Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 10
dankutza spune:
Am votat pe Laura, Ariadna, Mihamora, Tina. Mai trebuie sa mai votez pe cineva? Nu stiu cate pct mai am, ca ma accordat numai 5 la fiecare poza.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou am pus poze pe picasa ,,(inca are nasul putin turtit..scuzati-ne dar de abea s-a nascut de 5 zile..si a fost cam ingust "drumul" ) |
Si Pinky s-a nascut cu un nasuc mai turtit. Imi aduca aminte ca-i spuneam sotului ca are un nas ca un gogosar. Acum, s-au armonizat trasaturile.
Dana, mama lu' Pinky
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dankutza Am votat pe Laura, Ariadna, Mihamora, Tina. Mai trebuie sa mai votez pe cineva? Nu stiu cate pct mai am, ca ma accordat numai 5 la fiecare poza. Dana, mama lu' Pinky |
pic mi pic mi
si Simina
va foarte multumimd de voturi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
monis5 spune:
RARES
MANY
Tina si Miany si Lyly multa sanatate copilasilor! Of, ca nimic nu-i mai rau decat sa ai copilul bolnav
Lumi rabdare si putere iti doresc
Andre pup tare Chiara dansatoare si frumoasa foc!
nu mai stiu ce vroiam sa zic... tati de Iulian are varicela, o forma minunata, cu bube din plin, asa ca e arestat la domiciliu, si eu ma duc sa-i cumpar paracetamol etc. Bine ca e frumos afara ca eu nu pot veni sa ma vad cu voi in parc
pup all
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 nu mai stiu ce vroiam sa zic... tati de Iulian are varicela, o forma minunata, cu bube din plin, asa ca e arestat la domiciliu, si eu ma duc sa-i cumpar paracetamol etc. Bine ca e frumos afara ca eu nu pot veni sa ma vad cu voi in parc Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
insanatosire grabnica, sa treaca repede bubele si sa nu ramana semne, si mai ales sa nu se ia si la voi, desi nici nu stiu daca e bine sa urez sa nu se ia sau sa se ia si a scapat de minunea de boala, oricum ar fi sa treaca repede
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
raluci_b spune:
fetele la "Ajutor umanitar" se strang bani pt un scaun cu rotile pt o fata cu handicap, daca puteti ajuta intrati sa vedeti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156921&whichpage=1
hai cu bb2
krelia spune:
Buna dimineata fete dragi!
Va multumesc tare tare mult pt urari..sa stiti ca am facut printscreen la toate, vreau sa le pun intr-un colaj si sa le am asa, amintire .
Cuscri, imi amintesc, cum sa nu.....de multe ori am vrut sa povestesc, dar mi-era sa nu fiu banuita de rasism ...oricum, daca ar fi s-o iau de la capat, tot asa as reactiona, cu siguranta
Fug la pregateli de pranz....alea de duminica nici nu stiu cand m-oi apuca de ele....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
gabitza35 spune:
La multi multi ani Albastrel!
La multi ani Many si embrioni lipiciosi la ET !
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lylyana.ion spune:
helau aghen!
venit de la dr de spital cu scrisorica pt dr de familie. Muciosu inca doarme in carut, asa ca sper sa reusesc sa scriu doo randuri si apoi sa intru la recuperari.
so, inca o data mi-a spus ca acel IgE, a demonstrat ca dezvolta o alergie, si ca cel mai probabil mostenindu-l pe ta'su, care a avut bronsita astmatiforma cand era mic (ea zice ca nu ar fi avut forma asta de bronsita, ca ar fi avut si acum pb cu respiratia in fine...). ca si tratament i-a dat Singulair cate un plic seara inainte de culcare timp de 6 luni, dupa care repetam analiza.
si daca cumva il mai aud ca respira greu, Aerius 2,5 ml/zi timp de o luna.
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e