Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

vad ca v-ati bagat care la nani, care pe sub birou..
intre timp, eu am facut ASTA.
va place?

Traiesc in Orasul Alandala

Vai cat de superb!!!

Mai ai talente din astea ascunse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Vivela ..ca de obicei nu pot sa vad ASTA abia astept sa ajung acasa!
Luna am reusit sa o scot la liman cu NI! E 1-0 pt mine ! Sunt super mandra de mine eu ma asteptam la o batalie lunga cu emailuri; telefoane alea alea...dar nu, aveam dreptate, nu facturau bine bonusul annual; nu din cauza la NI (nici nu stiu din ce cauza pt nu mi-a detaliat) mi-a spus numai ca e o eroare si ne ramburseaza si pe ultimii 2 ani...

In rest totul bine, Emily ca de obicei, verifica in fiecare dimineata daca i’am pus gustarea, mai nou daca am luat cardul ei pt cantina (pt ca asta intradevar l’am uitat odata…mea maxima culpa!). Are o incredere in noi fantastica…. Daca suntem la masa la capitolul desert si de ex trebuie sa ia o lingurita de la bucatarie, se duce dar intai ne avertizeaza sa nu cumva sa ne atingem de desertul ei...ma regasesc in ea si eu faceam la fel cand eram mica dar eu il aveam pe frati-miu care ma tachina la ea vad ca e natural...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.....super!!!!!!!!!!!!! si cica nu stia ce sa faca!!!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

.....super!!!!!!!!!!!!! si cica nu stia ce sa faca!!!

da, ma, dar nu pot sa-i pun in par copilului asa ceva. si nici sa stea cu buchetul in mana, ca la nunta .
adunasem niste frunze de artar din parc - pt cu totul altceva, dar uite ca mi-am amintit ca vazusem pe undeva cum se fac trandafirasii aia si am cautat.
acu' tb sa ma duc sa mai adun, ca tot n-am facut mare lucru cu costumatia. am luat niste fructe de plastic (cam stridente si cam aiurea, pe langa legumele autohtone era strecurat si un ananas ).

am mai adunat niste conuri de brad si mi-e ciuda ca acum vreo 3 sapt am aruncat niste ghinde frumoase, puteam sa fac un ornament acum.

ps: si tu, mychy, stateai ascunsa?

mada, super Emily , imi place ca e fata responsabila. o stii ea de ce face asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Cred ca am vazut trandafirasii din fruze! Sunt super! Chiar mi’a dar o idee de activitate cu Emily! Dar ai dreptate ca pt baietei e mai dificil, nu prea ai unde sa ii pui....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

va las o cafeluta fierbinte .... si cam atat ... am avut si zile mai bune

P.S. Lulu, ai PM

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

buna dimineata,

va las o cafeluta fierbinte .... si cam atat ... am avut si zile mai bune

P.S. Lulu, ai PM

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

ioana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

multumesc

curcubeu pe cer, la ora asta ... si e innorat ... nu mai inteleg nimic

_

Mergi la inceput

neatza.....vivela, nu stateam ascunsa , doar ca m-a fff toata ziua sefa mea.........uf, abia astept sa se intoarca colega din concediu sa plec la mine in birou..... pana una alta ma pregatesc de plecare. am emotii, nush de ce........maine dimineata vine si mama. maine seara tre sa-l duc pe andrei la soacra, ca am avion dimineata la 7.10! si cam atat.........

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

multumesc

curcubeu pe cer, la ora asta ... si e innorat ... nu mai inteleg nimic

_

pai caldura asta e normala?........de dimineata cred ca erau 15 grade........am venit in bluza si geaca subtire de piele si mi-a fost cald. am si o stare de moleseala , cred ca tot de la vreme, si de apatie..........pana mea!

Mergi la inceput