Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Simona, de ce ai fost dezamagita de Elias? si Bine ati venit acasa !!!

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

yarrina noi avem o scoica Chicco primita de la niste pieteni...f draguta

sugubina mai ai inca putin...curaj

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Da, asta e si parerea mea.

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, ce emotii frumoase aveti voi acum, asa eram si noi cu un an in urma si ma bucur pt cele pe care le stiu de la aspirante, sper sa intru si eu cat de curand intr-o noua odisee

AndreeaLavinia - vazut ca ai nascut cu Deva cum ti s-a parut, eu tot cu el am nascut, mi se pare un super doctor

si ca sa fiu cersetoare, poate cand au burticile/mamicile nitel de timp ne bagati si noua un vot

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc[/i

Scuze, nu mai stiu cine intreba de operatia la Elias, dar am descris procesul pe larg in capitolul 146 sau 147, daca ajuta...tarifele difera, pot doar sa va spun ca asistentelor de la reanimare le-am dat cate 50 ron, asistentei de la anestezie 50 ron, infirmiere 10 ron, asistentelor de la neonatologie cate 10 ron, 50 ron taxa de pus cercelusii....cam astea ar fi "tarifele", acum am auzit si de cazuri in care s-a dat mai mult dar si mai putin.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea, apropo de tarife, ma poti ajuta si pe mine cu informatii legate de tariful dr ( pe PM daca se poate )si pretul rezervei ? Mi-ar fi de mare ajutor ! Multumesc mult

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ursoicele mele , ma bucur ca v-a placut povestea mea si ca va ajuta detaliile despre spital.
Tocmai am terminat de imbaiat fata si sunt mandra ca m-am descurcat singura...
Doamne cum ti se trezesc toate instinctele cand e vorba de puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alexa, pe Picassa, pe contul pt ursuleti. vezi user-ul pe prima pag, parola e aceeasi.
Am vazut si eu pozele. Sunt tare frumosi toti ursuletii

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am vazut ca a intrebat cineva despre scoica auto... noi avem de la RECARO, cumparate din Austria, setul carucior + scoica si separat scaunelul mai mare. Pot sa va spun ca au fost PERFECTE atat ca utilizare cat si ca senzatie (pentru ca din fericire nu am avut evenimente care sa confirme renumele celor de la Recaro). Oricum se vede ca fac scaune auto de 100 de ani :)

Acum Recaro am vazut ca au reprezentanti in Romania: www.scaune-copii.ro/" target="_blank">http://www.scaune-copii.ro/ urmeaza sa luam in curand scaunelul pentru Sofi pentru grupa de 15-36kg

RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

sugubinace pufice dolofane ai multa sanatate si rabdare iti doresc
Am admirat si eu noile poze cu bebelusiSUPERBI!!

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

fetelor sunt tramatizata!!!

am ajuns acasa si cand am fost la baie aveam o s ecretie gelatinoasa pe protejslip... eu nu vreau sa pierd dopul: ieri la eco ne'a zis ca avem 33 s si 4 zile si 2380 gr si colul in aceiasi stare: scurt si permite indexarea

e posibil sa fie dopul, sau o parte din el? ca nu era abundent ... imi vine sa stau cu picioarele prinse de lustra... mi'e frica

pupici pe burtici :*:*:* 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

fetelor sunt tramatizata!!!

am ajuns acasa si cand am fost la baie aveam o s ecretie gelatinoasa pe protejslip... eu nu vreau sa pierd dopul: ieri la eco ne'a zis ca avem 33 s si 4 zile si 2380 gr si colul in aceiasi stare: scurt si permite indexarea

e posibil sa fie dopul, sau o parte din el? ca nu era abundent ... imi vine sa stau cu picioarele prinse de lustra... mi'e frica

pupici pe burtici :*:*:* 32+

daca arata asa cum zici e posibil sa fie dopul

Doamne ai grija si de noi 37+ Alexia

Mergi la inceput