Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,ma bucur mult sa te "vad"!! Imi pare rau ca are mucisori Mariuta mica,sper sa treaca repede
La Siminiceanu mergeti? Si noi mergem marti.

Am si uitat de intalnire,dar nu puteam veni...program de shopping,gatit etc.... Ma bucur ca ati fost toate si v-ati simtit bine

Magda
,pai cred ca e mai usor sa ma resemnez eu,decat sa manance ea
Doamne ajuta sa revina si copiii nostri la sentimente mai bune vis-a-vis de mancare

Acum e afara cu mama,cand vine inapoi,vreau sa incerc ciorbita,si asa am niste emotii, ca o adolescenta care i-a gatit iubitului pt prima oara

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

trimis link la pozici pe mail-ul comun

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

da Lumi, la Siminiceanu mergem sa ducem rezultatele la analize si vedem daca schimbam tratamentul.

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

stiam eu ca am uitata ceva

Smara - mie imi place varianta 2

Dozz - kiwi da, cate putin cu tot cu samburi, azi i-am dat si capsuna, de oala nu stie fata eu inca ma impac cu bbk

Lyly - sanatate multa sa isi revina Alexutz repejor la fel si Mariutza Monicai

Monis - bun exudatu asta, hai ca trece, auzi pun pariu ca deja nu mai doare asa tare, pana dau astia rezultatele

Licurici sa folositi cu drag hainutele

lavi - nu ne mai zici nimik?

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

Culcat mucosii dupa o megaplimbare pe afara...acum il asteptam pe tati sa vina de la Viena.

Meniul de azi
10 ananas+banana+1/2mar
14 cuscus cu legume(morcov,ardei rosu si verde,rosii chery,ceapa,o felie sfecla rosie-o urasc,o felie lime,leustean)+ iaurt
18 ma gandeam la o mamaliga...depinde de ei cand se trezesc,poate papa doar biscuite

LumiR,cred ca de la mine nu mai primisei sfaturi legate de papa pisicoasei...Eu iti spun ca am observat in astea 2 zile in care le-am dat o alta aroma mancarii cu lime+leustean cum le-a crescut pofta Ieri a fost prima data cand mi-au mancat ciorba de vacuta,pt ca era acrita si leusteanul ii dadea alt gust. Incearca si tu,poate nu ii place mancarea dulce,sau pune niste ierburi puternic aromate ...poate ai succes...eu ti-l doresc

Ava,distractie placuta duminica si repede cu surioara

Poate in seara asta,sau de saptamana viitoare,cand vine mama,intru si eu sa votez fetele...mi-am tot notat cine participa,sper sa nu ratacesc biletul

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

SUPER BANC!!!!!

Un tip, la doctor: Domnule doctor, am probleme mari cu penisul:
- Probleme cu pipi?
- Nu pot stoarce o picAtura.
- Si &sexul?
- Mort. As vrea sA îmi puneti un penis nou.
- Momentan nu avem decât aceasta trompa de pui de elefant. Da rezultate bune. E ok?
- OK.
Omului i se implanteaza trompa de elefant si e rugat sa vina la control peste trei luni.
- Cum e cu implantul? Întreaba doctorul.
- E bine.
- Pipi?
- Ca la robinet.
- Sexul?
- Bestial. Nevasta-mea e mai fericita ca oricând.
- Probleme, ceva?
- Pai ar cam fi: Din când în când, trompa smulge câte un snop de iarba si mi-l îndeasa-n c*r ….

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

hai cu bb2

Mergi la inceput

Treburi de Casatoriti

AMOR ' I '

- Draga, hai sa facem economii.
- Bine... dar cum ?
- Invata sa gatesti si da afara bucatareasa.
- Foarte bine... Atunci invata sa faci dragoste si dam afara si soferul.

Amor ' II '

Un tip o intreaba pe nevasta sa:
- Draga, cand voi muri, tu vei plinge mult?
- Desigur dragule. Stii ca eu pling pentru orice rahat…

Amor ' III '

In pat, un barbat se intoarce catre tanara sa nevasta si o intreaba:
- Draga, spune-mi ca sunt primul barbat in viata ta.
Ela il priveste mirata si-i raspunde:
- Se poate... Moaca ta mi-e straina...

Amor ' IV ' - A melhor

O pereche venea pe o straduta interioara din sat, fara sa scoata un cuvant.
O discutie anterioara i- a pus pe cearta, si niciunul un vroia sa se dea batut. Cand au trecut pe linga o ferma unde erau catiri si porci, barbatul o intreaba pe nevasta sa, sarcastic:
- Sunt rude de ale tale?
- Da, raspunde ea.. Cumnatii mei si soacra...
Amor ' V '

Barbatul o intreaba pe nevasta sa:
- Vrei sa incercam o pozitie diferita in seara asta?
Femeia ii raspunde:
- Buna idee, tu ramai aici in picioare si speli vasele si eu ma asez pe sofa!!!!!

Amor ' VI' (Adoro essa!)

Un barbat hotaraste sa-si schimbe atitudinea. Soseste acasa complet murdar si comanda:
- Vreau sa-mi pregatesti o cina gourmet si cand termin sper sa am un desert divin. Dupa cina sa-mi aduci un whisky si imi prepari baia pentru ca trebuie sa ma relaxez. Si inca ceva: Cand termin in baie, ghici cine ma va imbraca si ma va pieptena?
- Cei de la pompe funebre... i-a raspuns linistita nevasta sa...

Amor ' VII'

- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent?
- Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu.

Amor ' VIII '

Barbatul si nevasta sa beau ceva berica la un baruletz. El se intoarce catre ea si ii zice:
- Vezi femeia aia de acolo din balcon, care isi bea whisky-ul singurica? Pai, eu m-am despartit de ea acum sapte ani! De atunci ea nu s-a mai oprit de baut.
Femeia ii raspunde:
- Nu vorbi prostii. Nimeni un reuseste sa sarbatoreasca atata timp ceva, orice ar fi!!!

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am o stare de imi vine sa.N-a vrut sa manance nimic azi.Am gatit degeaba.A mancat de dimineata o banana si in rest san.Acum 5 min si-a bagat degetele pe gat pana a varsat.Simt ca nu mai pot.
Gata.M-am plans.Ma duc sa calc si il las cu tac-su.Poate ma calmez.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Am o stare de imi vine sa.N-a vrut sa manance nimic azi.Am gatit degeaba.A mancat de dimineata o banana si in rest san.Acum 5 min si-a bagat degetele pe gat pana a varsat.Simt ca nu mai pot.
Gata.M-am plans.Ma duc sa calc si il las cu tac-su.Poate ma calmez.

Hai ca poti, trebuie sa putem, se pare ca toti trec prin greva foamei

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Tina, e bolnavior. Nu ai ce ii face, nici tu daca nu te simti bine nu mananci. Pupa-l tare si dragaleste-l pe mititel! Cred ca il dor tare urechiusele! Bine ca a papat san, nu iti mai face nervi, hai, te pup!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput