Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mioara,offf..e inutil sa-ti spun ca traim in romania si asta e sistemul, nu inseamna ca trebuie sa ramanem impasibili dar cand esti cu copilul in brate bolnav nu-ti mai arde sa te iei la harta,asa e..am inteles ca ar fi un orl-ist bun in bucuresti care vine o data pe luna la constanta,martinescu/martin dar care si asta e fun operatie....stiu cum e sa stai cu sabia deasupra capului ca doar si noi am fost speriati ca ar putea recidiva pneumonia..ce sa-ti spun decat sa fii tare si sa cauti un dr bun,chiar si pediatru si care sa te invete cum sa previi otitta sau la ce semne sa mergi la dr ca sa nu se mai agraveze..nu stiu,ceva sa treaca timpul, sa se vindece zona,sa puteti ajunge in italia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

luna : alex intelege ff bine italiana numai vb atat de des dar am obs ca acum cand am fost in ita i s-a vorbit strict italiana si evident incepusa sa vorrbeasca din nou.La gradi doamna mi-a zis ca are deschidere catre limbi (are o intonatie frumoasa in limba engleza si pronunta bine cuvintele).
Pe alexandru l-am luat ieri de la gradinita vomitand si cu o durere infernala de cap.Cand am ajuns statea pe o bancuta cu doamna si plangea evident de durere de cap.Cand am intrat mi-a shoptit ushor la ureche ca lui ii e rau si ca a vomitat sa il duc la doctor.Febra incpea sa creasca.Si nu avea clar de unde din alta arte sa o ia ...

Ma rog ata ete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mioara al meu pui a facut de 3-4 ori otita pana la 2 ani, plus rosu in gat de nu stiu cate ori. Am incercat ceva tratamente dar nu am scapat de operatie. Dupa operatie nu au mai fost probleme, nu mi-a mai luat antibiotic decat de vreo 3 ori in 5 ani. Din pacate polipi s-au refacut, nu imi racea dar respira pe gurita. Respirand pe gurita isi deformeaza maxilarul (trebuie sa ii pun aparat dentar dupa ce isi revine) .
Eu prin spitale de stat nu prea mai calc, m-am cam lecuit. Si pt urgente apelez la privat.
Cu gradinita nu stiu ce sa spun. Andra merge la o gradinita de stat. Dimineata ne asteapta asistenta la usa. Nu intra decat copiii sanatosi. Sunt doua asistente, prin rotatie si chiar isi fac treaba. De ex Andra are un meniu putin diferit de restul copiilor asa ca sunt prezente la masa. Ieri de ex in meniu aveau ciocolata Milka iar Andra a primit fructe. Macar am noroc ca fata intelege.
La pranz o dau pe domnisorica mea cu crema de corp (are o piele foarte uscata).
La gradinita privata unde Alex merge la after-school merg copiii cu medicamentele dupa ei . Educatoarea mi-a spus ca nu pot sa ii trimita acasa, se supara parintii ca doar sunt la privat si li se accepta orice .
Timi tare imi place cum povestesti de fele .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hai sa va inseninati putin:

Un tip sta la coada la casa cand deodata observa ca o blondina, si ea la
coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mana si-i zambeste
prietenos. Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atat de bine il cunoaste,
asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sunt chiar sigura, dar cred ca sunteti tatal unuia dintre copiii mei,
raspunde frumusetea.

Tipul isi aduce aminte de singura data cand si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in
seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii in timp
ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sunt profesoara de romana a fiului dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre
ele o intreaba pe cealalta:
- Ce-ai zice de niste bere?
- N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva.
- Nici o problema, rezolv eu.
Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul se uita foarte
mirat si calugarita zice:
- Asta-i ca sa ne spalam parul.
Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de
covrigei linga bere:
- Sa nu va uitati bigudiurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Valen La multi ani fericiti impreuna cu fetele tale frumoase!!!1

Musso ma uimeste si pe mine Andre cu 7 kg la 3 luni dar s-a nascut mare si lung, cred ca asta ar fi explicatia

Andre a fost vaccinat de 3 luni si in vizita aia la dr am aflat ca probabilva trebui operat la testicule pe la 5 ani. Cand au coborat testiculele in scrot a intrat si apa sau stiu eu ce alte lichide se gasesc pe acolo si acum are lichid in scrotDaca nu il deranjeaza nu il opereaza inainte de 5 ani.

