Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ioana_mami, multumesc mult de tot pentru detalii (si pentru cele financiare), chiar sunt foarte utile. Nu stiu unde voi fi cazata, dar e bine sa stiu ce si cum de pe acolo, macar sunt mai pregatita psihic.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Joy, mai e timp sa-si dea jos cordonul? Poate reuseste sa ramana fara el. Daca celelalte vesti sunt bune, nu te intrista numai din atat. Au nascut fete si cu circulara, deci se poate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

bUNA fetele! va scriu din spital. M-a oprit pt k am iara tensiune desi am stat f cuminte..si sunt sub medicatie. si a gasit si proteine in urina marite.deci semn prost. vestea buna e k puficele au aprox 2800 si 3000. Deci mari grasucine va avea mami. Se pare ca vom sta pana ma naste..

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna seara Burtici,
Am avut o zi agitata azi, dupa o noapte asemanatoare, fusei la analize si apoi in vizita la o prietena care are o bebelina de 3 luni, care ii plange in continuu...cat am stat pe acolo am reusit impreuna sa o mai inveselim si sa nu mai planga...

MirunaNu stiu de unde ai atata energie...oricum ma bucur ca esti cu alt tonus, unul pozitiv! Si eu sunt ft panicata de cresterea bebelinei...ca nu prea creste, e cu 3 sapt in urma... Maine am o programare la un dr ft bun pe echo,Cristina Bradeanu, recomandata de Doura, sa isi dea si ea cu parerea!

Joy Nu te intrista...circulara simpla nu pune probleme la nastere...si a mea are una simpla, si mi-au zis si dr echografist si dr mea ca nu trebuie sa ma ingrijorez! Mai are timp sa si-l desfaca oricum! Iar legat de ramas in urma...plang alaturi de tine, povesteam mai sus Mirunei...dar pot fi si erori de echo, acum e destul de maricica si se masoara mai greu! capul sus, bebe e BINE!

Beatrice, e normal prin ce treci, trebuie sa realizezi asta cat mai repede! Esti mama care se formeaza! Fii tu optimista si doreste-ti in continuare sa-ti alaptezi puiul, si o sa vezi ca o sa vina lapticul, fiecare corp reactioneaza diferit! Ai rabdare!.

Ioana_mami Multumim tare mult de povestea nasterii tale, pare simplu cum povestesti tu, dar ai fost ft curajoasa! Sunt ft utile aceste povestiri, toate fetele care au nascut cand au timp ar fi frumos sa ne impartaseasca!

Sashenka Dupa cum spunea Amelie, tinem legatura aici in odisee, si cand facem schimb de experienta...eu am de gand sa-i las parul lung fetitei sa facem impreuna experimente de impletituri si codite, esti invitata oricand la schimb! .

Simona-maris, Ma bucur ca dupa experienta cu spitalul sunteti bine acasa! De-acum totul sta in puterile voastre, si sunt sigura ca o sa va descurcati ft bine! Asteptam poze!

Vasari, si eu am uitat ieri,cu toate ca tot am vrut sa scriu! La multi ani Mariei! sa va bucure mereu fiind o fetita sanatoasa, cuminte si desteapta!

Doura, ce povestesti tu de spitalul tau, pare un vis la care noi,cele nascatoare la stat nu prea putem visa...acolo sunt bine dotate spitalele, la noi, se pare ca mai e de asteptat!
Iar felul in care ne povestesti nasterea Maysaai ma face sa devin nerabdatoare sa imi tin bebelina in brate!

Legat de sterilizator si incalzitor de bibe, eu una nu mi-am luat inca, dar tot pt Philips Avent o sa optez, biberoane mi-am luat deja de la ei...mi-au fost recomandate de multe mamici!

Ma intorc in pat, mai revin sa va citesc...laptopul inca nu e la reparat, il plimba sotul in masina intre munca si casa, tot sperand ca o sa-si faca timp sa-l duca in service!

Va pup cu drag si sa aveti o seara excelenta!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

bUNA fetele! va scriu din spital. M-a oprit pt k am iara tensiune desi am stat f cuminte..si sunt sub medicatie. si a gasit si proteine in urina marite.deci semn prost. vestea buna e k puficele au aprox 2800 si 3000. Deci mari grasucine va avea mami. Se pare ca vom sta pana ma naste..
sugubina 35+ cu Puficele

Sugubina Esti o mamica eroina! Sper sa treci repede de probleme, important e ca Puficele sunt bine si au o greutate ft buna! Tine-ne la curent! Suntem aici pt tine!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna seara!

Am fost la eco astazi si sunt putin trista. Bebe are circulara de cordon si e cu 6 zile mai mic fata de ultima ecografie In drum spre casa imi venea sa plang, insa mai aruncam un ochi pe poza de la eco si imi trecea (e leit taica-su). Stiu ca nu e grav ca are circulara, insa chiar n-aveam nevoie de ea.... ce sa zic.

Maine merg la spital sa vb cu doctora si sa iau si rezultatul de la culturile din col. Sper sa ma intorc cu moralul mai ridicat.

Victoria, , .
Am trecut prin asta cu Luca, mi-a cazut cerul in cap cand mi-au zis ca avea circulara. Degeaba insista medicul ca nu e nimic, ca e laxa, blabla, mi-a fost teama si te inteleg. Am nasacut natural si intre timp si-o desfacuse, adica in saptamana cand am nascut, a39a, ca la 36 saptamani o avea inca. Incerc cumva sa te reasigur, e frecventa problema aceasta.
Legat de masuratori, of of, vesnica poveste. Ba mai mare ba mai mic... Fruntea sus si te asteptam maine cu alte vesti de la medic.

Te pup tare!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

sugubina 35+ cu Puficele

off suntem alaturi de tine

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

revin cu detalii 'tehnice' despre incidentul cu Patrick. deci: avem una buc cadita de la Ikea http://www.ikea.ro/product/show/code/00173388 si una buc salteluta http://www.baby-lux.com/delta-diffusion-easy-bath-p.html. am pus apa in cadita putin sub jumatate, salteluta si bebe. cd il pui pe bebe, salteluta se lasa si vine apa peste el. cum se vede in link, apa vine pana la gat. e f putina apa, nimic ingrijorator...insa bebe nu umple locul de cap ca in poza, pt ca e mic, si deci are loc de miscat capul. si cum s-a miscat, a crezut ca e rost de tzitzi si s-a imburicat, si cum la varsta asta capul e greu in comparatie cu corpul, salteluta s-a lasat f putin si apa care normal era pana la gat, i-a venit in gura si la nasuc. dc el nu se intorcea disperat sa apuce ce credea el ca e sanul, nu inghitea apa.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Olga ! Sa ai un bebe sanatos si papacios !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amalia si Madalina, multumesc mult pentru urari!
Madalina, tu ai mai ajuns la clinica Panduri? M-au reasigurat ca fac analiza la laboratorul propriu si dureaza intre 7 si 10 zile lucratoare. Eu am fost marti la ei, deci aproape de sf saptamanii obtin rezultatul.

Miruna, ma bucur ca te-ai mai linistit, probabil altfel vezi acum lucrurile si vei lua altfel o hotarare.
Joy, e normal sa-ti faci griji, dar sper ca ziua de maine sa-ti aduca vesti mai bune. Eu am nascut-o pe M cu o circulara (pe care nici nu stiam ca o are). Nu cred ca poate prezenta vreun pericol o sg circulara.:(
Sugubina, inca putin.

Maria sta numai cu role in casa, cadoul de la noi. E tare fericita. Si l-a impachetat cu tati (fusese deja cu noi cand l-am cumparat si l-a probat), apoi l-a desfacut si a strigat extrem de fericita si emotionata "surpriza!!". M-a impresionat. E f motrica si se descurca de minune cu ele. Am fost si am ridicat si cartile de la Nemira pt ea, au o grafica superba! Mai fac o data reclama la reducerile de la www.nemira.ro . Daca vreti, va spun si ce am luat eu.
Scuze ca sunt asa off-topic, ma simt in trim 2.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput