Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare!
sunt varza de obosita,eli behaie de luni la greu...aerosoli si siropele deocamdata.acum parca e mai bine.
ieri au venit pe la noi cristina si ingrid.o dragutza cris,i-am spus ca tuseste la greu eli si tot eu venit.in schimb eli(cu oboseala si tusea pe capul ei) nu a vrut sa dea nimic,nu a impartit nimic,noroc cu ingrid ca isi ia singura.e asa de dulce fata asta sa o mananci nu alta!ideea e ca azi cand am tras concluziile cu cristina la telefon am ajuns la aceeasi concluzie:fetele cica se plac totusi.ingrid ia spus ca-i place de eli ,are jucarii si e dragutza.elisa azi mi-a spus ca a fost needucata si rea cu ingrid,dar isi va cere scuze data viitoare.asta va fi pe teren neutru la un loc de joaca.poate-i trece si lui eli pana atunci.

luna of abia astept sa te vad odata la noul job!stai sa vezi ce-i vei surprinde
carla oauu nasoala treaba.trebuiesc bine tratate otitele astea.multa sanatate!
lulu suces!
mada hai ca esti totala.bine ca ai papat branza dar vinul in doi rezolva toate.cel putin la noi.(suna de parca am fi alcolici)

si vreau concediu,sunt franta,nu mai pot in 3 locuri...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina si la noi vinul rosu (Bordeaux va rog!) rezolva multe .... Sanatate Elisei!
..
Se vede ca n'am treaba, astept precizarile Lunei ca sa ma razboiesc cu UK-ul...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

bei grija mare la vinul rosu .e bun pt femei da' sa'l bea barbatu...........deci "rezolva" multe

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

I:Ce-i doresti lui Traian Basescu de ziua lui?
R: La multi ani, cu conditia sa îi dea judecatorul!!!!!!!!!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Michy ti-am spus ca mi se pare prea tare remarca lui Andrei cu mancarea care vorbeste?!!! Lu' fie'mea cred ca a inceput sa ii vorbeasca laptele ca nu vrea sa mai serveasca..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada daca mai esti... m-am interesat la noi la payroll si da, daca iei bonus se taxeaza NI din pacate. Tot nu mi-ai raspuns cum se face ca lucrezi "in UK". Felicitari! Pot sa te intreb cu ce te ocupi la ei?

X-Ray sa va fie de bine intalnirea cu Ingrid si Cristina, nu-i asa ca sunt doua scumpe? Sanatate Elisei.

Mergi la inceput

Luna thanks! Nu lucrez in UK, lucrez aici la toulouse fac avioane (de hartie cand n'am ce face..)! Ma ocup de persoanele angajate in birourile locale si deocamdata e ceva putred in UK... (in afara de NI), mi se pare ca e o pb de facturare intre noi si adecco..vad eu maine cand ma intalnesc cu legalul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Luna thanks! Nu lucrez in UK, lucrez aici la toulouse fac avioane (de hartie cand n'am ce face..)! Ma ocup de persoanele angajate in birourile locale si deocamdata e ceva putred in UK... (in afara de NI), mi se pare ca e o pb de facturare intre noi si adecco..vad eu maine cand ma intalnesc cu legalul..

Mada ai fost tare cu avioanele de hartie. Ceva putred in Uk e tot timpul. Sper sa o rezolvi cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele!
Lipsesc motivat: am inceput gradinita. Toate trei. Adica am stat cu ele in gradi de dimineata pana la ora 17. Imi vine sa ma urc pe pereti. Noroc ca azi am rugat sa-mi dea ceva de lucru si am facut lampioane pentru serbarea lampioanelor care e miercurea viitoare.
Ieri a plans Karina aproape toata ziua ca vrea la mama, a trebuit sa urc cu ea la dormitor si sa il dau si pe Pluto fara de care nu poate suge degetul si nu poate dormi. azi nu am mai urcat la dormitor decat sa le schimb de haine si a dormit fara Pluto. Au dormit amandoua vreo 2 ore si un pic azi. Insa azi a plans Iris rau de tot, daca nu eram acolo sa intru la grupa cred ca lesina de plans. Cu greu am depasit momentul si a revenit la normal (cu mine in clasa) au mancat si s-au dus la somn. dupa somn au venit vesele si nu mai pareau stresate deloc.
E greu cu acomodarea asta cu parintii acolo. Cred ca le-ar fi mai usor fara mine acolo. De aceea am si stat azi mai mult in cabinetul metodic si am lucrat si cand intrebau de mine li se spunea ca sunt acolo dar am treaba.
Abia astept week-end-ul. E si perioada de vacanta si e cam haos acolo.
Mancarea e exceptionala, curatenia exemplara, dormitoarele super.

Se pare ca tratamentul cu sumetrolim a dat rezultat bun: le-a iesit bine urocultura, nu mai au nimic. O s-o mai repet peste vreo 2 saptamani sa fiu sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Fetelor sunt in extaz....a fost atat de frumos...au venit prietene dragi, prietene vechi la care nici nu ma asteptam sa vina...mi-au facut o surpriza plakuta...am strans banuti ptr cei 3 copii speciali din Cta...care au si cazurile umanitare aici, pe DC, am strans produse ptr bazarul DC si am plekat acasa si cu briose cu scortisoara, cu fructe de padure, tort de iaurt cu fructe si dulceata BIO.
Sigur voi avea o noapte linistita.

Va pup.Poze maine.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput