Strumfi de iulie-august 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 20
monicabo spune:
upsss, Vivela, sorry de gafa...
nu mi-am dat seama
eu am lasat ieri pagina deschisa si cand am intrat dimineata nu am dat refresh inainte ca sa vad ce s-a mai scris intre timp, pur si simplu am dat din prima "mesaj nou"
Imi pare rau ca nu a iesit actiunea...
Scuze inca o data, n-am vrut sa te supar 
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
valen spune:
Multumesc frumos pentru urari, sunteti dragute ca v-ati amintit. Mi-ati facut ziua si mai frumoasa decat a fost. 
X-ray spune:
la multi ani si pe calea asta valen!
eli iar tuseste de-si vomita matele....
sunt la culmea/capatul disperarii....pe 22 am reusit sa ne programam si in ungaria la pneumolog.azi am fugit de la lucru,ma suna disperata bona ca tuseste de vomita mereu
.am fost la homeopat si iar si-a pus mainile-n cap.are o tuse asa mai particulara parca seamana cu 4 remedii si cu nici unul
.ia dat ceva si sper sa mearga.nu poate dormi deloc,deloc.asa are tendinta sa fie vioaie dar o extenueaza tusea asta...mama masii de treaba...
si uitam multumesc de voturi,sper ca va si placut "capodopera"
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
ioanaiub spune:
X-ray, multa sanatate Elisei
.... oooffff, ce va mai necajeste tusea aia 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo upsss, Vivela, sorry de gafa... nu mi-am dat seama eu am lasat ieri pagina deschisa si cand am intrat dimineata nu am dat refresh inainte ca sa vad ce s-a mai scris intre timp, pur si simplu am dat din prima "mesaj nou" Imi pare rau ca nu a iesit actiunea... Scuze inca o data, n-am vrut sa te supar ![]() Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
monica, hai mai ca nu ma supar asa usor
eu am crezut ca trebuie copiii costumati de toamna, dar era pe-acolo batman, omul paianjen, printese, fluturasi, zane...eu ii facusem o pelerina pe care prinsesem niste frunzulite, avea ochelari gen zorro in culorile toamnei, facusem si un cosulet cu fructe si frunze de toamna...ma rog, daca ar fi vrut sa se imbrace era ok.
azi s-au dus la teatru, la alba ca zapada. cu autocar/autobuz fara centuri si alte metode de siguranta, doar ca "soferul o sa mearga mai incet"
. m-a surprins doar ca ceilalti parinti se uitau la mine ciudat cand am intrebat cu ce or sa mearga si daca lor li se pare safe transportul in conditiile astea prin bucuresti. cica "trebuie sa experimenteze si asa ceva" (gandindu-se probabil ca tb sa mearga la teatru, nu la vreun eveniment neplacut in trafic, sper eu...).in fine, l-am lasat sa se duca, mai cu jumate de inima, dar nu puteam sa-l privez de un act de cultura
Alina, of, mai, tare mult mai trageti nu nesuferitele astea de raceli. imi pare asa rau, ma bucurasem cand ai scris ca a nimerit-o homeopatul ala pe Eli cu grauntele. si ma gandeam ca v-o fi ajuns si voua si ca de acum gata, s-au terminat grijile, macar in privinta asta.
sanatate multa
.Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
X-ray multa sanatate lui Eli. Si noi tusim ca doi magari eu si Andre saracul cateodata se ineaca de atata tuse. Bine ca nu e decat cateva ori pe zi. 
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
monicabo spune:
Vivela, intr-adevar nu te stiam fata suparacioasa, dar am vrut sa fiu acoperita
, ca totusi facusem o gafa...
Dar trecand peste toate, mi se pare dementiala atitudinea lui David, nu-i place omului petrecerea, pai gata, hai acasa...
Ca si tu daca esti invitata la un chef si vezi ca nu te simti bine, te cari...asa si el, om serios, nu are timp/chef/dispozitie pt petreceri, are omul probleme serioase pe cap, nu? 

M-am amuzat f tare, m-am "spart" de ras chiar!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria