Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, bine sa sunt puficele bine si maricele. Nu mai e mult si o sa le tii in brate. Pana atunci, rabdare si ... rabdare. Sa ne mai scrii, sa ne dai de veste despre voi .

Madalina, eu zic sa iei tu laptopul sa-l duci la reparat. Si eu daca nu ma tin de capul sotului meu uita tot, i-am zis ca el e mai gravid decat mine. De saptamana trecuta l-am rugat sa-mi printeze ceva si abia astazi mi-a adus printul acasa (ii trimisesem documentele pe mail, nu trebuia sa caute el nimic ). Barbatii

Corina, cadita din asta am luat si noi pentru bebelina, dar am luat un suport stabil pentru baita din asta http://www.bebelusultau .ro/detalii.php?cod=TX64 (fara spatii). Sper sa nu avem surprize ca ale voastre, ca cred ca mor acolo.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Fetele care v-ati procurat deja...ce fel de scoica auto v-ati luat? Noi am zis ca inca nu luam carut ca fiind iarna nu cred ca facem mari plimbari si am zis sa luam scoici ca-i greu de transportat 2 copii in brate. Cele mai frumoase mi se par BeSafe dar ne cam "usuca" 2 din alea. Care mai sunt bunicele?
Sugubina bravo pt grasunele. Stati foarte bine asa ca fi-i linistita si odihneste-te. Ti-au zis pe cand ti-ar face cezariana?

fericita!! 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

wow ce bebeline dragute in barlog...le-am vazut pe Ilinca si Mayssa , ce dragute sunt !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joy, stai linistita, circulara nu este o problema atata timp cat este simpla si laxa. S-ar putea doar sa ti se faca epiziotomie, de principiu, ceea ce oricum se intampla la noi indiferent de cordon. Alexxia parca a nascut cu circulara dubla, deci se poate si mai mult. Cat despre cele 6 zile... nu ma pronunt ca nu stiu ce sa zic, se pare ca suntem multe deja in situatia astea.

Madalina, am citit si eu despre Cristina Bradeanu si pare a fi foarte buna. Bafta multa!!! Asteptam vesti de la eco! Tutunaru mi-a spus foarte clar ca "O intarziere de crestere m-ar fi alertat daca era o sarcina de 20-25 de saptamani, in ultimele doua luni e ceva normal. Daca exista lichid si placenta e functionala nu sunt motive de panica. ".

Sugubina, mi-am notat nr., daca raman maine pe acolo te sun sa te vizitez . Ce ma plangeam eu ca nu naste nimeni cand nasc eu... O ai si pe Olga acolo, ce mai... petrecere. Daca nu raman nu am cum sa te vizitez ca sunt cu sotul si cupilul dupa mine, m-au parasit toate ajutoarele , altfel, ne luptam pe paturi . Ma bucur ca sunt bine puficele pufoase! Sunt mari nu gluma pentru gemeni.

Ah si pana la urma ca sa nu vie nici ca mine nici ca dr. am ingurgita jumatate de cantitate de ulei. Sotul tot rade de mine, imi cara tone de hartie la baie... ma mir ca nu mi-a dus o carte si o cafea. Realitatea este ca nu voi avea niciun efect pentru ca sunt imuna la cele mai nenorocite combinatii...Despre gust nu va povestesc, parca ar fi vaselina... nu ca as fi incercat

ma duc sa revizuiesc bagajul, cam multe pijamale pe acolo!

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 6 ZILE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Unde ati vazut poze cu bebe??

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si noi...2 poze..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Doura Maysaa e SUPERBA!!! Ce fetita dulce si minunata v-a daruit Dzeu! Multa sanatate si sa fie cumintica, fara colici! Sa ne mai pui poze!

Madalina36+

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Buna seara!
Doura ce povestesti tu acolo despre spital pare de domeniul SF in Romania, la un spital de stat. Ma bucur ca ai avut parte de o asa experienta placuta Si mi se pare super ca te-au tinut asa de putin in spital.
Ioana_mami super si relatarea ta despre nastere
Bravegirl a treia nastere va fi cu travaliu usor si refacere si mai usoara
Eu m-am intors de la control putin cam iritata. Bebe e bine, am lichid suficient,doar placenta cica e imbatranita(grad 3). Are in jur de 3440, dar mi-a zis ca e cu o eroare de + sau - 500g, ca totusi pare sa fie mareEra prea inghesuit in col si nu l-a putut masura cum trebuie. Cica am colul deschis si ca e chestiune de zile. Controlul la masa a fost super dureros, am zis ca o iau la bataie pe dr.Acum sangerez(mi-a zis sa nu ma sperii daca sangerez). Sentimentul meu a fost ca a incercat sa-mi provoace nasterea cumva ca prea tragea cu degetele de col. A zis ca daca nu se intampla nimic intre timp, ma asteapta sambata dimineata cu tot cu bagaj, sa-mi faca o monitorizare si vedem atunci daca ramn in spital sau merg acasa si mai astept.
Intreb fetele care au facut monitorizare, voua v-a injectat ceva? Ca n-as vrea sa ma pacaleasca si sa-mi bage ceva pe vena ca sa-mi provoace nasterea.

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

cum parola de la bebelusi? Voi ati pus pozele cu bebei undeva anume? Vreau si eu dar pe Pm va rog, pt ca nu mai apuc sa citesc tot.

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Buna dimineata Ursulete si Ursuleti !

Am scris un mesaj kmetric si nu stiu cum dar s-a pierdut.

Andreea, la mine copiii preferau mai mult un san. Eu ii puneam mai intai la sanul pe care nu il placeau. La inceput ii e mai foame si s-ar putea sa-l accepte. Daca te mulgi si nu il pui pe bebe la el, s-ar putea sa ramai fara lapte.

Imi poate trimite si mie cineva parola de la bebelusi, pleeeease ?

Maine facem si noi 35 sapt. si mergem la control. Apoi mai mergem pe 10 Nov. cand dr. zice ca intram in luna a 9-a (pt ca DPN e 10 Dec).
Cred ca atunci o sa-mi spuna sa nu mai iau Mg si probabil ca f curand se va naste si bebe.

Eu am injectiile cu cortizon in geanta si cred ca maine o sa-mi faca prima doza. Imi e f frica pt ca in viata mea am facut numai de vreo 2 ori injectii: cand eram bebe si , deci, nu mai imi amintesc nimic si cand avem 11 ani.

Cred ca 2 doze trebuiesc facute, mie atatea mi-a spus dr. sa cumpar.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Fetele care v-ati procurat deja...ce fel de scoica auto v-ati luat? Noi am zis ca inca nu luam carut ca fiind iarna nu cred ca facem mari plimbari si am zis sa luam scoici ca-i greu de transportat 2 copii in brate. Cele mai frumoase mi se par BeSafe dar ne cam "usuca" 2 din alea. Care mai sunt bunicele?
Sugubina bravo pt grasunele. Stati foarte bine asa ca fi-i linistita si odihneste-te. Ti-au zis pe cand ti-ar face cezariana?

fericita!! 34+ si

eu iti spun ca din experienta este mai greu de trasportat in scoica care este destul de grea decat in brate....adica cand mergi pe jos. eu mi-am luat carut cu landou si atunci este mai protejat bebe mai ales ca are aparatori speciale de intra aerul doar pe sus si nu direct pe bebe. acum nu stiu exact cum te poti descurca cu 2 la plimbare . desi parerea mea este ca este mai bine sa iei carucior...vremea friguroasa abia incepe si copii trebuie scosi la aer chiar daca este mai racoare. stiu ca nu este bine de scos la mai mult de -5 grade si daca este ceata. daca sunt cateva grade si soare poti sa ii tii si 1-2 ore... ma gandesc ca ti-ar fii greu fara carut. sper ca m-am exprimat coerent ca sunt varza la ora asta

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, pe Picassa, pe contul pt ursuleti. vezi user-ul pe prima pag, parola e aceeasi.
Am vazut si eu pozele. Sunt tare frumosi toti ursuletii

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Vasari, super alegerea cu rolele!!! O sa vezi ca le va adora! Pe gheata ati incercat? E mai usor si la fel de frumos...

Scena... eu si wrap-ul. Ma inchid in dormitor cu una bucata wrap rosu, Winnie the Pooh si o mata de la Ikea. Exersez o legatura speciala pentru bebe nou nascut/prematur. Imi iese, desi burta nu ma lasa sa fixez totul cum trebuie dar merge. Winnie e supraponderal si trec la mata de la Ikea care e prea lunga... De milioane a fost fata sotului care m-a vazut brutalizand pisica, in tentativa de a o introduce in wrap... "Asa se baga copilul?" nu stiu daca se referea la pozitie sau la indesat

Pentru fetele care vroiau sa achizitioneze de pe acelasi site: nu am termeni de comparatie dar pare ok. E un bumbac elastic foarte gros, luuung cat trebuie sa faci toate infasurarile... eu zic ca e super dar repet nu stiu cum este unul de 250 Ron cel putin.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 6 ZILE ...

Mergi la inceput