Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da si mie imi pare rau............Cenaclul Flacara era singura "refulare" a tinerilor din vremea lu ceashca........

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Brazuca! Mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si mie imi pare rau de Adrian Paunescu. Era un mare om de cultura.

Astazi (pe un ton pozitiv) eu cu sotiorul meu aniversam 5 ani de casnicie. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani. Sper sa mai treaca 50 la fel de frumosi.

Va pupacesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Si mie imi pare rau de Adrian Paunescu. Era un mare om de cultura.

Astazi (pe un ton pozitiv) eu cu sotiorul meu aniversam 5 ani de casnicie. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani. Sper sa mai treaca 50 la fel de frumosi.

Va pupacesc.

Luna LA MULTI ANI!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani,Luna

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bonjour!
Ce rau imi pare de Adrian Paunescu… uff am impresia ca sunt atitia oameni pe care ii apreciam si nu mai sunt : Geoge Dinica, Adrian Pintea, Jean Constantin… asta ma face a ma simt din ce in ce mai batrana!!

Luna felicitari pentru cei 5 ani de casatorie, multi altii inainte !

Vivela mare greseala sa crezi ca ii mai trebuie pieptanat lui David.... asta e asa pentru persoanele mai putin frumoase! pt frumosi e redundant

Lulu nu vad pozele dar ma bucur ca ti_a reusit evenimentul!

Aici e azi innorat si asa am un chef sa plec acasa, sa fiu singura, sa'mi fac un ceai de tei cu miere si lamaie si sa citesc o carte buna....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc pt urari fetelor.

Mada ce ma enervezi cu cartea ta si ceaiul de tei, acum ce ma fac ca tare mi-e pohta.

Banc:

- Doamna, spuneti-i fiului dvs. sa nu ma mai imite.
- Puisor, nu mai face, mama, ca maimuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna, fain bancu....si la multi ani inainte, fericiti si impliniti din toate p.d.v!

va pup.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna e o placere sa stai cu cristina de vorba,am senzatia ca o cunosc de o viatza si am povesti la nesfarsit te miri ce.la un moment dat sotul si bona incercau sa rezolve sub o forma sau alta plansul elisei si noi doua mancam linistite in bucatarie...parca nu urla nimeni in casa"please elisa play whit me....""nu sa pleci acasa ingrid"....
lachi te-ai gandit vreodata sa faci un reality show.zau ,io nu m-as dezlipi din fata tv-ului.sper sa va acomodati cat mai repede.
lulu felicitari pentru eveniment!
vreau concediu!zici ca mi s-a stricat placa numai la asta visez...
timi daca nu scri nimic te sun imediat.oricum te sun dar ar fi cazul sa mai stim ceva de voi.

eli e mai binisor,am inceput sa mai iesim pe afara.

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

uitasem:la multi ani corina! ce mai faceti voi?

multumim de voturi la concurs,azi am descoperit ca a inceput votarea...in afara de lulu si luna mai are cineva poze in concurs?

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput