Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Va lasam sa vizionati un betivan in actiune si ne ducem amandoi la nani

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:

Many uite aici pozele de la Meledic. Am urcat cu masina pana sus la lac .
Acum cand le-am cautat am vazut ca am fost acolo ultima oara in 2 noiembrie 2007

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Pe unde este, ca judet stii tu, sa incep sa pregatesc terenul

Despre boala ce sa zic, eu sunt de principiu cat este mic, si daca se poate iarna cand oricum stai mai mult in casa. Eu am facut cand era cald afara si tare greu a fost, statea la geam si ma uitam la copii pe strada si planceam ca eu sunt singura.
Avem si noi un prieten, celebru dealtfel, care a facut varicela acum la 38 ani, a aduc copilul cel mic de 2 ani de la gradi, a dat la tati si la 6 sapt. dupa a facut si baietelul cel mare, de 4 ani

mami de Vlad (29.10.2009)

Jud. Buzau

Vai rusine mie, stau cu capul in pamant. Spre Siriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

La multi ani Rares!
La multi ani Many!

am revenit dupa Motz Party, care nu a mai fost Motz Party... nu i-am mai luat nici un mot din motive de abrambureala... petrecerea a fost frumoasa, dar cei 3 copiluti prezenti ne-au dat gata. agitatie chitaieli si chiuieli.
tortul de bebici le-a placut celor 2 invitati mici si mamicilor. eu sunt obosita. o sa revin cu poze imediat ce primesc si de la invitati, pentru ca ale mele sunt cam nereusite...

ma bag la vizionat poze pe contul comun.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Rares! Sa fii sanatos cuminte si fericit
La multi ani Many! Sa fii fericita toata viata!
Va pup pe toate...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Multumesc de incurajari.Am plans un pic,am calcat cu el printre picioarele mele,a papat pana la urma un pic de peste(ii facusem in caz ca nu poate manca ciorbitza.La inceput la refuzat.)Acum rade in hohote si se plimba tinandu-se de mobila.
Am rabdare cu el dar ma deprim cand vad ca nu papa.Il inteleg ca ii e rau dar as vrea sa pape un pic de tot pentru ca antibioticul pe stomacul gol nu prea e ok.Macar are mama tzitzi(nici de asta nu mai vrea asa multa ca inainte si de aici depresia mea mica).

Il las pe sot la meci.Maine ne ducem la nasi asa ca nu stiu ce timp am de forum.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara

Va multumim mult pentru urarile de ieri ,sunteti minunate .

Imi pare asa de rau ca nu pot fi prezenta la chefurile de aici ,imi lipseste timpul cu desavarsire .In ultimele zile Iustin doarme doar o data pe zi .Si atunci doar o ora ,o ora jumate .Noaptea e ok ,10-11 poate si 12 ore cu frichineli si foarte scurte pauze de tzitzi abia spre dimineata .
De doua zile ma confrunt cu un virus sau o indigestie urata ,asa ca sunt pilaf .

Va pupam cu drag ,fara exceptie desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Many uite aici pozele de la Meledic. Am urcat cu masina pana sus la lac .
Acum cand le-am cautat am vazut ca am fost acolo ultima oara in 2 noiembrie 2007

Pe unde este, ca judet stii tu, sa incep sa pregatesc terenul

Despre boala ce sa zic, eu sunt de principiu cat este mic, si daca se poate iarna cand oricum stai mai mult in casa. Eu am facut cand era cald afara si tare greu a fost, statea la geam si ma uitam la copii pe strada si planceam ca eu sunt singura.
Avem si noi un prieten, celebru dealtfel, care a facut varicela acum la 38 ani, a aduc copilul cel mic de 2 ani de la gradi, a dat la tati si la 6 sapt. dupa a facut si baietelul cel mare, de 4 ani

Jud. Buzau

Vai rusine mie, stau cu capul in pamant. Spre Siriu?

Berca -> Lopatari -> Meledic. Locul e fain si pt ca putina lume stie de el . Tot pe acolo este si numitul Foc Viu - Ionela stie ca a fost si ea in vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Uff, am ajuns la zi! Ce bine!

Multumesc pt raspunsurile la intrebari, mai cer cateva lamuriri. Dar sa o iau pe rand.

Coque, campioana la treziri cu noaptea-n cap e Ana, se trezeste pe la 5-5.30, max 6. Vad partea buna a lucrurilor, anume ca am 1.5-2h de joaca cu ea inainte sa merg la birou. Dar sa vedeti ce somnoroasa sunt... Despre grupa de sange, eu am aflat-o din maternitate, credeam ca tuturor copiilor li se face.

Miany, si noi ne afiliem la grupul bebeilor care prefera sa doarma nemancati. Ieri seara, de ex, abia ce a papat un pic de lapte, nu a fost chip sa ii dam mai mult. A adormit nemancata. Dar a dormit bine cu stomacul gol, spre uimirea mea.