Eu si Andre suntem raciti dar bine.

Catarina e o alintata si o drama queen ca m-as mira sa nu faca actrita cand va fi mare. Plange la comanda, santaj emotional, etc. Ma face din cuvinte Cum vede cevajacarii la tv vrea si ea. Eu ii zic sa ii scrie lui mos Craciun si uite asa lista se face mare. Eu o pregatesc psihologic ca nu va primi decat 2 cadouri, unul pt suzete ca i le da pe toate mosului si altul daca se poarta bine.

Luna ma doare spatele in fiecare zi, mijlocul mai ales cand ma aplec. Nu stiu ce sa mai fac sa scap de durere.

la toate

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

geniale bancurile
Fetelor problema mea este ca alexandru nu are polipii mariti.Nu prezinta nici unul din simptome adik nu respira pe gura mananca bine creshte bine etc.Singurul lucuru pentru care mi-au spus sa il operez este recidivarea otitelor atat de dese practic prima a avut.o in iunie a doua in septembrie si acum in noiembrie.Eu pana acum nu am avut probleme de sanatate cu el.Am inteles ca a facut otita din cauza ca a avut mucishori care evident ca nu au fost suflati cum trebuie ( asta ptr k el ishi mai trage nasu cateodata) problema mea este ca de la gradi a luat enterocolita si racelile astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre
ele o intreaba pe cealalta:
- Ce-ai zice de niste bere?
- N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva.
- Nici o problema, rezolv eu.
Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul se uita foarte
mirat si calugarita zice:
- Asta-i ca sa ne spalam parul.
Casierul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de
covrigei linga bere:
- Sa nu va uitati bigudiurile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui snowbunny

geniale bancurile
Fetelor problema mea este ca alexandru nu are polipii mariti.Nu prezinta nici unul din simptome adik nu respira pe gura mananca bine creshte bine etc.Singurul lucuru pentru care mi-au spus sa il operez este recidivarea otitelor atat de dese practic prima a avut.o in iunie a doua in septembrie si acum in noiembrie.Eu pana acum nu am avut probleme de sanatate cu el.Am inteles ca a facut otita din cauza ca a avut mucishori care evident ca nu au fost suflati cum trebuie ( asta ptr k el ishi mai trage nasu cateodata) problema mea este ca de la gradi a luat enterocolita si racelile astea.

Imi pare rau sa-ti zic dar parerea mea e sa mai mergi la dr si in Italia. Aici nu se scot polipii decat in situatii rare, extreme.

Pentru otitele repetate: am chiar o prietena de aici de pe forum care locuieste langa mine. L-au investigat si au ajuns la concluzia ca la baietel (de-o varsta cu ai nostri) canalul urechii interne nu este inclinat cum trebuie (limbaj de strada da?) si nu elimina cum trebuie serectiile. Asa ca i-au pus doua tubulete (invizibile) in ureche, acele tubulete se elimina singure dupa 6 luni, tin canalul deschis, nu dor nu se vad. Baiatul prietenei mele nu a mai facut otite de atunci.

Era un subiect si la parintii intreaba parca, am sa-l caut.

Stefania cu spatele...eu asa am ramas de la a doua nastere/sarcina. Ce sa zic, sunt mobila in cea mai mare parte a timpului, am si o durere vaga continua, insa la 3-4 luni ma aplec si nu ma mai pot ridica. Cred ca e o sciatica. Am sa merg la dr data viitoare.

Mergi la inceput