Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mady cum mai e d-na Silvia? Sper sa nu aibe parte de toate efectele secundare ale chimioterapiei si sa treaca cu bine peste aceste momente.

Siuta mersi de aprecieri.Da, e dragutza casa mea Ca orice casa are si avanatje si dezavantaje.M-am gandit mult la o casa la curte dar si acolo nemultumita de mine a gasit un clenci...sa nu fie in camp ca mor de frica, as prefera undev ain civilizatie dar nu am bani de asa ceva...deci...am rabdare si strang bani.Sper ca am inteles mesajul Diana,nu?

Ioana vad ca ai remarcat imediat ce bucatarie mare am.Se vede ca petreci mult timp in "regatul femeii" si pentru mine asta a contat f mult plus geamul la baie la care tineam la fel de mult.Le am pe amandoua in detrimentul unei sufragerii mici -a fost dormitor dar cand am vazut apart era deja daramat peretele separator si a rezultat un semidecomandat in care camera de dormit a devenit camera principala iar sufrageria (fiind mai ferita de zgomot) a devenit dormitor de copii.
Despre mancare ce sa zic...si Victor a devenit cam sclifo de ceva vreme...e drept are 4 mese pe zi dar mananca putin spre nimic .Ex de dimineata a mancat 1/2 ou fiert si 2 lingurite de smantana.Si gata, nuami pot mami.La pranz nu mananca mai mult de 1 polonic micut de ciorba,la ora 18 max 50-80 g carne (ficat,peste,pui) cu max 2- furculite de legume fierte la abur sau ghiveci si seara 1/2 castronel de orez/gris/taietei cu lapte.
Mai baga cate 1 fruct dar atat.Si totusi are 16.5 kg ca a slabit dupa antibioticele alea ca avea 17-17.5kg.Nu stiu ce vitamine sa-i dau ca ma tem si de hipervitaminoze

Tzuna....sper ca silfida Maria sa inceapa sa manance mai bine.raportat la inaltime cum e? Ca lui Victor i se vad coastele ca la somalezi cand e dezbracat ca are cca 104 cm doar l-ai vazut.

Roxanici ce interesant suna tot ceea ce povestesti tu despre activitatile lui Rares.Sanatate lui Horica micul.

Bianca ai dreptate ..tre sa ma gandesc la bebelusha si la numele ei ..Sotul a capitulat si eu ma gandesc tot mai serios sa-i pun numele Eva Ioana sau Claudia Elena....si tot nu ma hotarasc ...sunt varza...in alat ordine de idei am vazut pozele...frumos!!! si peisajele si copii sunt adorabili.e o finutza Amalia

Laina sper sa treaca totul ca un vis urat.Imi pare rau ca nu ne-am vazut zilele astea.

O zi frumoasa...ma duc in Cora sa ma uit de patutz pentru fata mea ...pe principiul dupa una rea mai vine una...si doar bunele vin singure ...ne-au furat patutul din beci de la tata,ne-au furat si bateria la amarata noastra de Dacie...sper sa se opreasca aici

Pupici

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

marta vrei patut? am si carut. si multe paturici/pilote de bebe pe care le tot dau de colo colo.

Mergi la inceput

greutate: matei are 106 cm si 15,5 kg. nu a avut niciodata 16. poate doar imbracat/incaltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

GREUTATE: Antonia are 100 cm si 14 kg. A mai slabit recent, de cand cu mancatul asta foarte prost si cu drumurile si oboselile si toate celelalte. Dar nu arata slaba...

MARTA, eu as inclina spre Eva Ioana, ti-am spus si atunci ca imi place foarte mult numele Eva, si nu e nici asa des intalnit...

Mergi la inceput

si eu votez Eva Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Greu ma urnesc sa scriu.

Giulia 14,5 kg undeva pe la 1 m. Sunt multumita si de cum arata si de cum mananaca.

Suntem relativ ok. (cu capcaunul intr-un soi de luna de miere )
Incerc sa va spun povestile promise si sa pun pozele in weekend.

Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna....marta mersic de intrebare...asa si asa,acum e rau,acum pare mai ok,doarme f mult...nu stiu ce sa zic!

Razvi are cam 17.5-18 kg si cam 100 cm sau mai mult nu stiu exact..el papa bine,nu avem proble mai rar cand nu mananca..de ex dimi inainte sa plece la gradi mereu cere de mancare,un castron cu cereale cu lapte si doamnele mi-au zis ca mananca si acolo dimi...a invatat o gramada de poezii si cantecele la gradi,mereu imi mai tranteste cate una dar numai cand vrea el si ce vrea el...

Marta si eu tot Eva votez,cu toate ca numele Raluca ales de sotul tau parca imi placea mai mult,daca o sa fac vreo fata asa o s-o cheme,Raluca...

Roxy sanatate la pitic!

Laina ma bucur ca s-a terminat cu bine,pt jena din gat eu i-am dat aqua maris pt gat,f bun.

O zi frumoasa!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Marta, putem si noi sa dam imprumut patutul lui Alex, la pachet cu salteaua. Dar nu de tot, ca mai vrem si-o fata ceva mai incolo dar cum deocamdata nu muncim pentru asta, cel putin un an ar fi asigurat

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna dimi fetelor

sa stiti ca chair daca intru rar va citesc din scoarta in scoarta si ma amuz sau dupa caz ma intristez

hop si eu la apel
SARAH ARE 15 KG LA 98 CM
si ma sperii de cat mananca
daca ii place mai cere o portie la gradi

si SARAH facea temperatura 40-40.5 la fiecare dintisor si o tinea 10 zile pana i se inflama gingia si apoi iesea
a fost un cosmaram tinut-o numai in nova si fenobarbital,oscilam nurof,cu panadol cu calpol cu alt siropel si-i ungeam gingiile cu calmgel

ps-SARAH a avut intoleranta la lactoza,noi nu am stiut si i-am sistrus gradul de suportabilitate al organismului la durere,SARAH DACA SE LOVESTE LESINA DE DURERE

MAMI DE SARAH-RHYANNA(03.04.2007) SI YOLANDA-AMALIA)(02.02.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare! Bine ca a fost totul ok pana la urma si ati ajuns din nou acasa. Refacere usoara, Antonia!
Noi suntem in continuare la tara sa profitam de vremea buna si sa evitam inca putin gradinita unde am inteles ca mai mult de jumatate sunt bolnavi. Thea nu mi se pare asa de refacuta pe cat speram. Are zile in care mananca prost detot. Luni merg cu ea la control ORL. As vrea sa ii fac si ceva analize. Probabil ca tot la scosul polipilor vom ajunge si noi.
Cu greutatea e tot la 20, dar cred ca s-a lungit peste 105cm cat avea acum 3 saptamani.
Elena, daca poti, imi poti da un mesaj privat cu detalii despre spital, medic, costuri, comportament personal, chestii d-astea?
Ma bate un gand dupa toate "minunile" pe care le aud despre spitalul de la noi.
In rest, eu mi-am luat de lucru acasa, desi parca eram mult mai odihnita saptamana trecuta cand faceam naveta intre Craiova si tara zilnic. Insa, cum stiu prea bine cat de solicitanta poate fi Thea cand nu se simte in siguranta si vazand-o pe mama cam daramata, mi-am zis ca e mai corect asa, daca tot stam pe capul lor.
Un gand bun si o pentru Alexandru si pentru doamna Silvia!

Mergi la inceput