Strumfi de iulie-august 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 ...aici e o vreme ![]() MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Si eu sunt la fel, aici sunt 3 grade acum
![](help.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
X-ray spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi!
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
X-ray spune:
am vorbit cu timi,sunt bine sanatosi dar e fff aglomerata cu lucrul si nu a mai apucat sa intre.sincer si eu ma panicasem ,nu mai stiam nimic de ele....
karli????
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
si eu sunt meteo sensibila; doar ca la mine e invers:d aca e frig, innorat si ploua, am chef de munca, invatat (cand eram in scoala), ma concentrez bine si dau randament la toate.
Daca e frumos, soare, senin, nu ma pot concentra decat pe tampenii: dragoste, relaxare, zburdat si bantuit pe te miri unde, incepe sa-mi vina dorul de duca "pe dealuri si campii" ca o capritza. La fel patesc si primavara. si ma tine toata vara daca e frumos afara. Nu pot fi om 100% serios si eficient decat pe vremea din Anglia, care de altfel si este tara mea de suflet.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata
david are maine la gradi carnavalul toamnei, ne-au zis sa imbracam copiii "corespunzator". nu prea inteleg ce inseamna corespunzator, mai ales ca n-am timp sa ii caut acum costum de carnaval. adica na, sa aflu de pe o zi pe alta si sa mai si apuc sa pregatesc ceva...si nici timp/posibilitate sa alerg acum prin oras dupa costum n-am.
totusi, ceva idei sa nu ne ducem chiar nearanjati?
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
neatza
vivela,un coif facut din hartie si colorat cu nuante de maro si portocaliu si apoi lipit niste frunze,un cosulet pe care sa lipesti/capsezi, tot asa,frunze si in care sa pui niste castane...succes...ce frumos,poate ca se organizeaza si la gradi lui mihnea dar daca suntem acasa..asta e,or mai fii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1![]() ![]() ![]() Si eu sunt la fel, aici sunt 3 grade acum ![]() ![]() |
sa-ti mai spun ca azi dmineata, la ora 7 aveam vreo 16 grade?
![](alcool.gif)
si acum: buna dimineata
![](iubesc cafeaua.gif)
Vivela, nu le prea am cu ideile, dar stiu eu? poate un dovleac?
![](confused.gif)
Lulu, coletul e la posta, n-am reusit ieri sa merg dupa el pentru ca am fost la finutul nostru, care e Mihai
![](icon_smile_big.gif)
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ioanaiub
sa-ti mai spun ca azi dmineata, la ora 7 aveam vreo 16 grade? ![]() |
Sa va fie rusine, ati trimis iarna la noi!!!
![](icon_smile_big.gif)
Vivela imbraca-l in culori calde de toamna, agata-i repede niste frunze colorate in bluza, le prinzi cu ceva, si gata.
![](icon_smile.gif)
Sunt moarta de somn. M-am certat aseara si cu al meu (nu rau, asa de proba), fie-mea urla la gradi, nu rau nici ea, dar era un baietel saracu', aoleu ce plangea, nu ii plac schimbarile deloc si azi aveau pyjama party la gradi, iar el era suparat ca era imbracat in pijamale, vai ce urla saracul.
![](plang.gif)
Vivela spune:
multam de idei, eu ma gandeam sa-i prind niste frunze adevarate de bluza, insa or rezista? sau sa gasesc un material mai grosut din care sa decupez niste frunze pe care sa le cos un pic de bluza, sa nu le piarda. eventual sa-i fac o masca ca a lui zorro cu "ochii" in forma de frunze.
ioana, m-am gandit si eu la dovleac ca fiind reprezentativ, da' cum sa fac, sa-i pun dovleacul in brate?
hai ca oi vedea eu...ma duc pe afara sa caut material didactic.
Vivela spune:
vad ca v-ati bagat care la nani, care pe sub birou..
intre timp, eu am facut ASTA.
va place?