Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 11
magdaz_ina spune:
Am citit pe sarite, am votat toate pozele de la semnaturi cu 5 puncte.
Eu nu pot sa vad pozele de la prietene... cred ca imi trebuie parola, nu-i asa?
RARES-MIHAIMANYpentru toti sarbatoritii zilei
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ariadna33 spune:
Noi duminica avem petrecerea de 1 anisor, le-am comandat de la Piticot tortulete in forma de trenulet la fiecare
Petrecere frumoasa tuturor care au in acest weekend!
Multumesc din suflet pentru voturi!
Many, am inteles eu bine sau urmeaza in curand FET? Daca am inteles bine, iti doresc din tot sufletul sa fii graviduta iar!
Mai avem si noi 5 puiuti congelati la Budapesta, dar cred ca-i punem la caldurica dupa sarbatori...
ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Radu Stefan Tudor pfiu..acu am reusit sa recuperez..Aveti un ritm la scris..infernal Noi am taiat motzu cupilei, super frumos, super cadouri, super de multa treaba, hamaleala, gateala, munca inainte si dupa. Asta noaptea am stat pana la 2 jumate sa mai strang de prin casa dupa petrecerea de motz. Pozici inca nu am incarcat, tomorrow. Dana am vazut ca ginerelu a avut si el coifuri la petrecere, rechinila a avut cu hello kitty, tare buna pereche ar fi facut impreuna sa sarbatoreasca cu coifuri pe cap. Ancutza, ai gasit coifuri and alte alea pt petrecerile din wee? acus iti pun poze sa ma poti invidia+ |
Licurix vazut poze, fete frumoase, petrecere reusita
am gasit coifuri dar nu cu Hello Kitty, las' ca's bune si astea
ghirlande din alea nu am voie sa pun ca l-o apucat dandanalele pe-al meu sot
ne pregatin intens pt we, pupici
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ariadna33 spune:
Monis, insanatosire rapida sotului
ari 1 si ari 2 daca va plac, ne puteti acorda un www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vot
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Ancutza_Bro spune:
Marga sa fii fericita si sa te bucuri mereu de dragostea celor din jurul tau
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
krelia spune:
La multi ani, draga mea honey Many_bany ....sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Firicel, de tati lui si de toti cei dragi voua!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
Dozz spune:
Salut!
Scriu repede 2 intrebari:
1. Kiwi merge la copii inainte sa implineasca 1 an?
2. Ma gandesc sa imi iau o oala de gatit la aburi ca in beibicuc fac cantitati cam mici. In plus, imi place si mie cum iese mancarea, deci caut una sa pot gati pt toata lumea. Am vazut ca sunt oale de gatit la abur pe aragaz si electrice (se baga in priza). Fetele care aveti experienta cu steamer-e, ce ma sfatuiti? De care ar fi mai bine sa iau?
Multumesc!
Tot scurt imi cer scuze ca sunt nerecuperata de 2 zile....
ali762000 spune:
LA MULTI ANI RARES sa cresti mare, frumos si sanatos.
LA MULTI ANI MANY sa ai parte in primul rand de sanatate si apoi de iubire .
Nu stiu ce are forumul ca de doua zile merge foarte incet.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Apropos, Ramona unde ai disparut? |
Si eu am strigat-o si sper sa revina pe forum.
Dana, mama lu' Pinky
Dozz spune:
Dar nu vreau sa ratez sa felicit aniversatii:
Tudor
Radu Stefan
pt ieri si
Rares Mihai
pt azi!
Sa fiti sanatosi, fulgusori dragi!
Si la multi ani si mamicii Many, mult noroc si sanatate si de acum incolo!