Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Dragele mele m-ati dat gata...gasisesm la una din surori dar era din cel sport si incomplet,drept urmare nu putea fi folosit decat ca tarc sau de dormit doar f jos si atunci trebuia sa mergem sa luam ca eu nu ma vad aplecandu-ma dupa operatia pana la podea sa ridic mogaldeatza ( si avea salteaua uzata si deformata)...ghinion curat....
Se pare ca nu stiam ce femei saritoare si ce prietene bune am aici
Multumesc Ioana m-ai dat gata cu mobilizarea ta.
Multumesc Diana dar, deja Ioana a miscat apele si maine merg sa iau patutul lui Matei.Oricum voi avea grija de el daca mami Jo va dori si un frate/sora pentru Matei sau sa-l foloseasca si alt copil dupa a mea.

Acum bagam un somnic mic pt ca am fost sa luam fructe si sapun din Cora si am obosit.Victor a avut ocazia sa-mi demonstreze ca se poate imbraca singur ff repede cand ii place ceva - se proba de zor cu pulovere in timp ce eu ma uitam pe acolo

Mersi pentru sustinere Cred ca raman la Eva Ioana desi nasii opteaza pentru Claudia(dar nu ne obliga) si nici Raluca nu era urat ...dar imi aminteste de o persoana cu un caracter...mai bine zis fara caracter si imi e greu sa-mi asociez fata cu numele asta

Copii vostrii mananca fasole boabe? Sub ce forma? Dar linte? Le-ati dat muraturi? Daca da,in otet sau saramura?

revin pe seara.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

ELA, ai PM

MARTA, da, Antonia mananca fasole boabe, chiar sub forma de mancare de fasole, sau ciorba de fasole. Nu are nicio reactie de la ele. Sub nicio forma nu i-am dat inainte de a implini 3 ani, dar de-acuma cam are voie orice, cred eu, in limitele normale, ca doar nu i-oi da fast food sau mai stiu si eu ce in fiecare zi. Mai gusta si ea o bucatica de pizza sau copanel de la McDonalds, dar raar.
Muraturi....e pasionata de ele. Mananca cu mare placere ardei copti in otet, gogosari, castraveti murati, pepene murat....orice. Ii place foarte mult gustul de acru. Ca si mie, de altfel. Cred ca s-a format asa din sarcina, in care eu am mancat tone de grapefruit si castraveti murati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Fasole, o tineti 12 ore in apa si apoi o gatiti; n-ar trebui sa mai cauzeze gaze.
Ai mei mananca fasole la loc comanda, gatita in toate felurile, sau pur si simplu fiarta. Are fier de 50 de ori mai mult decat carnea de pui, si unde mai pui ca are si fibra, deci nu constipa. Lui Andrei ii bag o doza de fasole da cate ori il vad ca e constipat. Daca papa la pranz, seara are scaun lejer, fara scremeturi.

Marta, daca as fi fost mai aproape de tine, zau ca iti dadeam absolut toate hainele Amaliei, am 2 saci uriasi cu haine. Si eu tot pentru Eva votez. Mie mi-ar fi placut Ana, dar e deja soacra-mea, si nu am vrut sa creada ca cine stie ce onoare ii fac, si mai cochetam cu Emma. BArbatu-meu voia Emilia, sau Laura. Si din toate astea a iesit Amalia Vezi, unde dai si unde crapa

Mergi la inceput

va dau eu azi pe toate gusturile.Eu am baut o ciocolata calda ca dupa 16 vreau sa alaptez si dr.pediatar mi-a zis clar ca "ma tzine la rspect cu dieta" sa nu-i fac rau bebelushei.

Bianca si eu am cochatat cu Laura si ii place si sotzului.Eva nu-i place dar mai avem 2 zile si ne hotaram

Si eu tin fasolea peste noapet in apa, arunc apa si o fierb in doua ape.Victor a mancat ciorbica de fasole joi si vineri si a avut gaze dar nu sunt sigura ca de la asta,poate de la faptul ca e repezit la masa si nu prea mesteca cu rabdare.De haine mersi mult dar m-am descurcat.Cu cateva atentii de la prietene si cu ceva ramase de la mien de care nu stiam ..Acum 2 ani cand am zis ca numai fac copii am dat un sac de haine la sora mea sa le duca la o familie sarmana.Ea s-a uitat prin ele si a oprit (fara sa-mi spuna) cateva perechi de pantaloni si salopete frumoase si noi (unele le primise Victor si erau deja mici cand le-a primit) asa ca joi mam trezit cu o punga de hainute noi si f bune.

Laina eu m-am temut sa-i dau muraturi lui Victor dar saptamana trecuta am avut musaca in meniu si l-a vazut pe taica su mancand castraveti in otet si a cerut si el.E drept ca sunt pusi de mine dupa o reteta care are si zahar si nu sunt prea otzetiti si a mancat cate un castravecior cu placere.Nu s-a vaitat de burtica asa ca mai incercam.Muraturi taranesti in saramura nu i-am dat inca iar Mc Donalds deloc,in schimb 1/saptamana mai amnaca un crenvusti sau o felie de salam si asta la indemnul surorilor mele care mi-au detaliat meniul de gradinita.Si are de toateee

va pup
merg la piata
o zi frumoasa si un weekend linistit

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....e frumos afara si stati pe afara???hai sa va dau o calda....

Noi azi mergem in vizite....ieri am fost si mi-am luat haine pt mine,mi-a trimis sor-mea bani,si pt ca mi-a mai ramas i-am luat si lui razvi ceva,i-am luat de la megablocks un camion mack din cars....roxyy in selgros am vazut multe chestii de la cars... uite aici poza cu mack

gata va pup...o duminica frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Ati avut parte de un week-end dragut?

Noi am avut din nou musafiri si cum avem 2 camere azi la pranz dupa ce au plecat am rasuflat usurati si eu si sotul ca ne recuperam casuta numai pentru noi. Am sarbatorit cu o curatenie asa in graba (e duminica dar fiind f multi s-a facut ca la balamuc) si un somn odihnitor la parnz din care numai eu m-am trezit pana acum.

Vremea- superba ce sa spun.... Ieri am fost la zoo cu Maria, sotul si musafirii cu a lor fetita (cred ca mi s-a parut obostitor cu casa plina si pentru ca fetele nu se inteleg deloc, se cearta de la jucarii, de la vorbe "urate aruncate"una alteia, de la program ca una vrea sa doarma/manance, una nu). Am fost putin dezamagita sa vad ca Maria se poate purta destul de urat in functie de copilul cu care are de-a face. A uitat bunele maniere vazand ca se cearta tot timpul si ca iese in pierdere...O inteleg in mare parte si-mi arata exact cat sunt de schimbatori copiii de varsta lor.

Aseara am fost si in IOR - am stat mai mult pe afara ca se intelegeau fetele mai bine si pentru ca vremea chiar a fost fff frumoasa.

GABI- ce vesti mai aveti de la Alexandru?

LAINA- cum e Antonia? V-ati refacyt in week-endul asta?

MARTA- ma bucur ca ai gasit ajutor la fete si poti sa te gandesti numai la nume si sa astepti bebelina de acum. Pupici. Nastere usoara daca nu mai apucam sa vb pana-ti tii bebelina in brate. Si mie tot Eva imi place mai mult dar tine de persoanele pe care le cunoastem. Eu am la scoala o fetita Eva ion clasa a 3-a... o scumpete si frumoasa, si desteapta si bine crescuta....

MADY- mama ta cum mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

hai, dezmortirea!!

sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna dragelor!

Noi am avut un weekend super fain, am fost invitati la o pertrecere... de fapt, o seara petrecuta cu niste prieteni, cu pizza si dulciuri si tot felul de jocuri. am fost si cu Antonia, care s-a simtit si ea foarte bine, in ciuda faptului (sau tocmai pentru ca) nu mai erau si alti copii.
Ea si-a revenit, zic eu, acum respira foarte bine pe nas si in timpul noptii, mananca orice, dar daca ii dau eu in gurita are niste alinturi in capusor... abia astept sa reinceapa gradinita. Vineri vom merge la control, si sper sa ne dea verde de luni la intrare in colectivitate...

Ma gandesc in fiecare seara la fiecare dintre voi si am o rugaciune pentru fiecare, in special pentru mama lui MADY, pentru Alexandru, pentru Siuta, pentru Marta...si pentru voi toate, sa aveti pace si lumina in suflete si putere in orice aveti de infruntat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Ca veni vorba de greutate- Anastasia are 13 kg si 1 m.. asa ca Tzuna, suntem pe aproape.Ii dau de toate ( adica si fasole, si muraturi de orice tip, si mazare), dar asta nu inseamna ca ii si plac toate...
Eu am avut un weekend plin de treaba , urmatorul va fi la fel pentru ca sper eu, se va intampla operatiunea Mutarea...
De azi stau acasa, am intrat in concediu prenatal . Si tot impachetez..
va

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Buna sara

pentru gandurile voastre.
V-am intrebat de fasole ca lui Victor nu i-am dat pana acum 3-4 zile,mazarea in schimb o adora si mananca de la 9 luni fara probleme.
Muraturi mai rarut ca-i mai dragutz

Siuta iti doresc sa ai putere sa te muti si nervi de otel, sa nu te incalece hormonii cum au facut cu mine de eram toata numai o crispare ca ajunsesem sa cred ca voi naste si nu ma vad cu casa gata.

Tzuna,Laina

Kitty eu mor de dor de poze cu tort? Nu te mobilizezi?

Anne mi-ai inseninat ziua cu telefonul tau

Gaia.nevia mi-am spus umila parere pe facebook.Am uitat sa spun acolo ca eu la Victor am facut tot felul de controale pana cand o pediatra mi-a zis ca fimiu are pitic si trebuie sa-l depistam;ca e prea inteligent si incapatanat nu are altceva .Succes si rabdare.

Uitandu-ma la diemnsiunile copilasilor din stup ajung la concluzia ac Victor e ok si 500g mai sus sau mai jos...nu-i bai...dar de ce arata ca somalezii? O fi rahitic de i se vad coastele?
Acum plec sa-l duc la mama unde va sta saptamana asta.si sigur il indoapa mamaie pe Goe si va manca si al tv si unde vrea el doar sa nu slabeasac baiatul

Voi ati votat Eva-familia a votat Claudia
Asa ca maine o voi vedea pentru prima data pe printesa mea Claudia Elena ( o noua Claudia Carinale sau Claudia Schiffer?? ) - ce modesta sunt ..si apropo...imi leg trompele...am incredere ca dr meu va face treaba completa nu de mantuiala si nu voi avea surprize cu bb3 .

Va pup
Sa va ganditi la mine maine dimineata

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput