Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 18
na_bo spune:
La multi ani
Tudor
Radu
Rares-Albastrel, sa cresteti mari si sanatosi, si sa aduceti bucurii parintilor vostri
Many- sa te bucuri de puiul tau si sa ti se implineasca toate dorintele
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
Andrecluj spune:
Eu stateam la o pipa si ma framantam ca atat de multe mamici dragi mie am ignorat azi, fara sa vreau. Asa ca spun asa: Monis Imi pare rau de situatia asta si cu Santi sa fie asa cum vrei tu, iar tie sa iti treaca durerea de gat si ideal ar fi sa afli si de unde vine. Monica, Mitzi Ma bucur sa va citesc. Monica sanatate multa sa aveti! Smara Nu stiu sa aleg intre variantele tale, sunt din aia care trebuie sa atinga si sa guste inainte sa decida. Eu deja am inceput pregatirile de proba, am ratusca in minte, sper sa apuc sa o fac si in miniatura pentru Chiara sa poata manca si ea. Dozz Tu de aparat de gatit pe aburi spuneai? No stai, eu intelesesem oala sub presiune. Stephy Sa treaca repede boala. Chiar azi ma intrebam cand vine perioada in care trag un singur somn pe zi, cred ca va fi tare tare grea. Chiara doarme dimineata o ora si la pranz a redus de la 2 ore la 40 de minute, azi am fost mai smechera si i-am mutat patutul langa mine cat am lucrat. Am facut bezna, am pus Mozart baby, imi picau ochii pe tastatura pe care bateam ca pe oua, dar "am scos" un somn de 2 ore iar. Ancutzule Petrecere frumoasa maine, ma gandesc la voi! Licuriciu nu vorbeste cu mine azi , dar eu vorbesc cu ea ca mi-e draga. Tina Si-a mai revenit si pun pariu ca iar iar peste fete dragi, dar atat ma duce minteaNoapte buna si week end fara boli! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
Monis, mercic de informatii, la Berca mergeam des in liceu, aveam o colega de acolo si de la scoala ne ducea la Vulcanii Noroiosi si Tabara de scluptura Magura, dar mai departe nu, noroc cu tine.
Nu sunt sigura ca mai plecam pe undeva maine, m-a zapacit Vlad, de la vaccin in fiecare noapte face febra mare, peste zi este ok. Acum a adormit de la 22,10, demult nu a mai adormit el asa, probabil de la aer, ca de obosit nu cred, a dormit si la dus si la intors.
Laura-Andreea imi place ca ai cate ceva ptr. fiecare.
Dozz ma bucur tare mult de progresele Anei, despre lapte tocmai ne spunea pedi. ca a avut multi pacienti(bb)care cand au terminat cu tzitzi au terminat de tot cu laptele, asa ca bine ca macar accepta biberonul
Andre cand vine buni?
Este timpul sa vin cu cinstea nu? Servesc ce a gatit sotul adica ciorba taraneasca de vacuta, ficatei cu cabanos si ciuperci si cum spune el ca cea mai buna leguma este porcul, un antricot de porc cu carnati proaspeti la cuptor, stropite cu vin alb, dar si rosu, poate si o afinata de inceput si dulce, clatite. Cine nu vrea carne, avem o salata de ghebe cu usturoi si marar si zacusca.
Mai am niste eclere(cumparate, recunosc) dar am zis sa-i pastrez lui Lyly , dar daca mai sunt doritoare ne descurcam.
Gata am batut campii, ma retrag cu multumiri in fata domniilor voastre
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Inteleg ca in w-e asta sunt multe petreceri, asa ca urez de acum distractie maxima si fulgusori de gashca
grigore_tina spune:
Many servesc si eu din ce a gatit sotul tau si ma duc in pat langa baietii mei care dorm.
Daca si sotul meu ar sti sa gateasca tare bine ar fi.Macar face cartofi prajiti,chiftelute in friteuza,oua in tigaie sau fierte si mult gratar afara sau in casa pe aragaz.Bun si asa.
E sotul meu si il ador chiar daca uneori ne mai certam,chiar daca il rog sa bage azi aspiratorul si el il baga maine.Important e ca il am langa mine si stiu ca ma iubeste.Am devenit nostalgica asa ca fug la nani pana nu spun alte "prostii".
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
many_bani spune:
Gabitza mi-am bagat nasul prin albumul vostru, cat de schimbati sunt copii acum la 11 luni fata de cand erau bebelusi. SI sunt si ei destul de pletosi, Dragosi are parul drept, Eva putin ondulat. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Many servesc si eu din ce a gatit sotul tau si ma duc in pat langa baietii mei care dorm. Daca si sotul meu ar sti sa gateasca tare bine ar fi.Macar face cartofi prajiti,chiftelute in friteuza,oua in tigaie sau fierte si mult gratar afara sau in casa pe aragaz.Bun si asa. E sotul meu si il ador chiar daca uneori ne mai certam,chiar daca il rog sa bage azi aspiratorul si el il baga maine.Important e ca il am langa mine si stiu ca ma iubeste.Am devenit nostalgica asa ca fug la nani pana nu spun alte "prostii". votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de George-Stefan (15.11.09) |
Tina sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti la fel ca acum si peste multi ani.
Noi azi serbam si un numar mare de ani de la casatorie.
many_bani spune:
Prima si prima data ii spun La multi ani
dragei mele Lila.
Lila draga, sa cresti mare, sanatoasa(frumoasa esti) si sa te ocoleasca necazul. Sa fii mereu vesela si fericita.
Din suflet spun la multi ani gemenasilor Dragos&Emil (Ava acum am observat ca baietii tai pe langa ziua de nastere isi vor serba impreuna si ziua de nume) si lui Tudor pisoi.
Sa aveti parte de tot bine din lume.
Deci sa cante muzica, sa curga bautura, sa vina mancarea. In acest w-e petrecem
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b SUPER BANC!!!!! Un tip, la doctor: Domnule doctor, am probleme mari cu penisul: - Probleme cu pipi? - Nu pot stoarce o picAtura. - Si &sexul? - Mort. As vrea sA îmi puneti un penis nou. - Momentan nu avem decât aceasta trompa de pui de elefant. Da rezultate bune. E ok? - OK. Omului i se implanteaza trompa de elefant si e rugat sa vina la control peste trei luni. - Cum e cu implantul? Întreaba doctorul. - E bine. - Pipi? - Ca la robinet. - Sexul? - Bestial. Nevasta-mea e mai fericita ca oricând. - Probleme, ceva? - Pai ar cam fi: Din când în când, trompa smulge câte un snop de iarba si mi-l îndeasa-n c*r …. |
Am ras cu lacrimi. La 12 noaptea, dudia casa de rasete.
Dana, mama lu' Pinky