Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!

LA MULTI ANI celor care poarta numele de Gabriel si/sau Mihai!!
nafi, m-ai facut sa rad cu al doilea mesaj, la faza cu ...mall-ul . Oricum, multa sanatate si ai grija sa faci exercitiile corect, ca sa aiba efect!
danangie, a durat cateva zile inserimento, nu?Ma gandeam ca e mai mult.De la ce a facut febra Mattia?Multa sanatate!
cris, o amani pentru 2012?lASA CA TIMPUL LE ARANJEAZA PE TOATE!

Azi parea sa fie urat, dar la un moment dat a iesit soarele si am iesit afara cu carutul. In casa Loris a facut ture-ture in picioare, s-a jucat singurel

sEARA PLACUTA!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

KEMSY sapt trecuta am facut inserimento. Adica stateam cu ei acolo. De luni am cazut de acord sa incep sa-i las cateva ore. si deci vom mai face si azi ,poate si maine de la 9,00 pana la 12,30....12,40. Pe urma, in zilele urmatoare vom face program intreg.
Mattia de la raceala face febra. Anticorpii "se lupta".Ca in rest nu are nimic. Si azi noapte mi-a facut febra.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Tot uit sa multumesc lui YOANA si PETRO ptr PM.uri. M-am uitat la poze si sunt foarte frumoase. Asa v-am cunoscut mai bine. Imi pare rau ca nu am lasat comentarii.Dar ptr a le lasa...trebuie sa ma inregistrez pe undeva?? Ca sa fac si eu un album....off....poate mai incolo....nu am dispozitia necesara adica ma refer la rabdare sa caut si sa incarc poze. Oricum cine vrea sa ne cunoasca poate sa ne vada la semnatura.

Noi iar am facut noapte alba.Dar alba l amodul cel mai serios. eu gravida in 6 luni...cum D-zeu sa reusesc sa merg inainte?? M-am dus in pat la 22,00. La 22,30 s-a trezit Mattia.M-am chinuit sa-l readorm pana la 23,00. Alessio s-a trezit la 0,00. Mattia s-a retrezit la 0,30. De atunci pana la 3,30 m-am chinuit sa-l adorm. La 4,40 s-a trezit Alessio.....la 5,40 Mattia si imediat la 1 min alessio.De atunci sunt trezi amandoi...asta e. Nu stiu cum va rezista Alessio la gradi azi.....deci....sper ca intelegeti de ce am perioade ca nu intru.Dar efectiv nu mai reusesc.

O zi buna tuturor.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata la o cu lapte
va salut asa scurt ca am niste "comisioane" de fare

o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salutari si de la noi,
am recuperat din urma,deci
ELISA-sanatate multa iti doresc si speram sa se rezolve cu exercitiile pe care le ai,felicitari ca esti o curajoasa si accepti faptul ca ..poate e nevoie de cusatura.asta ptr mine ar fi o problema mare,eu dupa nastere am ramas cu o fobie la tot ceea ce inseamna doctori,spitale,etc...
ALEXANDRA-vad ca v-ati odihnit ieri putin,incepi sa-ti revii.ma bucur mult, la muciosul mic si mamica obosita.
IOANA-totul bn??asteptam vesti.
DANANGIE-cam asa e prima perioada la nido si nici macar nu poti sa te odihnesti ziua,unul il ai acasa,speram sa treaca repede.
STEFANIA-ce harnicute ati fost voi,are mama ajutor de acum.
mai vroiam sa scriu dar am uitat,revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

gata am revenit ...

urat mai e afara si pe langa asta's unda toata la fund..ca-mi ploua in masina exact pe scaunul soferului

camicreata va saluta pe toate! nu mai reuseste sa intre...

dana te inteleg ca stiu cum e .. tu mai ales cu 2 copilasi si cu gravidanta..off DD sa-ti dea putere si rabdare!
la capitolul asta suntem si noi acum
si eu tot chioara sunt de somn.. stefi are cateva zile de cand se trezeste de "n" pe noapte, apa, pp, se trezeste sa se dezveleasca..nu reusesc sa o invelesc si pace(o urmaresc cand adoarme si cand isi da seama iar "circ"..ehe.. trece ea si perioada asta..sper..
cum mai e Mattia? bafta sa mearga bine la gradi si sa se reuseasca sa se intergeze bine si fara mami la gradi..asa poate reusesti si tu daca nu sa te odihnesti, macar sa te relaxezi ,in timpul asta.

nafi multa sanatate ! ai grija de tine!

cristina fain ca poti sta cu bb 2 mai mult acasa ca e mult mai important si poate reusesti sa-ti iei laurea fara probleme si cu brio dupa. bafta si ai grija de burtic!

kemsy gata ai mai scapat si tu un pic...ai baiat mare de'acum

ale sper ca sunteti mult mai bine!

asa ma mananca "limba "sa iau catalogul..dar presupun ca sunteti ocupate..ce mai combinati fetelor?

va pup o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Am intrat pe fuga sa va salut si sa va multumesc ptr cuvintele de incurajare. sa speram ca se va rezolva totul.

Noi suntem inconjurati de cutii ce se cer umplute...sotul cara la greu (eu n-am voie sa ridic si saracul face totul singur!) iar Ricky e f marait, plange intr-una fara motiv...Mi-e teama ca sunt de vina dintisorii! el inca nu are niciunul asa ca e cam timpul sa-si faca aparitia si la el primul dintzoc!

Abia astept vineri sa vina soacra ca sa pot da si eu o mana de ajutor..caci cu el marait asa nu pot face nimic!

Ma bucur ca e bine Camicreata...chiar ma intrebam pe unde!

Slimatei - ce mai face mama ta?

Yoanag - tu ce mai invarti pe acolo?

Raluk - sper ca i-ai reintrat in gratii Maevei! cred ca a fost dura faza cand nu te-a recunoscut

Fug ca iar plange de zici ca i s-au inecat toate corabiile!

V-am pupat!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Trec pe-aici in fuga ... sunt aglomerata de treburi si pregatiri, suntem mucioase (S.) si doarme rau din cauza asta, asa ca sapt. asta o sa fiu mai putin activa ...

Ne auzim cand or veni vremuri mai linistite ... numai bine tuturor!!

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

SILVIA
sa ai o zi ca in povesti si multe multe cadouri,sa te bucuri de ele si sa cresti mare si sanatoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

acum sa salut :)
ati scris nu gluma,sa vad mai incolo cum stau cu cititul si sa mai raspund si eu
va pup si o zi buna
pe mai tirziu

Mergi la inceput