Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri !!!! ,

cu scuzele de rigoare...
Am de munca de nu-mi vad capul,sa mai termin din trebi, si citesc(am restanta vreo 3pag) si revin...

Sanatate multa bolnaviorilor!
Noi avem o tuse seaca, ami ales seara/noaptea, in reprize. Mergem tot pe naturiste (era imp sa nu o luam de la pustiul bonavior de acum 2 sapt), dar ne revenim noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara

Gabi, sper ca Alexandru e mai bine

Roxanici si Pisik-ma puteti urechea daca vreti dar trebuie sa fac inainte urmatoarea precizare: draperia alabastra era singura draperie in ziua in care am scris mesajul acela gri; cea oranj am primit-o 2 zile mai tarziu de la una din surori care 1 saptamana mai tarziu ne-a"donat" si corpurile din dormitor (unde sunt hainele si jucariile copiilor). Supararea mea era , asa cum a intuit Roxanici, ca nu e totul asa cum am vrut eu: adica nou si modern. Dar nu au intrat zilele in sac asha ca la intoarcerea mea la munca pe ordinea de zi vor fi economiile pentru mobilarea apartamentului si constructia unui balcon (alta suferinta a mea )...asta daca nu cumva gasesc un job mai banos (decat ce am acum ) sau castig l aloterie sau moare matusa Tamara ..si vand apartamentul pentru o casa cu 3 dormitoare si curte...ca tot vad afise cu case in jurul Bucurestiului si ...sau nu...cine stie ce av fi dupa 2 ani.
Pana atunci tre sa va spun ca fat amea e super activa, mai ceva decat Nadia comaneci, colul inchis, asha ca daca stau cuminte pe 16.11 la 6.30 voi fi la internare si pana seara voi deveni si mama de fata.

Laina este bine; operatia s-a terminat pe la pranz dar le-a oprit peste noapte sa o tina sub observatie pe Antonia. Maine se vor intoarce acasa.Detalii va va oferi Laina dupa ce se odihnesc putin.

Multumesc pentru urarile transmise lui Victor.Noi parintii i-am facut doar petrecerea dar au venit matusile si bunicii (din partea mea ) care l-au inveselit cu cadouri:tren cu far si muuult zgomot, Mack care are in spate pe Fulger Mc Queen si Guido , un sac de pufuleti cu surprize si un set de dinozauri,pantaloni si pulover; iar azi a primit de la o prietena draga nou o motocicleta care are numele lui pe ea si o pereche de botine pentru prietena noastra si multumim tuturor pentru cadouri.A fost o zi reusita la care am facut si un tort pe care au pictat copii cu creioane cu glazura colorata de zahar...motiv de mare amuzament si creatie artistica

Sper ca doar oboseala de dupa petreceri sa va tina departe de forum.
O seara linistita.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Fetele ....am postat un subiect la "femina intim" ...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158238

poate ma ajutati si am luminati si pe mine

mersi

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

seara buna!

matei nu a scapat si ia antibiotic de azi noapte. acum se simte deja mai bine, danseaza de jumatate de ora pe variatii de gummy bear.
in schimb ta-su a preluat stafeta. muceste de 2 ore. cred ca imi voi injecta niste echinaceea si niste vitamina c si ... niste palinca da la maramu!
sanatate tuturor fratilor nostri de suferinta.

marta hai sa fac putin haz de necaz: cum sa-ti legi ma trompele??? daca dupa ce te muti la curte vrei inca un copil ... si inca unul ... pune-ti femeie sterilet, parerea mea.
acum serios vorbind, fratioareeee ... cand te citesc pe tine o vad pe sora-mea (rac si ea). da' vezi ca pe ea o scutur des. pe tine te mai las pana dupa ce nasti si dupa ce treci si de depresie post...etc.
apartamentul e frumos si la parter. pai eu stau la 6 ... si n-am nici verdeata sub geam si cred ca bucataria mea e mai mica decat a ta. si covorul din bucatarie are ... 18 ani. asta dupa ce covorul nou nout a fost facut "tandari" de un artist plastic ... cu plastilina. te simti mai bine?

deci noapte buna!

