Strumfi de iulie-august 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

[quote]
Cocosatul e in Baneasa la capatul treamvaiului 5 parca...si sunt cei mai cei mici care i'am mancat vreodata! Acolo l'am scos pe al meu cand venise in vizita prima oara ...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Deci nu m-a lasat memoria, da, acolo m-am indopat si eu cu mici la greu de cand ma stiu (iti dai seama daca stateam in Aviatiei la doua statii de tramvai), si al meu a facut si el doua vizite acolo.

Tu unde pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

super tare Daria! nu trebuia sa o pedepsesti daca asa au stat lucrurile. si ale mele au desenat tot peretele de sticla cu oua de ceara in timp ce eu vorbeam la telefon si din cand in cand veneau si ma intrebau daca imi place, eu nu stiam despre ce e vorba si ziceam ca da, si cand am vazut.. sa lesin! Mi-a luat o saptamana sa curat ceara de pe geam, dar nu le-am pedepsit desi imi venea sa le mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

[/quote]

Tu unde pleci?
[/quote]

Plec la Milano pt ca e frati-miu in delegatie pana la sf lui decembrie...mi s'a facut dor de el

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Super Mada.

Kari beton si fetele tale, deci sa am grija cu ce sunt de acord cand vb la telefon.

Pe mine fie-mea ma buzunareste la greu, cum imi prinde geanta cum imi scoate din ea tot, din portofel imi ia banii "I need some pennies mommy, just a few" apoi imi scoate toate cardurile (nu va speriati, doar vreo doua sunt de bani, restul de biblioteca, supermarket, din astea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

kariris, pt tine, cu dedicatie speciala (dar si pt Dana)

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, e adorabila Daria, stiu ca te-ai enervat pt ce a facut, dar iti dai seama ce amuzant e, nu-i asa?
(slava Domnului ca david inca n-are dexteritate pt a taia cu foarfeca).

Kariris, cum am auzit de isprava fetelor, mi-am amintit imediat de clipul ala de mai sus. clar nu aveai cum sa le mai certi, doar spusesei ca-ti place .

hai ca m-ati binedispus, .

Mada, spre rusinea mea nu stiu inca unde e cocosatul, desi am auzit de el si de micii lui. si nici unde e capatul tramvaiului 5 . dar trebuie neaparat sa aflu!!! deja e chestiune de cultura internationala, se pare!

multumim de aprecierile la adresa nazdravanilor mei, cresc foarte repede, ma ia cu fiori cateodata. in we am inceput sa studiez aparatul (ce, eu sa fiu mai prejos ca voi? n-o fi el chiar profi (e semi-profi), dar are reviewuri bune si cica poate multe. eu n-am "descoperit" decat butonul de automat , cu setarile mele ies jalnice pozele.). asa, si cum incercam sa fac eu niste probe, m-am apucat sa fac poze de-a binelea pe copii, dar tot cu automat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello!..

Ne mai tineti minte?

Am intrat sa urez la multi ani de Sf Mihail si Gavril tuturor Sarbatoritilor de Azi , si mai ales lui Micky si Vivelei !

Si noi ne-am sarbatorit ieri, la un gratarel la bunici, deh, Andreea-Mihaela si Filip-Gabriel...

Vivela, David e total! mereu il citez, cand mai apuc sa va citesc!
Edit: ti-am vazut si eu feciorii, ma omoara ce ochi au si ce frumosi sunt amandoi! dc eram gravi (ceea ce nu se poate, din pacate), ma uitam la ei cu pofta, poate0poate s-ar fi prins si la mine!
..cu patania cu poneii Dariei, iarasi am ras de m-am stricat!

Mai, ce copii avem! mi se pare super! al meu le mai zice si el, dar cateodata ma oftic f tare ca n-apuc sa le notez, tot astept sa ne mai linistim cu munca si alergatura, dar nu prea sunt semne din pacate..

Altfel, bine sanatosi suntem si va pupam pe toate!

Mergi la inceput

Citat:
Mada, spre rusinea mea nu stiu inca unde e cocosatul, desi am auzit de el si de micii lui. si nici unde e capatul tramvaiului 5 . dar trebuie neaparat sa aflu!!! deja e chestiune de cultura internationala, se pare!

multumim de aprecierile la adresa nazdravanilor mei, cresc foarte repede, ma ia cu fiori cateodata. in we am inceput sa studiez aparatul (ce, eu sa fiu mai prejos ca voi? n-o fi el chiar profi (e semi-profi), dar are reviewuri bune si cica poate multe. eu n-am "descoperit" decat butonul de automat , cu setarile mele ies jalnice pozele.). asa, si cum incercam sa fac eu niste probe, m-am apucat sa fac poze de-a binelea pe copii, dar tot cu automat).

Pe bune ca merita sa afli unde este cocosatul si mici ! E o legenda, eu intelesesm de la taica'miu ca la inceput avea numai o dugheana, un gratar cu mici si de buni ce erau si'a facut restaurant! Imi povestea ca in ziua de salariu se duceau cu toti colegi la un mic si_o bere acolo (lucra la IPRS baneasa si era in drum...)

Cu aparatul prietenul mi l'a vandut cu conditia sa nu il folosesc in mod automat, ca'i pacat de el - ori il iau sa'l folosesc cum trebuie ori de fite gasesc si mai ieftine... Da' si eu zic ca e complicat!!!

Mergi la inceput

Andicu bine ai venit pe la noi, te asteptam mai des, La multi ani si voua.

Vivela ti-am studiat aparatul, eu zic ca e super, mai baga si ceva pe Manual si cred ca oricum face foarte multe.

Mada deseori cand povestesti imi dau seama de cate ori am trecut in viata una pe langa alta...

Apropos se uita careva la serialul Mostenirea? Intreb numai ca vreau sa ma laud ca sexosul Gabriel (Costin Sforaru) e fratele uneia dintre cele mai bune prietene ale mele cu care am lucrat ani de zile, m-a si vizitat, si Costin e super dulce. Vroiam doar sa ma laud! Sunt tare mandra de el, desi n-am niciun aport cu privire la cariera lui.

Mergi la inceput

Luna si eu am aceasi senzatie... Trebuie sa ne si intersectam traiectoriile odata si odata!
Andicu La multi ani la amandoi!

...aici e o vreme! Sunt meteo sensibila daca e frig si ploua vreau sa dorm/citesc...daca e soare sa ma plimb...n'am descoperit inca climatul care ma inspira la munca...

Mergi la inceput