Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 12
Ancutza_Bro spune:
Albastrel
Andre micuta dansatoare este adorabila !
Raluci cred ca jumatate din copiii-bebelusi din tara asta danseaza pe Hokey pokey a mea cand a auzit a si inceput sa dea din curut
Monis
Lidiuta , Dumnezeu e mare, vei vedea !
am vazut-o si pe superba Maysaa
atat pot, si asa sotul spala baia si eu stau pe forum, asa ca daca nu vreau sa dorm pe pres in noaptea asta ar fi bine sa ma alatur lui
hugs and kisses everyone
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dozz Salut!Scriu repede 2 intrebari:1. Kiwi merge la copii inainte sa implineasca 1 an?2. Ma gandesc sa imi iau o oala de gatit la aburi ca in beibicuc fac cantitati cam mici. In plus, imi place si mie cum iese mancarea, deci caut una sa pot gati pt toata lumea. Am vazut ca sunt oale de gatit la abur pe aragaz si electrice (se baga in priza). Fetele care aveti experienta cu steamer-e, ce ma sfatuiti? De care ar fi mai bine sa iau?Multumesc! Tot scurt imi cer scuze ca sunt nerecuperata de 2 zile.... |
dankutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
pic mi pic mi si Simina va foarte multumimd de voturi by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim |
Pe tine si pe Simina si parca si pe altcineva v-am votat deja de ieri, cand ceream reteta de biscuiti.
Dana, mama lu' Pinky
Andrecluj spune:
fetelor pentru aprecierile la adresa dansatoarei asteia mici Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ali762000 spune:
Am votat si eu fetele. SUCCES !
SMARA: prima varianta.
O INTREBARE: folositi deja olita? Si de cate ori pe zi? MULTUMESC
lylyana.ion spune:
Flavours, asteptam pozici cu bebster dezmotat sau nu. ai avut niste pragatiri
Tinonino, imi pare rau de pierderea atator fiinte dragi
si tati al vostru e plecat...offf...ni-l mai arati si noua pe Radu?
Lumi_R, tot in valea plangerii esti? draga de tine! profitati de tati cat mai puteti!!! mi-e dor de pisicoasa in filmulete! hai mami UP! UP! UP!
Many, arunca cu o ciorba de la munte si spre mine
sa ai parte de o zi minunata
Alexa, micuta razboinica e frumusica foooooc
sa va traiasca si sa va lumineze viata si s-o umple de fericire!
de la Alex pt Renus: "dhsdfsjadfgdfgska" adik back si nu injuraturi, da? hai inca un
suntem fara antibiotic, eu inca nu i-am luat pasta de dinti
Smara: blat 2 si crema 1
Tina, sanatate lui Geo, sper sa scapati repede de otita nenorocita ce a venit pe urechile puiului
Licurici , pup dezmotata! ce cadouri faine a primit? ca dra cocheta am vazut ca se va face
Dankutza, multa multa sanatate mamei tale
Andre, superba Chiara dansatoare
Monis, sanatate sanatate si iar sanatate ! fara pupicuri de data asta
Dozz, ne gandim la tine
kiwi am inteels ca ar fi permis, fara samburi evident, de oala nu am cunostinte
Ali, noi nu folosim inca olita, sta cuminte in baie
cam atat el fugitivo, o strig si eu pe RamoniX, si revin cu niste cra-cra-neli mai tarziu, ca nu l-am mai laudat demult
o zi faina sa aveti
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
monis5 spune:
sa ma laud si eu daca altceva nu sunt in stare sa fac
am luat acum de pe site rezultatul la exudat:
STREPTOCOC BETA HEMOLITIC - ABSENT
STAPHYLOCOCCUS AUREUS - ABSENT
CULTURA FUNGI - NEGATIVA
deci trageam cu antibioticul complet aiurea
Dozz kiwi bun, dar fara samburi. Ca sa fie simplu, eu il curat de coaja, apoi tai partea de pulpa, pana la samburi. Ce ramane din mijloc, pap eu. Sper ca am explicat cat de cat coerent. Despre oale... nu stiu sa zic
all!!!
PS
Krelia vezi ca inscrierile la departamentul de depresate sa aproba numai dupa ziua copilului din dotare, si atunci, numai si numai cu insistente . Hai pup, enjoy the day!
Lyly imi pare rau ca sunteti pe tratament
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Lyly, am primit hainute mumoase rau, aproape toate mov. Sunt super incantata de ele ca sunt faine si super calitative, noi nu ne-am fi permis sa le cumparam pt rechinila. Sau mai bine nu ne-am fi indurat sa dam un sac de bani pe ele
Monis, tu ai facut varicela cand erai mica? brr eu nu..Sa treaca repede boala si sa nu ia si Santi. Acum vezi cat e de rezistent la boli.
Ancutz, spor maxim la pregateli, imi si imaginez ce frumos o sa fie totul acum ca sunteti si in casuta voastra separatSa primeasca Sabinuta muulte muulte cadouri
Dozz, interesanta discutia cu oala , stiu ca si Ava spunea ca a cumparat paremise..Visez si eu la un steamer/o oala de asta ,da sunt curioasa cum se gateste la ea si ce mancaruri. Oare se pot face orice ?adica ciorbe, tocana, etc??Si daca e pe curent, consuma mult? ca noi aici la mangalica inca suntem pe butelie, si tare ar fi avantajos sa nu ma mai flutur asa des cu butelia la schimbat..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
Ali, si noi avem olita doar de decor, sau de pus in cap, ca asta face mandra cu ea
Ava, am inteles eu bine, sau la anu vrei sa faci o surioara pt gemeneii tai?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13Visez si eu la un steamer/o oala de asta ,da sunt curioasa cum se gateste la ea si ce mancaruri. Oare se pot face orice ?adica ciorbe, tocana, etc??Si daca e pe curent, consuma mult? ca noi aici la mangalica inca suntem pe butelie, si tare ar fi avantajos sa nu ma mai flutur asa des cu butelia la schimbat.. |