Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 13
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13Visez si eu la un steamer/o oala de asta ,da sunt curioasa cum se gateste la ea si ce mancaruri. Oare se pot face orice ?adica ciorbe, tocana, etc??Si daca e pe curent, consuma mult? ca noi aici la mangalica inca suntem pe butelie, si tare ar fi avantajos sa nu ma mai flutur asa des cu butelia la schimbat.. |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Andre, mamica senioare cu 4 stelute Lili, mami de Alexandru (18nov'09)poz(n)e |
Lumi_Richard spune:
Incep sa imi revin,pisicioasa nu. Prestat astazi mar cu suc de mandarina- nu
Suc de morcov- nu
Somon la cuptor cu cartof si pastai- a luat 3 guri de somon
Ananas-nu
Acum tocmai radea Richard de mine ca ii fac ciorba de vacuta- ma intreaba de cateva zile: "ce faci acolo?" pana sa raspund,tot el : "aha,se numeste alta-mancare-pe-care-nu-o-va-manca"
In schimb,a mancat o mana de pufuleti.
Lylyana,cand am vazut tratament pt 6 luni,m-a intepat inima....dar Doamne ajuta sa fie bine
Andre,am admirat-o pe Chiara,cat de gratios danseaza!!! O dulceata de fetita! Cat rezista in tarc?
Monis,nasol cu varicela lui tati....dar daca face si Iuli,cum spuneam,mai bine acum,cat e micut. Eu am facut in clasa a 5-a,doamne ce ma mai scarpinam!!!
Ava,petrecere frumoasa!
Am inteles bine,sau urmeaza sa "coaceti" ceva fratiori/surioare?
Ancutzica,si eu stiu cum e sa nu-i placa "zmaului" anumite chestii(ghirlande etc)... Richard are o mare problema cu personajele Disney,in special cu Mickey
Petrecere frumoasa!
Lauriciu,si noi am primit multe hainute mov,si atat de mult imi plac!!!
Ma bucur ca v-a iesit petrecerea frumoasa(vazut pozici) si Ama e o dulceata de domnisoara
Ehee,unul din cadourile de 1 anisor a fost olita,care deocamdata e pe post de palarie pt Richard,sa-si amuze odrasla.
O pun pe olita cateodata,in joaca,dar imbracata,sa se acomodeze cu statul acolo. Din cate am citit,se recomanda invatarea la olita de la 18 luni,pana atunci ei nu constientizeaza.
Si tot din ce am mai citit am inteles ca,inainte,se incepea pusul pe olita devreme mai mult pt mame( asta inainte de inventarea pampersilor),asa ca noi am hotarat sa nu ne grabim.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
grigore_tina spune:
La multi ani Many.Sa dea DD sa reusiti cu bebe2 si sa fiti super fericiti cand va veti tine si al doilea bebe in brate.
La multi ani Albastrel.Sa fii fericit alaturi de ai tai si sa rapesti multe inimioare cand vei fi mare.
Si eu sunt intr-un mic butoi.Cum vede Geo seringa cu medicamente urla.Si uite asa chinuiesc eu copilul.Otita e doar inceput,fara puroi dar tot doare.Eu nu am avut asa ceva.Cand am fost mica m-a durut o data urechea dar atat.Fi-miu si nepoata s-au vorbit.Au racit amandoi in aceeasi zi si au acelasi lucru.Pentru ca nu curg mucisorii rosul in gat a deplasat secretiile catre urechi=inceput de otita.
Am facut biscuiti.Sunt divini.Eu am pus gem in loc de suc de struguri pentru ca nu am avut in casa.Cred ca ar iesi mai buni daca in loc de suc as pune boabele de strugure facute piure.
Copilul inca doarme.Astept sa vad cat.
Lyly,lila picilor vostri bolnavi.
Dozz eu am oala de presiune de pus pe aragaz.E foarte buna,dar as vrea tare si un streamer.
Andre Chiara e divina cum danseaza ea.
Monis ai mare dreptate ca cel mai rau e sa ai copilul bolnav.Ieri ma uitam la el cum zace si as fi preferat sa alerg dupa el si sa ii spun sa nu umble la priza sau la fire decat sa il stiu in pat.
Lidia si eu ma uit ca imbatranim.Mai ales de cand il am pe Geo imi dau seama cat de repede trece timpul.De asta incerc sa fiu tot mai mult cu el si sa profit de fiecare moment.
Multumim pentru voturi.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre,am admirat-o pe Chiara,cat de gratios danseaza!!! O dulceata de fetita! Cat rezista in tarc? |
grigore_tina spune:
Andre e bine ca ai o fetita intelegatoare.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Andre e bine ca ai o fetita intelegatoare. |
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui Dozz Salut! Scriu repede 2 intrebari: 1. Kiwi merge la copii inainte sa implineasca 1 an? 2. Ma gandesc sa imi iau o oala de gatit la aburi ca in beibicuc fac cantitati cam mici. In plus, imi place si mie cum iese mancarea, deci caut una sa pot gati pt toata lumea. Am vazut ca sunt oale de gatit la abur pe aragaz si electrice (se baga in priza). Fetele care aveti experienta cu steamer-e, ce ma sfatuiti? De care ar fi mai bine sa iau? Multumesc! Tot scurt imi cer scuze ca sunt nerecuperata de 2 zile.... |
1. DA-fara seminte
2. eu nu-ti recomand electrica, am avut si eu aceeasi dilema si le-am scris celor de la Tefal intrebandu-i din ce material este confectionata cuva in care se pun alimentele. Raspuns: POLICARBONAT. Nu bun. Drept urmare am luat o oala de inox la abur cu 2 tavi si gatesc in voie, cantitati mai mici sau mai mari.
ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui ali762000 Am votat si eu fetele. SUCCES ! SMARA: prima varianta. O INTREBARE: folositi deja olita? Si de cate ori pe zi? MULTUMESC ALI mama lui MIHAI |
Si pe noi, si pe noi! merci
Nu folosim inca olita dar intentionez in viitorul apropiat!
ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi