Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mioara uite subiectul de care iti ziceam AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani VALEN! sa fii sanatoasa si fericita!

si cu intarziere La multi ani pentru ziua numelui tuturor celor cu nume de Mihaele, Gabriele, Mihai, Mihaili, Gavrili, Gabrieli... in special lui DODO as vrea sa ii trag o "urecheala onomastica" de la Adeluta (nu de la mine )... si sa ii mai trimit un pupic, poate de data asta va vrea

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, pe andrei l-au diagnosticat cu ceva de genul asta (hidrocel parca) si ne-a zis ca daca nu se rezolva pana la 6 luni sa-l operam. s-a rezolvat.....nu stiu daca e acelasi lucru.....am vazut filmuletul, e un scump !

snowbunny, imi pare rau de experientele cu gradinita! sper sa va rezolvati problemele......eu de atatea cazri de otita n-am auzit pana in toamna asta!
nico,
eu maine stau acasa..........asa ca va pup de acum. mai "vorbim" dupa ce ajung sa va povestesc din experientele zborului

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti, Valen.

mychy, drum bun, zbor lin si distractie placuta.

stefania, e un dulce Andre, mi-au placut filmuletele. tati vorbeste o danezo-romana? sper sa se rezolve cu hidrocelul (eu ti-as zice si de niste homeopate - aurum metallicum 15 ch, dat din cand in cand. eu i-am dat lui damian, are un testicul flotant. adica de cele mai multe ori nu-l simt, dar uneori isi mai face aparitia. e un salt, ca o vreme nu-l gaseam niciodata acolo, m-am si speriat, credeam ca nu-l are. sper sa se stabilizeze unde ii e locul).

Mioara, imi pare rau de otitele lui Alex, nu stiu ce sfat sa-ti dau, noi am scos polipii, dar erau si mari de felul lor si se inflamau mereu, abia respira copilul. si de atunci e mult mai bine. deci la noi a fost clar indicatie de operatie.

eu sunt plina de frustrari. vreo 2 zile am lucrat pt costumul piciului pt carnaval. am pus pasiune si maria sa n-a catadicsit nici macar sa ma lase sa-l imbrac. si asta n-ar fi nimic, dar nici n-a vrut sa participe!!!! am incercat sa-l tin, sa-i arat ce frumos se distreaza copiii, aiurea, o tinea una si buna ca el vrea acasa!
si distractie cu forta nu se poate!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

hai mai Vivela chiar am citit si eu pe fuga asa numa sa vad ce ai facut? ce costumatie? Ei lasa ca baiatul are personalitate puternica. E adevarat ca te enervezi pe moment dar, cum nu ai ce face, pupa-l si gata, trebuie sa-ti treaca.

Valen

ma duc sa ma imbrac ca plecam la restaurant sa fixam meniul. Off si uite asa o sa bag eu o felie de tort de ciocolata cu pere, specialitatea lor, e bestial .
Am vrut sa-mi iau o camasa de dinainte de sarcina numa ca mai imi trebuia o fasie de vreo 15 cm ca sa ma incapa

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Micky ai facut ceva sau s-a rezolvat de la sine?

Am cautat sa traduc si in romaneste se cheama hernie de apa.

Vivela aici nu sunt aceleasi homeopate ca in Romania. Nu prea se crede in ele si mi-ar fi greu sa caut pt ca nu stiu cum s-ar chema. Crezi tu ca functioneaza?

Luna si eu tot de la a 2 a sarcina am ramas cu durerea de mijloc de ma scoate din minti. Mi-e greu sa ma aplec si sa ma ridic.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna dimineata!

Mychy, drum bun La intoarcere sa nu ma uiti te rog cu pensiunile alea din Vatra Dornei
Mioara, sanatate multa lui Alex, sa scapati de otite... Cu operatia de polipi, nu stiu ce sa zic, pe mine de ex m-au operat pe la 6 ani, nu stiu exact din ce motiv. Mai cere o parere si in Italia, asa cum au zis fetele
Vivela, cum a fost carnavalul?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

´Neata

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza!

Stefania cu spatele nu pot sa-ti zic decat sa fi atenta la ridicat, aplecat, etc, adica niciodata sa nu te apleci de la mijloc ci sa flexezi genunchi ca si cum te-ai apleca pe vine si apoi sa ridici ce-i de ridicat. Eu raman intepenita cand nu procedez asa, ultima oara eram intr-o toaleta in parc cu Lis, m-am aplecat sa ii ridic chilotii si dresul si m-am aplecat din mijloc. Cand sa ma ridic am auzit o pocnitura si m-au luat ametelile si durerea. F nasol, usa era incuiata, al meu sot juca fotbal cu Cosmin pe un camp, simteam cum ma ia lesinul si ma gandeam disperata sa descui usa sa poata iesi copilul dar eram panicata ca daca iese o sa se rataceasca ca nu stia exact unde sunt baietii. Nasol rau, abia am reusit sa ma tin de un perete si sa ies de acolo abia tarandu-mi picioarele.

Ultimile doua zile la job, sunt tare...stresata, ma gandesc la noul job si ma ia frica, iar aici simt ca parca m-as desparti de vreun iubit, astia au toti fetele lungi, iar doi dintre colegi cu care ma intelegeam super sunt afectati real, ne tot uitam unii la altii si oftam. Noroc ca-mi aduc aminte de ce plec si imi mai trece supararea.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Buna dimineata!

Mychy, drum bun La intoarcere sa nu ma uiti te rog cu pensiunile alea din Vatra Dornei
Mioara, sanatate multa lui Alex, sa scapati de otite... Cu operatia de polipi, nu stiu ce sa zic, pe mine de ex m-au operat pe la 6 ani, nu stiu exact din ce motiv. Mai cere o parere si in Italia, asa cum au zis fetele
Vivela, cum a fost carnavalul?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

monica, faci misto de mine?
tocmai scrisesem ca domnul n-a servit...

e, nu m-am suparat pe el, doar ca mi-a fost ciuda, nu stiu de ce e asa antisocial in ultima vreme, parca vrea sa-l lase toata lumea in pace in ale lui.

luna, ce putin mai e. hai, priveste inainte, o sa fie mult mai bine de aici inainte .

pt foto, eu incerc sa mai citesc de pe zona-foto.com, sunt niste tutoriale pe acolo, interesante.

stefania, trebuie sa cred ca functioneaza homeopatele, mi-e asa frica de sistemul medical din romania incat as incerca si woo-doo daca as avea cea mai mica speranta ca ma poate scapa de spitale.
iar in cazul nostru, problema cu pricina s-ar trata cu hormoni sau cu operatie. nici nu stiu care ar fi preferabila, amandoua variantele mi se par foarte invazive.

si pe mine ma doare spatele, nu chiar sa raman intepenita, dar tot ma resimt. si asta sigur din cauza ca ridic greutati, damian are peste 8 kile si il tin mult in brate, il mai ridic si pe david).

trebuie sa ma duc la banca. ieri am folosit la bancomat un card si am bagat pinul de 3 ori gresit. eram asa sigura ca il tastez pe cel corect . de fapt am doua carduri si le-am incurcat intre ele. dar cum n-am vazut nicaieri mesaj de atentionare ca e pinul incorect, i-am dat inainte .
uff, rau e sa vietuiesti cu juma de neuron.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput