Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI VALEN
Corina ma bucur ca ai iesit din barlog. La multi ani!
Sper sa ne povestesti mai multe despre voi.
Mioara sanatate multa lui Alex. Noi dupa ce am scos polipii am scapat de otite. Din pacate operatia nu a fost o reusita si a trebuit refacuta acum .
Nu pot sa vad pozele de la birou.
Elena nu poti sa mai ramai acasa o perioada? Macar pana scapi de greturi .
Miky drum bun si spor la cumparaturi .
Luna eu scap ieftin cu Andra de Craciun. Vrea un fier de calcat si un bakugan . Astept scrisoarea lui Alex pt mos. Stie ca poate sa ceara trei produse.
Stefania lasa draga canapeaua si hai la povesti.
Vivela super trandafirii. Trebuie sa fac si eu cu strumfii.

Eu nu prea am vesti bune. L-am operat pe Alex de polipi si amigdale miercuri si tare putin mananca. Ma asteptam sa fie mult mai rapida recuperarea. Nici eu nu mai am rabdare, cred ca s-au adunat prea multe.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

musso uff...pe mine ma sperie faptul ca oricum toti 3 orlishtii la care am fost au spus ca deja daca se mai repeta o data otita e nasol si ca trebuie operatie, altfel ii va scadea auzul.Adik ...nici nu shtiu ce sa fac.
In ianuarie voi ajunge iarashi in italia unde am sa ii fac clar un consult la ORL.La pediatrie l.am dus acum in italia si mi.a zis ca urechile arata excelent (acum 3 saptamani).Iar directoarea de la gradi mi-a indrugat ...ceva de genu voi vorbi cu ele...zic care ele ca nu e de vina personalul eventual cu parintii caci mi se pare o lipsa de bun simt.MA rog ma simt aiurea....rau

Mergi la inceput

nma imi pare rau sa aud asta.Sanatate multa!Cate otite a facut pana ati ajung la operatie?

Mie aia de ieri mi.a zis cik nu va speriati asta e o operatie care se face pe BANDA RULANTA!!!! am tacut din gura caci nu mai aveam chef de cearta, cu alex care era ca o carpa prin bratele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mioara,...poate ca ar fi bine sa mergi si in italia,asa e..poate au aparatura mai buna sau poate nu se arunca cu capul inainte la operatii mai ales ca am inteles ca polipii se refac si ca unii copii sunt mai predispusi sa li se inflameze decat celorlalti si ca odata cu varsta se reglementeaza situatia...cu parintii,hmmm aici e mult de discutat dar nu ai de ce sa te simti prost...directoarea poate sa o puna pe asitenta sa trieze bine dimineata,adica uitat in gat si eventual un apasat pe urechi,in rest..sa stii ca mai nasoala e faza de incubatie cand nu sunt simptome si poti duce copilul cu gandul ca e sanatos si sa nu fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mdaaa,asta cu banda rulanta imi suna ca ..animalele la stampilat cu vatraiul fierbinte...
nico,sanatate...o sa-si revina alex.

Mergi la inceput

musso alex e la o gradi privata nu le fac control de cum sunt copii.Parintii ishi lasa copii cu pungile de medicamente dupa ei ( nu, nu este o gluma).Cat despre otite si eu am inteles ca in jurul la 3 ani trompa lui Eustache se dezvolta si nu mai se fac asa ushor.Dar daca alex mai face o otita intre timp ce fac?!Imi e frik rau de faptul ca m duc la medic si imi spun nishte lucruri ca sa cashtige ei ceva.
Duminica trecuta din lipsa de inspirarie m-am dus din nou la Gr Alexandrescu (jurasem ca nu mai ma duc)Alexandru urla.Era singurul copil care cu adevarat se simtea rau era lipsit de puteri de la atata plans de durere si pe langa asta URLA, tot ce ne.a putut spune o asistenta a fost ''iauite-l si p-asta ce suparat e'' E inutil sa mai comentezi o astfel de ieshire din partea unui cadru medical.Ca sa nu mai spun ca la pediatrie erau in 5 dar muncea doar 1 cand sala de asteptare era PLINA OCHI. iar la ORL doamna m-a anuntat ca ei ii e foame sa ashtept putin sa ishi ia un stix!!!!ù
Ca sa nu mai vb de camera de ashteptare unde din pacate am ajuns fix duminica.Cand am intrebat unde e tanti si daca se tine o evidenta a cine urmeaza etc in functie de necesitate mi s.a raspuns ''doamna azi e duminica nu se lucreaza''

Mergi la inceput

ma scuzati fetelor da chiar sunt fff nervoasa si ma simt tare neputincioasa. Adik nu shtiu cum sa abordez nishte situatii de genul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mioara am vazut pozele cu Alex, foarte frumoase. Mai vorbeste italiana?

Nu stiu ce sa-ti zic de dr si raceli, aici la noi au toti copiii muci din noiembrie pana in martie, nu ii tii acasa decat daca au febra, vomita si au diaree. In rest merg la gradi. Ai mei au un sistem imunitar super puternic, nu au facut complicatii niciodata, dar imi dau seama ca e nasol sa se imbolnaveasca asa des. Frumos camionul, nu ti-l trimite nimeni din Italia?

Nico sanatate lui Alex si recuperare rapida.

La multi ani Valen, te-am urat si pe FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua :)

Scuze ca am disparut ca magaru-n ceata dar e o perioada foarte aglomerata la lucru si vineri am fost la serviciu desi eu vinerea sunt libera...
N-am apucat nici macar sa citesc pe Dc desi aproape zilnic l-am deschis dar mai departe de pagina de start n-am reusit sa ajung.

Noi suntem ok, in afara de o raceala care ne tot sacaie de 2 saptamani nu avem probleme. Mie de ieri imi huruie capul (nu aud voci in cap inca dar am sanse...) si-am declarat ca daca mi-s tot asa si maine dimineata vin la lucru doar la pranz.

na si cu asta mi-am plans destul de mila.

De-ale fetelor mele:
- mami scumpa, dulce, draga, beautiful like a princess mermaid I want X sau Y.
asta a fost saptaman trecut, saptamana asta s-a redus la mami princess mermaid si probabil peste cateva zile devine "da-mi X sau Y".
-I love you with cherries on top,with loooooads of cerries on top ( am vazut Pulp Fiction recen )

Saya nu zice nimic mai corect ca No, da sau yes n-o auzi sa zica dar No la fiecare 5 minute, chiar si ei isi zice cand se catara pe unde nui are voie.

Ca sa evitam miorlaielile inutile cand o loveste Saya pe Soph sau mai rau sa dea inapoi i-am zis sa se uite la Saya in ochi si sa-i zica
-no,no,no Saya ma doare, opreste-te sau ceva de genul asta
ei vineri (ca aproape in fiecare zi de altfel) Saya o altoieste pe Sophie, fiind de fata Soph vrea sa-mi arate ca si-a invatat lectia agita aratatorul catre sora-sa si zice:
-No, no, no Saya, stop it. You are hurting me
La care Saya nu se lasa mai prejos si hop si ea cu aratatorul catre Soph si-i serveste replica:
-da, da, da
Tare mi-e ca micutica mea nu va ramane niciodata fara replica si tot ea va avea ultimul cuvant....vai sa vedeti cand o da adolescenta buzna peste noi ce-o fi la casa noastra

si-mi bag iar nasul in treburile mele. Pupici la toata lumea.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pupam si noi bolnaviorii, si sa treaca repede muci, tusea, etc.

ioana,

luna

mychy,
drum bun!

nma,recuperare rapida lui Alex..rabdare, va fi mult mai bine

Inca nu ne-am gandit ce vom lua de Craciun...lista se schimba zilnic .Pe 20 Decembrie vine Mosul DC, daca pot spune asa. Organizam o inalnire, din nou, unde va veni un Mos cu cadouri ptr copii. Cadourile vor fi identice.NU ne-am hotarat ce anume, oricum mai mult simbolic.
Mosul cu sacul greu, vine acasa.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Haine

Mergi la inceput