Prietene la bine si la greu - 72

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ava, am inteles eu bine, sau la anu vrei sa faci o surioara pt gemeneii tai?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Lumi, Laurici,
cu putin noroc, poate iese si fetita cu fundite
ca tare ma mai uit dupa rochite cand intru in magazine de haine, ma intreaba vanzatoarele ce varsta are fetita?

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,e super ca sta 2 ore acolo. Vorbesti cu ea cat lucrezi,sau nu are nevoie?
Ma crezi ca si eu rad cand aud propozitia aia? Si cand am terminat ciorba imi venea sa rad,sunt constienta ca am facut-o degeaba.... Si cum azi am fost la cumparaturi,am mai cumparat 2 borcanele,4 iaurtele de la Humana,iaurt de facut branzica,si n`spe mii de fructe...sunt constienta ca arunc banii degeaba,dar tot mai sper...si macar simt ca fac ce trebuie.

Tina,te inteleg cat de greu trebuie sa-ti fie,dar macar stii ca ii va trece in cateva zile,asa ca da-i inainte,chiar daca il chinui putin.

Lylyana,tare dulce mai esti.
Nu am descarcat nici acum filmele din Tenerife

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI:
Rares by Krelia

si draga noastra ManyBany!

Many, sa traiesti, sa fii snatoasa si sa te bucuri de fiecare clipa a vietii tale,! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Monis, bravo ca ati scapat de grija streptozaurilor si ca nu a fost nevoie de antibiotic! sanatate maxima!

ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Multumesc tuturor celor care m-au votat si celor care ma vor vota!

multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ava,ce simpatica esti....cand citeam,deja imi imaginam cum te uiti dupa rochiteleEsti de admirat,ai "chinul" dublu decat avem noi,dar nu te-ai lasat intimidata,felicitari!

Sa-ti dea DD si o fetita....sau doua. Am vazut la fulgusori ca Iulika va avea o fetita,si stiu ca-si dorea mult. Sa va dea DD la toate ce va doriti mai mult

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi Daca e maraita, ii vorbesc, daca isi vede de treaba ei nu-i atrag atentia ca sunt acolo, pentru ca se cere in brate Ava Oala mea e din teflon Mult noroc la fetita cu codite! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare,

In sfarsit reusesc sa citesc cat de cat ceva si sa scriu repede doua vorbe.

In primul rand LA MULTI ANISORI RARES!!! LA MULTI ANISORI TUTUROR PUILOR SARBATORITI!!! pe care i-am ratat
Nu in ultimul rand LA MULTI ANI MANY!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.

Noi suntem binisor ca sa zic asa, Mariuta racita, mucoasa de 2 saptamani si ceva, incercat aerosoli, incercat siropuri, incercat toate tratamentele posibile si nimic. azi am mers si-am facut analize, asteptam rezultate si diseara mergem iar la dr aia buna.

Ne-am intalnit azi mai pe fuga asa cu Ramonik si Ruxi cretulina, cu Laura si Ari cea scumpica foc, cu Bia si strumfita mica si mergacioasa si cu mami si tati de Mihnea, singurul flacau printre fete, care s-a simtit atat de onorat incat a papat cumintel mancarea, ca sa vada fetele cat e el de cuminte si ascultator

Fug ca s-a trezit printesu, pupici tuturor

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Acum tocmai radea Richard de mine ca ii fac ciorba de vacuta- ma intreaba de cateva zile: "ce faci acolo?" pana sa raspund,tot el : "aha,se numeste alta-mancare-pe-care-nu-o-va-manca"

In schimb,a mancat o mana de pufuleti.

Offf, parca citezi din "viata cu Rares". Te consoleaza faptul ca, in cele din urma, ori incep copii sa manance, ori se obisnuiesc mamicile cu situatia?
Eu am inceput sa cred ca cea de-a doua varianta e mai probabila si mai lipsita de stres.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Consultul la Tg.Mures se amana, nu am reusit sa obtin confirmarea programarii.

Ma duc si eu sa pregatesc "alta-mancare-pe-care-nu-o-va manca", in speranta ca de data asta va fi altfel.

fara exceptie.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput