Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lelu, va trebui sa-ti activezi pm ca sa putem vorbi, te duci la sectiunea contul meu, mesaje private, options si sa activezi optiunea activeaza mesaje private, te pup

and the miracle happened... 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

didi of ficatelul asta ... ai grija , sa iei ceva sa te ajute sa nu iti mai fie rau .

criss tuka ma bucur ca ai scris povestea ta aici ..de aici am plecat multe ....tb sa revenim pt a incuraja fetele care au atata nevoie ...minunile exista dragelor asa ca nu va pierdeti speranta

rox ehe ..daca ai sti tu cata tb faceam eu inainte ....ce am facut a fost jumate..o las mai moale , normal va dati seama ca nu vreau sa imi pun viata bb in pericol
miss asteptam vesti

fetelor azi am fost la eco , suntem bine ..bb are 1500 gr

va pupicesc pe toateeee

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977
draga mea lelu, sa inteleg ca la tine nu a curatat nimic? atunci de ce ti-a dat tratament cu diphe? nu inteleg? o sa-ti spun ce mi-a zis mie medicul, nu este parerea mea ci sunt cuvintele lui: mi-a spus ca tratamentul fara operatie este apa de ploaie si ca ar trebui sa stau o viata intreaga la menopauza pentru ca leziunile de endo sa se vindece de unele singure, cu atat mai mult daca organele sunt lipite intre ele, rolul dipherelinului este de a pune ovarele in pauza pentru a da posibilitatea ca dupa curatarea leziunilor de endo, locurile respective sa se vindece si sa nu se mai formeze noi aderente, nu vreau sa par dura, mai intrebat si nu ti-am spus decat cuvintele medicului, sunt tare trista cand vad ca inca se mai intampla astfel de lucruri, o sa-ti dau un pm cu mai multe detalii despre cum a fost la mine, te pup si iti doresc tot binele din lume

buna seara
of of of eu chiar aveam incredrere in medicul asta ...
mi-a zis ca nu a putut curata ceva, deoarece i-a fost frica sa nu-mi afecteze ceva si ca nu avea loc etc.
mi-am activat casuta de mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
sunt tare aiurita ca toate raman defacut pe ultima zi...si azi mi-a fost atat de rau , am crezut ca mor pe metrou de fiecare data cand clipeam vadeam alb in fata ochilor, sper sa fi fost doar tensiunea mea mica, si atat de tare am obosit ca numai cat am urcat scarile de iesire de la metrou si suflam de zici ca urcasem pe ciucas.....am mancat si starea de rau persista , dar dupa cafea parca mai sunt vie
sper sa nu fie de la ac-uri.....sper ca ma dereglez cu totul daca devin starile nasoale....oricum o folie o termin imediat dupa vacanta....
de maine sunt libera , ma plimb prin locuri frumoase, fara santiere cu oameni zambitori pe strada...
misspii asteptam vesti
cristi poate voi citi cand ma intorc raspunsul la pm si iti multumesc
fetelor cat despre curatat endo in operatii, cred ca e esentiala....se reface atat de repede, eu la ambele am avut gr 4 de endo , iar intre ele am avut doar 6-7 menstre...aici cred ca depinde si de organism, de perioada pe care o ai. eu la prima operatie am fost extra stresata in anul ala, am avut multe evenimente importante in viata, insa la a doua am fost atat de calma si de linistita cum nu mai fusesem de mult....deci endo oricum functioneaza cum vrea ea
va puuup pe toate si va multumesc de urarile pt concediu

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lelu ai pm
didi, ok, pup si concediu placut
pup fetele

and the miracle happened... 5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Serves fetelor!
Sa va povestesc ziua de azi.M-am trezit la 6:30 sa refac Beta,cu rugamintea sa fie gata pana in ora 12.Tot programul l-am mutat dimineata - fugi la banca ,a venit si marfa ,am alergat intre punctele de lucru si multe altele ca la 13:30 sa ma sune de la cabinet ca medicul nu vine azi ca a fost de garda si a avut f multe nasteri si este ffffff obosit si o sa ma reprogrameze .M-am enervat teribil ,a zis ca ma reprogrameaza pentru maine sau pt joi si ma anunta .te anunta in ac zi si tu trebuie sa fugi ca disperatul.asta este ,medicul nu-l pot schimba.daca nu suna de la cabinet o sa-l sun direct pe medic .asa ca primul control maine dimi la Sibiu.
Valoarea la Beta este 37353,85.ce ziceti ? eu zic ca este ffff mare.nu stiu ce sa mai zic dar de la 327,82 la 37353 .eu acum sunt in 5 sapt ca se ia data cand ai facut puctia.acum ,ce sa fac trebuie sa astept pana maine.......
Didi - concediu placut si sa te simti bine.
Va pup si vorbim maine!
Daca stiti ceva de val Beta....sa-mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Missipi..te pandeam sa vedem cand intri cu vestea...Lasa ca maine la Sibiu afli tot ce ai nevoie..Pt mine valoarea beta inseamna ca ai gemeni...nu am mai auzit de o valoare beta asa mare...Felicitari!!!

Didi concediu placut!

16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus Lalely - da o sa aflu maine la Sb si eu zic ca pana la urma sunt 2 .cand am vazut val m-am uitat de 7 ori am crezut ca nu vad o virgula.
Tu cum mai esti? Oricum ai trecut de periada critica ,medicul meu zicea la telefon ca primele 13 sapt sunt cele mai importante.
Te pup si vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

missipii astea sunt valorile pe care le-am gasit eu la synevo (exprimate in mUI/mL)
Saptamana de sarcina Valori mediane Interval de referinta

5 1398 217-7138

6 3339 158-31.795

7 39.759 3697-163.563

Eu zic ca valoarea ta e f buna, ai avut punctia acum 5 sapt dar varsta sarcinii tot de la ultima menstruatie se calculeaza deci esti in sapt 6-7 .Te incadrezi perfect cu valoarea la beta.Poti sa mergi acum la un alt dr pt eco si apoi mergi si la dr tau cand te programeaza. Asta nu inseamna ca iti schimbi doctorul dar sa nu mai astepti pana cand te programeaza el, sa scapi de stres, nu ii face bine la bebe!

8099-58.176

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

Saptamana de sarcina /Valori mediane /Interval de referinta

5 / 1398 / 217-7138

6 / 3339 / 158-31.795

7 / 39.759 / 3697-163.563

scuze !!!!!!!!! doar dupa ce am editat mesajul am vazut ca nu se inteleg prea bine valorile

Mergi la inceput