Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)
Raspunsuri - Pagina 6
misspii spune:
Petrutaf - mersi frumos de mesaj.am rezolvat si cu programarea la medicul meu - pentru maine la 16:30.
Vin de la Sibiu de la I si ma duc direct la cabinet .ce zi tare o sa am maine.din control in control si in aug ziceam ca am depasit recordul de 3 ori intr-o saptamana acum de 2 ori /zi .de ajuns ajung ca la Sibiu am programare la 9:15.
dr de la SB a zis ca nu se calculeaza dupa ultimul cm ci dupa data punctiei si sunt 5 sapt dar poate sa fie 2 BB.nu mai este asa mult pana maine.pup.
lalely07 spune:
Missipi asteptam maine vesti de la tine.Eu sunt ok,saptamana viitoare merg la eco sa vad ce face bebe...pana atunci nici un semn de la el...Ma rog si eu sa fie bine in continuare...
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
cristy1977 spune:
misspii, felicitari pentru beta, asa valoare mai zic si eu, cand ai avut punctia, scuze dar nu am retinut?
lalely, o ssa-ti vezi si tu puiutul cat de curand
fetelor, eu maine merg sa-l vad pe bebita, punctia am avut pe 17 oct, deci au trecut 25 de zile de atunci, mi-as dori atat de mult sa-i vad inimioara
va pup
and the miracle happened... 5 +
Ellyshor spune:
Hellooo fetele mele scumpe!
Ce faceti?
Misspii...Valoarea Beta e...olalalaaa!
Si eu tind sa cred ca sunt mai multi ochisori la tine in burtica
Vom vedea :)
Didishorrr vacanta placuta! Vreau si eu..vreau si euu! Daca ai vedea ce micutza sunt...nici nu ma simti in valiza
Pooooooooop!
Aaaa...si pt ficacior, daca te mai doare Liv52 e super bun, e naturist.
Misspii!!! Bafta multa azi! Asteptam cu nerabdare vesti!
O zi minunata va doresc dragele mele!
Babyboom...vino la mami...acum
aditzaC spune:
neata
missipi waw ..felicitari ..si eu zic ca e totul ok ...la cati embrioni ai fc transferul ?
didi concediu placut , sa te relaxezi
noi suntem ok ....ne/am plictisit teribil acasa si sufar de lene permanenta , probabil si de la plictiseala asta ...mi/am dorit dintotdeauna sa fiu in sit asta si acum ..nu ma pot bucura de ea la genul ca sunt tare plictisita si de aici ma cuprinde o depresie ..sunt cu capul in mod sigur . :)))))))))))) visez tot felul de porcarii .
criss te astepta cu vesti minunateeeee
lalely , elishor , roxx si retsul pupicei
o zi minunata
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+
misspii spune:
Fetelor - am venit de la SIBIU si am 2 inimioare.
Sunt super ,am vazut o inimioara care palpaia pe ecram si apoi medicul zice si vedeti si a.2.a inimioara,sunt unul langa altul.sunt super - baieteii mei invingatori - pe drum au capatat si nume Victor si Matei ( va dati seama cate variante vor fi pana in iulie)
Sunt fericita!!!!!!!!!
La 16:30 ma duc la control la medicul meu si sper sa vada tot 2 .
Va pup pe toate si vorbim mai pe seara.Sunt obosita am venit si a trebuit sa rezolv si ce mai aveam azi si in 2 ore este cam greu.
aditzaC spune:
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ...a doua veste minunata pe ziua de azi ......... yuhuuuu !!!
o sa pe primiti si voi pe cea de/a doua
missipi ..felicitari iubita , bravo ...hihi eu am vrut sa zic ca la o val asa mare de beta sunt doi dar ...am zis ca nu gresesc , ma bucur din inima pt tine .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+
cristy1977 spune:
buna seara fetelor
misspii, bravoooo, felicitari!!! sa-ti traiasca puiutii!!!
fetelor, si noi venim cu aceeasi veste, avem doi puiuti: unul de 7,6mm si unul de 8,4mm, suntem in culmea fericirii, la prima eco nu s-a vazut decat unul, acum avem 2 puisori, inimioarle nu s-au auzit dar medicul a zis ca e prea devreme, insa ambii saculeti au tesut embrionar in interior, medicul a zis ca sunt in formare si mi-a aratat ceva alb in mijlocul saculetilor, zicea ca aceia sunt embrionii in formare, marti mergem din nou si atunci speram din tot sufletul sa auzim si inimioarele
aditza, draga mea, multumesc tare mult pentru urari, imi esti tare draga, stiu ca daca stai acasa poate deveni plictisitor, dar gandeste la bebitul din burtica ta si iti vei da seama cat de fericita esti, aveti grija, va pupam cu drag
missppi, eu am 24 de zile de la punctie si inca nu am auzit inimioarele, tu cat ai si ce dimensiun aveau saculetii? chiar ai auzit inimioarele? doamne ce frumos, abia asteptam si noi
va pupam fetelor
and the miracle happened... 5 +
Maia123 spune:
Misspii si Cristy, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne ajuta, cat de fericite trebuie sa fiti!
Va pup!!
misspii spune:
Cristy - Felicitari , sa fie bine si sa ai bebei sanatosi.
Cristy - nu le-am auzit ,le-am vazut sunt ca doua luminite care palpaie ,se vede o lumina mai intensa si apoi mai putin .nu se aude ca este repede.eu am facut transferul in 16oct si pe 11 punctia.Am fost si la medicul meu si a zis ca sunt la dimensiuni pentru 6 sapt .eu sunt in 5 sapt.
Fetelor mersi de urari ,va pup pe toate.Urmatoarea eco peste 3 sapt.