Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma uitam pe prognoza pt bruxelles.....http://www.meteo.ro/vremea/277/starea-vremii-in-Bruxelles.html
m-am tuflit de tot. o sa stau in casa si o sa manc croissante.......

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

si noi din nou acasa....pe motiv de raceala.Deja am inceput sa il tin mai mult acasa decat la gradi si mai platesc si o caruta de bani.Mi se pare o nesimtire grava din partea parintilor care ishi duc copii bolnavi la gradi.Alexandru sapt trecuta a fost la a 3a otita in ultimele 6 luni.Da shtiu ca va ganditi ca fuse vara si frumos dar da ...am avut 2 otite in plina VARA.Deja mi s.a spus ca ar fi cazul sa il operam de polipi...ca de la a 4 otita incepe sa afecteze auzul...:(
Am sunat si la gradi m-am luat de directoare da ..nushu dak se va rezolva ceva.uof uoff mai mai..

si noi avem pozici noi http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=256371&id=522423289 ...

pupici la toata luuumeeaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am facut aseara o criza de bila...am mancat niste cartofi taranesti care nu mi-au priit. Am vomat in 5 reprize si ma durea ficatul si stomacul..si Razvan ma tot stresa cu "au, mami?" si nu ma lasa sa inchid ochii "nu nani-nani-pui, mami".
M-am linistit si am adormit greu.
Dimineata mi-a venit iarasi rau de la masina, ca asa patesc eu in fiecare dimineata, dar cu antecendetele de ieri, vad ca inca ma strange stomacul si ar cred ca ar fi trebui sa raman acasa...
Am facut acum un ceai hepato biliar.
Aveti idee ce as putea sa fac, sa imi revin mai repede?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 13+

Mergi la inceput

xerxe, ia lamaie, suc de grapefruit, ceaiuri.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls

Elena grapefruit la greu stiu si eu.

Stefania iesi de dupa canapea.

Mychy drum bun si sa te distrezi. La vreme urata merge un shopping.

Eu trebuie sa ma plang mai putin, fie-mea ma tot intreaba mereu daca ma doare spatele, pare foarte afectata. Adevarul e ca am ramas intepenita de doua ori pana acum si ea a vazut.

Mada te astept la zona artelor sa discutam despre fotografie.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ce le luati strumfilor de Craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Noi vrem sa ii luam lui alex de craciun camionul mack de la cars adik asta http://www.takefiveaday.com/2009/01/25/mattel-disney-pixar-diecast-cars-disney-store-mack-you-hurt-your-what/ din pacate in ro nu se gaseste.Este innebunit efectiv dupa desenele cu cars atat filmul cat si episoadele.

Luna

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VALEN!
sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
vivela,ce trandafiri frumosi!!!
stefania,am vazut filmuletul,ptiuuu ce copii frumosi aveti,sa va traiasca..iar andre deja are 7000 kg la 3 luni,super..
snowbuny,eu nu vad pozele..sanatate..din pacate asa e,parinti care nu au ce face sau ignoranti/iresponsabili...si noi suntem la a trei saptamana de stat acasa..mi-e o teama de mor ca de luni iar la gradi.

Mergi la inceput