Mergi la inceput

Ahaaa..te-am prins Ioano....deci d'aia esti tu asha severa ca ai sora rac ...si ia zi te mai iubeshte dupa ce o pui la coltz de fiecare data cand e confuza?
in alta ordien de idei, na...m-ai provocat ..eu in bucatarie nu am covor ....ca n-am...si nici vered n-am la geam ca langa ap meu e un magazen si toata lumea de la scarile vecine a facut poteca pe sub geamul meu sa ajung asa-si ia berica seara iar unii chiar stau la geamul meu sa o bea ...mai rar ca in primele zile dar tot stau.Apoi cand am intrebat adminul blocului de ce nu exist agard verde sau metalic care sa ingradeasca accesul cainilor cu stapan care-si fac nevoile sib geamul meu, a zis ca o rezolvam la primavara ca vechiul proprietar nu avea probleme cu asta ca era scoala de soferi aici si nu ii deranja mirosul (vara ca acum nu se mai simte -lucky me ) ..Stiu eu am ales la parter ca se vinde mai usor (firme sau locuit....) si pt ca ma tem sa nu-mi cada copiii de la etaj dar sila Pitesti aveam garsoniera mea la parter nuami ca acolo era muuulta verdeata si flori, gard viu des ca sa nu ma trezesc cu vreun vecin band bere si fumand sub geamul meu si oameni cumsecade.Oricum am plan s afac balcon si atunci vor fi nevoiti sa ocoleasca pe celalalt trotuar dar pana al vara mai am de luat niste Magne B6 ca sa nu ma mai stresez.Apropo magazinul est eal administratorului ...am aflat cand ne-am mutat
In ceea ce priveste dilema mea iti raspund acolo unde am postat subiectul

Matei multa sanatate pui drag si sa scapi dupa antibiotic de toate relele din iarna asta.

Fetele doar pe mess mai stati sau suntei toate l amunci si m-ati lasat pe mine singurica cuca aici ???

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ziulica bunaaa

ceva vesti de la Alexandru?!....ma tot gandesc la copilasul asta...acum era bine acum nu se stie cum va fi viata lui...of of....

Antonia, recuperare rapida! Deja zburzi, da?! sa nu mai fie mama ingrijorata.

Carmen te-asteptam sa mai termini din treaba si sa mai dai pe la noi.

de altfel asteptam si pe celelalte viespi care stau la umbra...sa iasa in fata si sa ia cuvantul.

marta, aiurea treaba cu berea sub geamul tau, mie nu mi-ar conveni deloc....si io sed la parter da am ceva gradinita de jur imprejur.

io am 2 copii...peste 30 de ani si nici nu m-am gandit la legatul trompelor (numa ca mie nici nu mi s-o umblat in burta asa ca nu a venit nici intrebarea asta). si nu, nici prin gand nu imi mai trece sa incerc si o fetita....daca ies 2 baieti gemeni????? si de data asta I mean it!!!

rares e mai bine, cu mucii mai legati ; l-am trimis la gradi, nu cred ca mai are ce sa dea si la altii.

horica are 2 dinti o cam miorlait in niste seri si inca mai miorlaie, acum nu stiu de ce....sper sa nu devina un obicei

in rest...vreme caldaaaa....f cald pt timpul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Marta, eu cred ca tot ce iti trebuie este rabdare si consecventa si sa continui sa iti visezi casa exact asa cum o vrei; si apoi, pas cu pas, intr-un fel sau altul, ea va deveni asa cum o visezi tu
Noi ne-am facut calculele, si dupa ce facem rost de utilitati (contract curent, verificare sistem gaz si umplere rezervor cu GPL, cumparat pompa submersibila, legata la curent, si cumparat centrala) nu ne mai raman bani nici de canapea in living mai incerc sa rup din salariu de 2 draperii catre usile de la strada, ca mi se vede tot din casa prin ele si a naibii, tocmai alea sunt cele mai late, ambele au cate 2,4m si asteptam sa ne recuperam garantia de la apartamentul in care stam acum in chirie ca sa luam un frigider si mai primim cadou 1000 RON pentru mobila pentru Alex, ca n-are unde dormi si la altceva nu ne mai gandim deocamdata Eh, asta e, in timp le-om face pe toate... luna asta o perdea, luna cealalta o canapea, in alta luna o masa, in alta luna scaune... Eu zic ca e important sa te bucuri de ceea ce ai, chiar daca iti doresti si altele

Sanatate racitilor si Antoniei

Eu saptamana viitoare o sa fiu in delegatii prin tara; luni: Bucuresti - Craiova - Timisoara; marti: Timisoara; miercuri: Timisoara - Oradea - Cluj; joi: Cluj; vineri: Cluj - Sibiu - Bucuresti. O sa fie distractiv

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

marta nu sunt ma severa. totusi intr-o familie de ipohondri, pesimisti, vesnic nemultumiti si neintelesi, trebuie si cineva sa-i readuca in realitate. culmea e ca si ai mei si ai sotului au aceleasi "boli".
apropo de asta:
un optimist: o sa ajungem sa cersim cu totii!!!
pesimistul: de la cine????

azi au anuntat 26 grade afara. dupamiaza il scot si pe matei in spatele blocului la copii si maine cred ca-l duc la gradi.
m-a sunat sefa mea sa stau si maine acasa ca mai am ceva zile de recuperat.

sa aveti o zi buna!

edit: diana cu ce te duci? cu masina? conduci tu? sincer ... pt mine a fost ca o gura maaaare de oxigen delegatia de acum 2 saptamani. chiar dc am avut 2400 km la bord. abia astept sa vina primavara sa plec iar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Vai vai,dar unde ati disparut dragutelor???

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mady ai idee daca megabloks se potrivesc cu lego duplo?

Mergi la inceput