Alexa, e frumoasa Maysaa si ma bucur ca e papa laptic de la tine cu placere.

Lumi, eu te admir pt rabdarea de care dai dovada cu mesele pisicutei. Si cred ca e ok sa nu infometezi copilul, mi se pare o solutie extrema si tind sa cred ca nu da rezultate bune. Nu stiu ce idei ti-as putea da, mi se pare ca ai incercat multe variante. Doamne ajuta, poate se da pe brazda in curand.

Raluci, pasta de dinti weleda galbena. E din plante, fara fluor.

Monis, mai ce ghinion cu varicela asta! O sa cam aiba de tras tati, din pacate. Lui Santi ii doresc multa sanatate si, asa cum zici tu, habar n-am daca sa faca si el varicela sau nu. Eu am facut in clasa a cincea si nu mi s-a parut rau deloc. Hanoracul Mamut cred ca l-am luat de pe Str Academiei, era acolo un magazin cu articole sportive, acum nu mai e. La Decathlon ai fost? Sau Intersport, Hervis?

Lidia, fa-te bine repede, repede. Eu de-abia astept sa ne dai vesti din cele bune! Ai asa mare dreptate in ce ne scrii, pe mine ma ajuta mult mesaje ca cel pe care ni l-ai scris tu.

Licurici, eu vreau oala din asta cu aburi ca mi-am facut si mie papa de cateva ori la beibicuc si mi-a placut tare mult cum a iesit. Dar la beibicuc ies cantitati prea mici. Uite ce de raspunsuri am primit de la fete, acum tb doar sa mai studiez putin produsele de pe piata. Mitzi, tu ce model ai cu tavite alaturate?

Ava, ce curajoasa esti, planuri de bb3 asa de repede! Hai, sa fie o fetita, asa cum iti doresti.

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Maine vine in parc cineva?

Cra-cra: azi a facut primii "pasi" in 4 labe. Am fost f incantata ca i-a facut cand eram si eu acasa, dupa-masa. Tot la pozitive, mananca solide ff bine, uneori mi se pare ca nu s-ar mai opri. Si sa vedeti ce burta umflata are! Azi m-am oprit eu din dat ca ea ar fi tot mancat branza cu iaurt si gutuie (ce nu i-am mai dat am mancat eu, yammi!).

Non cra-cra: laptele asta, uf! Mofturi in toate felurile, tzitzi nu, lingurita cu show de show, sippy cup nu se pune problema, asa ca mai nou am invatat-o cu biberonul, desi pana in urma cu 2 saptamani sa ma fi auzit ce anti-biberon eram. Acum am ajuns sa fiu f incantata cand bea din biberon si scapam de chinul cu lingurita. Ei dar si la biberon exista fitze, asa ca are zile in care bea cate 200 ml lapte toata ziua. Suplimentez cu cereale cu lp, branza de vaci ii dau acum in fiecare zi, tot in ideea de a compensa laptele. Lm e din ce in ce mai putin, asa ca in zilele in care accepta lapte, ii dau dimineata si cate 80-100 ml lp.

Pup fulgusorii bolnaviori in grup, faceti-va repede bine!

Lumi, sa stii ca ma gandesc la tine si sper sa nu te supere cra-cra-ul meu, eu ma laud cu Ana mancacioasa in timp ce tu si Magda va luptati cu n feluri de mancare in fiecare zi si cu mofturi peste mofturi. Dar vezi ca am si eu non-cra-cra, noi luptam cu laptele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Si eu, si eu....

La Multi Ani scump Rares! Sa fii sanatos, sa nu omori toate fetele cu ochii tai superbi si sa sa bei apa doar acum la tinerete

Draga Kreliutz, sa-ti traiasca frumosul ingeras si sa te bucuri in fiecare clipa de ochisorii lui si nu numai

Draga Mani-Marga, iti urez un calduros La Multi Ani, sa ti se indeplineasca tot ce iti doresti si sa ai parte numai de bucurii!

Tina
, m-am gandit la tine mult, nu te mai stresa, te rog, si ai rabdare ca-i va trece repede. si eu am tras frica cu otita insa cred ca am scapat. Oricum nu voi linistita pana nu mai fac un consult sa fiu eu sigura ca este ok. Da-i tzitzi la greu si nu te mai stresa cu mancarea

Lumi, sunt sunt sigura ca-si va reveni, poate ar fi mai bine sa faci o pauza de solide de doua-trei zile, poate i se va parea interesant dupa aia.

Monis draga de tine ce nasol cu varicela la maturitate. Si eu am avut cand eram liceeana si a fost cam neplacut. Nici eu nu am fost la gradinita pentru ca am avut-o pe buni drept bona insa mi-as fi dorit. Fetei mele ii prinde foarte bine si cred ca ajuta tare mult pe toate planurile.

Raluci, am votat, ma duc sa citesc pe linkul ala. Multumesc ca l-ai trimis!

Am poze noi, ma duc sa le descarc!

poze

Mergi la inceput