ingrozitor de care am parte cu Priorixul, care a fost amanat.

Many de-ai sti ce tare te invidiez, ce-as pleca si eu undeva . Auzi, voi la Meledic ati fost vreodata? Sunt niste peisaje acolo la vremea asta, de-ti sta inima in loc...
Pun un album nou acum cu poze de acolo.
Petrecere frumoasa

Mitzi inteleg c-ati inceput deja petrecerea?

Tina incearca sa ai rabdare cu Geo si bucura-te ca suge macar

Licurici sa poarte fericita Amalia hainutzele

Monica sanatate multa si puiutei tale

Ava bafta la fetite cu codite!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sunt rupta-n freza de oboseala, nu stiu daca n-am luat si ceva virus de prin parc, ca ma doare toata carnea pe mine si abia tin ochii deschisi.

Am intrat sa zic doar atat:

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IMPLINIRI, MANY! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, inca un puiutz pe langa frumosul de Vladutz , si sa traiesti ani multi si buni alaturi de cei dragi ai tai!

LA MULTI ANI, RARES, TZUTZUPID ALBASTREL!
Sa cresti mare, sa ramai la fel de frumos si dulce, sa fii sanatos si voios, si mereu mandria si bucuria parintilor, asa cum esti si acum.

Multumesc pentru votare. Se pare ca tre sa mai bag o tura de biscuiti pana atunci, ca din astia mananca el Timi ce mananca, dar tata-su lu' Timi e campion .

Noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Many uite aici pozele de la Meledic. Am urcat cu masina pana sus la lac .
Acum cand le-am cautat am vazut ca am fost acolo ultima oara in 2 noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Acum cand le-am cautat am vazut ca am fost acolo ultima oara in 2 noiembrie 2007

Pe unde este, ca judet stii tu, sa incep sa pregatesc terenul

Despre boala ce sa zic, eu sunt de principiu cat este mic, si daca se poate iarna cand oricum stai mai mult in casa. Eu am facut cand era cald afara si tare greu a fost, statea la geam si ma uitam la copii pe strada si planceam ca eu sunt singura.
Avem si noi un prieten, celebru dealtfel, care a facut varicela acum la 38 ani, a aduc copilul cel mic de 2 ani de la gradi, a dat la tati si la 6 sapt. dupa a facut si baietelul cel mare, de 4 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Pe unde este, ca judet stii tu, sa incep sa pregatesc terenul

Despre boala ce sa zic, eu sunt de principiu cat este mic, si daca se poate iarna cand oricum stai mai mult in casa. Eu am facut cand era cald afara si tare greu a fost, statea la geam si ma uitam la copii pe strada si planceam ca eu sunt singura.
Avem si noi un prieten, celebru dealtfel, care a facut varicela acum la 38 ani, a aduc copilul cel mic de 2 ani de la gradi, a dat la tati si la 6 sapt. dupa a facut si baietelul cel mare, de 4 ani

Jud. Buzau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani Rares - Albastrel - Tzutzupid!!!! Sa ai o viata minunata ,cu multa sanatate ,dragoste si fericire !!!

La multi ani Many !!! Sa ti se implineasca toate dorintele ,sa fii fericita si iubita !

Mergi la inceput