Strumfi de iulie-august 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
vivela, absolut minunati copii tai! vad ca David e "mesterul casei"!
ma duc sa beau un vhisky si sa manc ceva de ziua mea, cu colegele.......va pup!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
te cred Danezo, dar ce sa fac daca de enterolactis nu am auzit? nu il stiam pana acum dar am notat! Multumesc.
Michy cand te intorci din Belgia iti dau ca deja i-au dat pe tulpina cativa vlastari si am citit ca daca apar vlastari pe tulpina trebuie indepartati si plantati. Mai studiez pana atunci cum se face operatiunea. Drum bun si sa te intorci cu bine! lasa stresul in avion. E super! mie imi place mult, chiar daca mi-e uneori frica si mie.
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza nu stiu daca am mai intrebat, dar: ce stiti despre cremele Olay! am inteles ca-s englezesti. btw, Luna mi-au placut tare mult pozele. ce socrii misto ai! ![]() ![]() d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" ![]() |
Hello
Ma bag si eu repede in seama. Multumesc ca mi-ai admirat pozicile.
Cremele de la Olay sunt super, mie imi plac mult, nu sunt foarte grase dar hidrateaza f bine si lasa tenul f fin.
Multumesc celor care ne-au admirat si La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc astazi!
Va pup
musso17 spune:
ptiuuu ce baieti mari ai vivela..si cum seamana unul cu celalalt..frumosi nu mai zic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Gabi . Lasa ceaiul, bea o tuica fiarta sa vezi ce bine e. Ai niste baieti superbi. D mic deja sta in fundulet, ce repede trece timpul.
M-a bufnit rasul cand l-am vazut pe David cu ruleta masurand, si Daria e la ordinea zilei cu ea prin casa.
Sa va zic ce mi-a facut aseara. Si-a taiat umbrela cu ponei pe care am dat ceva bani. I-a decupat poneii E pedepsita acum, adio foarfeca 3 zile. Tragedie mare.
Pana la urma a fost si vina mea dar prea tarziu. Vorbeam la telefon si ea a venit cu umbrela la mine si m-a intrebat "care ponei iti place mami?" eu i-am aratat unul repede ca sa scap de ea si fata intr-un minut mi l-a adus p-ala de i-am zis ca-mi place. Da de unde Dumnezeu sa-mi dau eu seama ce o taie pe ea capul.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Vivela ai niste baieti exceptionali! Cel mic ma hipnotizeaza efectiv de cate ori ii vad ochii!
Luna1 spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Bonjour ! La multi ani sarbatoritilor, mari si mici ! si felicitari Dana si Anto! Dau o cafea si ciocolata elevetiana adusa de stagiara nostra! Anto de cand am citit mesajul tau ci micii de la Cocosatu’ mi s’a’ncetosat privire….mici+cartofii aia mari crocati si suuuuuuper buni.. Kariris ma bucur ca fetele tale sunt mai bine ! Eu de cand cu convulsiile mor cand aud de febra mare… Luna sunt tare frumoase poze !! Ti’am spus ca am aparatul de fotografiat modelul dinainte Canon 40D – il am doar de o saptamana, tot la fel de la un prieten super pasionat care vrea sa isi ia ultumul racnet.... Deocamdata eu sunt la faza citit instructiuni, tutoriale etc Vivela, Dana frumoase poeziile, si eu ma mandresc cu o poeta in devenire... le amesteca si le imbunatateste cum vrea ea MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Mada hai pune Canonul la treaba. Super aparat si 40D, sunt foarte putine diferentele intre cele 2. Asa ca treci la experimentat. Eu am mai inceput sa le dibuiesc, invat una alta despre apetrure, shutter speed, etc, ca-i pacat sa-l tin pe automat, face atatea aparatul asta ca a il tine pe automat e sacrilegiu.
![](icon_smile_big.gif)
Ai rezolvat cu NI?
Anto aniversare fericita si voua!!!
![](pupic.gif)
Luna1 spune:
citat din mesajul lui ddanagh Luna ce imi place de voi ca iesiti asa in familie. Sunteti f frumosi, iar tie iti sta tare bine in rochita aia. Cat mai ai pana te muti la noul job? Eu mi-s nervoasa pe cei cu care am vorbit pentru imbracatul scaunelor la botez. Toti cer cate 1 eur/scaun, iar ei mi-au zis abia acum de 8 ron/persoana. Asa imi trebuie daca ma incurc cu cunoscuti la chestii de-astea. Iti iau mai mult decat strainii. Si uite asa, de-a naibii cancelez si eu tot ce stabilisem cu ei si ma apuc sa caut altii. Ma enerveaza cand se profita de om, doar fiindca se bazeaza ca esti un cunoscut si ca nu comentezi. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
Multam frumos.
![](pupic.gif)
Cocosatu'asta e in Baneasa cumva?
Luna1 spune:
citat din mesajul lui ddanagh Sa va zic ce mi-a facut aseara. Si-a taiat umbrela cu ponei pe care am dat ceva bani. I-a decupat poneii ![]() Pana la urma a fost si vina mea dar prea tarziu. Vorbeam la telefon si ea a venit cu umbrela la mine si m-a intrebat "care ponei iti place mami?" eu i-am aratat unul repede ca sa scap de ea si fata intr-un minut mi l-a adus p-ala de i-am zis ca-mi place. Da de unde Dumnezeu sa-mi dau eu seama ce o taie pe ea capul. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Vivela sunt super baietii tai, seamana leit, nu-i asa?
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Sa va zic ce mi-a facut aseara. Si-a taiat umbrela cu ponei pe care am dat ceva bani. I-a decupat poneii ![]() Pana la urma a fost si vina mea dar prea tarziu. Vorbeam la telefon si ea a venit cu umbrela la mine si m-a intrebat "care ponei iti place mami?" eu i-am aratat unul repede ca sa scap de ea si fata intr-un minut mi l-a adus p-ala de i-am zis ca-mi place. Da de unde Dumnezeu sa-mi dau eu seama ce o taie pe ea capul. un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010) |
Pai de daca i'ai spus ca iti place...
![](icon_smile_big.gif)
Kariris arborele norocului/banilor e Pachira? Ca vreau si eu..si arborele si bani!
Luna iti dai seama ca nici eu nu l'am luat sa fac poze pe automat da' trebuie studiata problema frate nu gluma...atatia parametri ! Dar am vazut pozele care le'a facut cu el si daca reusesc si eu macar pe jumatate ar fii super!
Cu NI n'am rezolvat inca da astept raspunsul lor..
Cocosatul e in Baneasa la capatul treamvaiului 5 parca...si sunt cei mai cei mici care i'am mancat vreodata! Acolo l'am scos pe al meu cand venise in vizita prima oara
![](olala.gif)
Vivela abia astept sa va vad pozele..da acasa ca aici sunt blocata..
Micky cand pleci? WE asta? Ca si eu la fel! Da sunt mai nesimtita nici nu ma gandesc ca o las pe Emily cu ta'su! Sunt prea entuziasmata ca plec eu
![](icon_smile_big.gif)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07