Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (63)
Raspunsuri - Pagina 7
aditzaC spune:
hey
mai mai ce de vesti minunate
cris te felicit inca o data ...si tu imi esti f draga si nu ai idee cat ma bucur pt tine , si imi doresc din suflet ca toate cele de aici sa traiasca aceste clipe minunate
da asa e tb sa ma bucur de bebika ....azi iar am stat in buc de la ora 14 /18 am fc mancare , curat ,ufff...am obosit ...sper sa nu patesc nimik, de acum gata numai fac asa......ma doare spatele si picioarele de stat in pic ...sper sa fiu ok
pupiceii
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza30+
Ellyshor spune:
Misspii
Cristy
Ce bucurie imensa ne-ati facut fetelor!
Sa va ajute Dumnezeu, sa va dea sarcini usoare si prunci sanatosi!
Wowwwww.....4 pui dintr-un foc!!!!
Eu ma simt foarte norocoasa ca v-am cunoscut!
Somnic usor!
Babyboom...vino la mami...acum
lalely07 spune:
Crysti si Missipi..felicitariiiiiiiiiiiii!
Mai avem 4 puiuti in devenire.Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Ma bucur din suflet pt voi...Doamne ce bucurie....
In curand veti auzi si inimioarele..eu le-am auzit la 7 saptamani.
16+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Lores31 spune:
Buna MISSPII, Intervin si eu ptr k nu pot sta deoparte sa nu te felicit. Sa-ti dea DD sanatate, sa ai grija de tine si sa ne mai vedem pe aici cu vesti ffff bune.
Citat: |
citat din mesajul lui misspii Fetelor - am venit de la SIBIU si am 2 inimioare. Sunt super ,am vazut o inimioara care palpaia pe ecram si apoi medicul zice si vedeti si a.2.a inimioara,sunt unul langa altul.sunt super - baieteii mei invingatori - pe drum au capatat si nume Victor si Matei ( va dati seama cate variante vor fi pana in iulie) Sunt fericita!!!!!!!!! La 16:30 ma duc la control la medicul meu si sper sa vada tot 2 . Va pup pe toate si vorbim mai pe seara.Sunt obosita am venit si a trebuit sa rezolv si ce mai aveam azi si in 2 ore este cam greu. |
filipac1979 spune:
hei, dar ce vesti bune - avem 2 mame super fericite si 4 inimioare?
super tareeee.bravo fetele si multumim ca ne dati sperante.
acum data tot v-am prins in toane bune - de 2 zile stau pe net si citesc despre endometrioza si fertilizare in vitro. vreau sa ma programez la o clinica de fertilizare la care am mai fost dar am zis intai sa ma informez
misspii, am inteleg ca tu ai facut fiv avand un chist pe un ovar?deci se poate face si avand chist?
pt ca mie testele de ovulatie imi ies pozitive - acum imi dau seama ca n-am mai facut teste de ovulatie de cand m-am operat, chistul e de 2 cm (la ultima eco mai aparuse unul - hematic a zis dr, da poate dispare intre timp), la hsg facuta cand aveam ambele trompe iesise ca cea pe care o mai am e permeabila.
deodata m-am animat f tare, am sa merg sa refac si analizele hormonale inainte de a merge la clinica. parca in z3 trebuia sa le fac, nu?
inca o data fetelor ma bucur din tot sufletul pt voi si sa dea dumnezeu la toate bucuria asta.
misspii spune:
Fetelor va multumesc pentru urari si pentru sustinerea voastra mai ales din perioada august.Sa stiti ca aveam de gand sa renunt sa mai merg la Sibiu cand vazusem ca dupa Dipherelin am chist ...Medicul meu (care m-a operat )m-a incurajat si a zis ca trebuie sa merg mai departe .
Lalely - sunt super incantata cu toate ca o sa fie greu cu 2 mai ales cu uter mic .dar o sa fie bine.mersi frumos pentru tot ,urmatoarea eco pe 3 dec.
Lelu ,Elly .......
Filipac : Da - am avut chist ovarian endo de 2 cm cand am inceput procedura FIV,daca este chist ovarian mic si ai ovulatie nu este o problema.la mine un ovar este aproape intreg si cel drept cam 25%.povestea mea este fff lunga si urata dar cu happy end.daca este ceva si vrei sa ma intrebi sa o faci ca spun tot.
misspii spune:
Lores31 - mersi frumos de urari .
nu am mai vorbit pana acum si nu te-am vazut pe forum .
Sa dea DD sa fie bine pentru toate fetele si sanatate ca nimic nu mai conteaza.
irina_d15 spune:
fetele, sunt la servici, nu prea am timp, dar trebuia sa intru un picut sa le felicit pe misspii si pe cristy. Va doresc sarcini usoare si multa sanatate! Doamne-ajuta!