Prietene la bine si la greu - 72
Raspunsuri - Pagina 9
many_bani spune:
Ce dimineata faina
Am baut cafeaua citind mesajele voastre dragi prietene la bine si la greu si asa bine este. Multumesc din suflet.
Probabil azi nu voi fii prin preajma, vom pleca sa manca o ciorba la munte, dar diseara voi fii aici cu cinstea mare.
Pupici si w-e placut, se anunta calduros.
mami de Vlad (29.10.2009)
Andrecluj spune:
Buna dimineataDraga ginerica frumos , sa cresti mare, sanatos, iubit, indragit (de fete, dar pana la o varsta doar, apoi de una singura)! La multi ani, ochios frumos ce esti!Uite ce in www.youtube.com/watch?v=xylnlTlbq3o" target="_blank">vervae nevasta-ta de dimineata, in cinstea ta. Cuscri Sa-ti aduca numai zile senine! Iti amintesti cum te-au internat cu pirandele? Many Iti doresc ce-mi doresc si mie, e nevoie de mai mult? Tina si Lyly Sanatate multa la pui! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ce dimineata faina Am baut cafeaua citind mesajele voastre dragi prietene la bine si la greu si asa bine este. Multumesc din suflet. Probabil azi nu voi fii prin preajma, vom pleca sa manca o ciorba la munte, dar diseara voi fii aici cu cinstea mare. Pupici si w-e placut, se anunta calduros. mami de Vlad (29.10.2009) |
sa ne aduci o punga de aer de munte o zi minunata
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
many_bani spune:
Pupam Chiara dansareata
Raluci stii ca te iubesc, aduce fata
mami de Vlad (29.10.2009)
Ramonika spune:
RARES - LA MULTI ANI
MANY - LA MULTI ANI
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dana n. spune:
Neata!
Off, David iar s-a trezit mucios...sper sa nu o luam iar de la capat
Many, la multi ani draga mea. Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri!
Rares, sa cresti mare si sanatos puiule! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Lyly, multa sanatate lui Alex.
Andre, e adorabila Chiara... o buna partenera de dans.
Laurici, sa va traiasca rechinasa dezmotata. Chiar ca s-ar fi potrivit amandoi cu coifurile pe cap.
Alexa, ai o dulceata de fetita. Sa va traiasca!
Dankutza, ma bucur tare ca mami tau este mai bine. Doamne ajuta!
Lumi, off, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Multa rabdare...printesa ta tine la silueta.
Monis,
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Pupam Chiara dansareata Raluci stii ca te iubesc, aduce fata mami de Vlad (29.10.2009) |
DA IO
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
raluci_b spune:
Pt Chiara dansareatza
hai cu bb2