Strumfi de iulie-august 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 6
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Fetelor sunt in extaz....a fost atat de frumos...au venit prietene dragi, prietene vechi la care nici nu ma asteptam sa vina...mi-au facut o surpriza plakuta...am strans banuti ptr cei 3 copii speciali din Cta...care au si cazurile umanitare aici, pe DC, am strans produse ptr bazarul DC si am plekat acasa si cu briose cu scortisoara, cu fructe de padure, tort de iaurt cu fructe si dulceata BIO. Sigur voi avea o noapte linistita. Va pup.Poze maine. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
felicitari!
asteptam pozici.
eu sunt huhurez, mi-a dat david trezirea la 7, mi-a zis buna dimineata si adio somn. am incercat eu sa mai trag de el macar 30 de minute, dar n-am avut nicio sansa. acum e la michey mouse, le stie pe de rost pe toate.
X-ray, sanatate multa . maaaai, faceti ceva sa alungati nesuferitele astea de boli! insistati cu homeopatele alea, nu stiu, prea se tin scai de voi.
Kariris, e greu la gradinita? . de fapt intreb la modul serios, ca eu ma vaitam ca il iau pe david obosit de acolo de zici ca a sapat transee toata ziua si a alergat la maraton. nu stiu ce-l oboseste intr-atat, ca cica si dorm vreo 2 ore jumate.
am ceva emotii pt luni, iar o sa fie nebunie. trebuie sa incep sa pregatesc terenul.
aseara, ne pregateam sa mergem pana la medic. si in graba, pun si eu mana pe pieptan sa ma tesal un pic.
david: - oo, mami, ce frumoasa esti
va dati seama, am picat pe spate, la cum ma lauda copilul. si dau sa-l pieptan si pe el, zburlitul forever:
-nuuuuu, nu ma pieptana, eu SUNT DEJA FRUMOS!!
.
fug sa fac cafeaua , apa fierbe in ibric, desenele-s pe final.
pupici
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, e total David!!!!!!
lulu, felicitari!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
kariris, tu ai putea scrie o odisee cu gradinita asta! bafta in continuare. bine ca au scapat fetele de problemele..jos!
xerxe2005 spune:
Incep sa ma chinuie niste dureri de spate, in zona lombara...favorizate de greutatea mea mare si de statul 8 ore pe scaun la calculator. Si aseara in pat le simteam.
Stiti vreun remediu?
Ma sperie faptul ca abia am trecut de 3 luni...ce ma fac eu pana in mai?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 13+
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Incep s ama chinuie niste dureri de spate, in zona lombara...favorizate de greutatea mea mare si de statul 8 ore pe scaun la calculator. Si aseara in pat le simteam. Stiti vreun remediu? Ma sperie faptul ca abia am trecut de 3 luni...ce ma fac eu pana in mai? Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 11+ |
te plimbi?
mie doctorul imi zicea ca statul pe scaun e cea mai rea pozitie posibila pt sarcina - atat pt mama cat si pt copil. normal ca nu l-am ascultat prea tare, decat in ultimele vreo 3 saptamani, cand oricum n-am mai putut sa beneficiez de pozitie, ca bantuiam pe la finaciar, daca va amintiti.
hai, sarcina usoara, imediat o sa treaca .
Traiesc in Orasul Alandala
lulu77 spune:
Mneatza,
Asa cum am scris si aseara, totul a fost la superlativ, ceva dovezi aici
Eu nu apar in poze, doar in doua, cu spatele, dar nu asta e important...important este ca s-au strans ceva banuti si produse ptr cei 3 pui speciali din Cta.
Vivela, frumoaso' ptr David!
Elena, santate sa treaca durerea de spate .
kari, iti schimbi cat de curand profesia? Cumva educatoare?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
Hello
Eu am lasat-o pe Adelise urland azi la gradi, iarasi urla de zici ca o taie aia acolo... Asa ca am o stare de cacao, iarasi.
Elena eu am probleme mari cu spatele, de cand am nascut prichindeaua, la cateva luni raman aproape intepenita. Folosesc o crema locala (din aia de iti dai si se incinge) incerc sa ma ridic de pe scaun si sa merg frecvent (nu prea reusesc), vreau sa ma apuc si de jogging, si mai vreau sa merg la gimnastica terapeutica. Insa sa termin cu toate tampeniile intai.
Vivela e beton David.
Lulu felicitari pentru evenimentul reusit. Kariris e deja educatoare ca si profesie din cate stiu, numai ca nu profeseaza.
Kariris ce bine ca ai gasit gradi perfecta pentru fetele tale.
Va pup, e ora 9 (aici) si eu deja sunt extenuata. Ma plang mai rau ca o baba.
Timi pe unde o umbla?
musso17 spune:
buna ziua
vivela,un pupic pentru david!!!
lulu,felicitari pentru reusita!!
noi iesim la plimbare caci e tare frumos si apoi dupa aviz.
zi buna!
aaa,stie cineva ceva despre isoprinosine..am citit ca e un antiviral.
mychydutza spune:
Fiul unui cioban nu stia cum sa-i spuna tatalui sau ca e gay. Dupa cāteva pahare de horinca, īsi ia inima īn dinti si zice:
- Tata, eu sunt gay!
Dupa cāteva secunde de cugetare, ciobanul īl īntreaba:
- Fiule, costum Armani ai?
- Nu, tata.
- Cu parfum Boss te dai?
- Nu.
- Masina Porsche conduci?
- Nu, tata, stii bine!
- Atunci nu esti gay, ba puta, esti poponar de rānd!
CarlaV spune:
Eu plang dupa Adrian Paunescu . L-am cunoscut cand eram de varsta Sabinei si apoi am lucrat cu el si cu Andrei pana acum 5-6 ani, inca nu pot realiza ca s-a dus alaturi de Vieru, sotii Teodorovici, Tatiana Stepa si Emilian Onciu .