Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

si noi din nou acasa
alexandru s-a imbolnavit iar de la gradi deja simt ca innbunesc.am discutat cu directoarea daca mai imi raceste odata il mut la alta gradi.

Ma duc sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna dimineata si de la noi,davide la cresa si eu ma bag la un polpettone cu piure ptr baietii mei.am avut pitic maraios aseara dar azi s-a trezit mai in forma,speriamo bene.au si un compleanno azi la asilo,asa ca se distreaza.
SNOW-eu nu stiu acum de cate ori s-a racit alexandru sau cum e,e in primul an la gradi.cred ca e normal la inceput si davide era mai mereu racit anul trecut,pana formeaza si ei anticorpii.si la o alta gradinita tot in contact cu copii muciosi si care tusesc o sa fie,tot asa se raceste.viata in comunitate asa e,cu bune si rele.,sa treaca repede.e cu febra si tuse,cu tot tacamul???
plec la treburi,revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Hello!!
abramburika, topai!!!Ma vezi? Mergem si noi la gardaland!!O strigare sa dai si am sosit . Dar daca e iarna ce e de facut acolo?

Kemsy-ce figura mai esti
topai ca un copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

SILVIA
sa ai o zi ca in povesti si multe multe cadouri,sa te bucuri de ele si sa cresti mare si sanatoasa!!!!

Multumesc din suflet ca te-ai gandit la noi!!

Normal ca socoteala de-acasa nu se potriveste mereu, asa ca sarbatorim cu mai putin entuziasm din cauza mucilor. Asta e, trec ei ... Poate pana sambata, cand o sa fie petrecerea in familie, sa se simta mai bine. Si azi, la gradi ... era tare mandra cand au felicitat-o maestrele .

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Abramburika-sanatate S si sa aveti o zi frumoasa
tu cam ocupata daca a venit mama ta
lasa ca trec mucisorii
asteptam pozici
si eu sint in club
la inceput de gradi dupa 2 zile deja era plina de muci,ne-am dus in concediu racite pe cind am venit i-a trecut,a fost bine pina ieri cind s-a trezit mucocila,aseara deja i-am pus supozitor si azi e mai bine
asa e primul an dar asa e intre copilasi,doar astea sint de sezon nu ca la anul n-or mai raci

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

raspund din ce-mi amintesc ca nu mai tin minte
Alina(D)-[pup] Daviducu,sper sa fie azi mai bine
mai au si ei zile
che buono il polpettone
eu nu mai stiu ce sa fac de mincare,tot gasesc pina la urma
ce sa fac
zilele trecute am incercat reteta lui Kemsy ,tort de mere
ce bun a iesit
da ziceti voi ce ma fac eu cind imi vine rindul la dolce fatto in casa?????
ca au lunea merenda dolce fatto in casa ori ciambella ori crostata
se fac turni cite 2 mame si deja m-am vazut pe lista.....o sa intreb pe mamica cu care imi pica rindul cum facem ca eu una nu ma descurc sa fac atita dolce pt 20 de copii....

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Raluca-cum a iesit botezul? cind ne pui pozici?
cred ca nu mai puteai de dorul Maevei
asteptam vesti
ce rau ti-a putut cadea ca nu te mai stia....:(((( dar ce stie ea...sint sigura ca te-a simtit imediat ca esti mamica ei
Danangie-ma bucur ca macar cu Alessio perseverezi cu gradi
Mattia cum se mai simte?
saraca de tine ce nopti ai si graviduta...numai tu sti cum le faci pe toate
apoi dupa ce nasti o sa-ti prinda tare bine ca merg la gradi macar esti putin mai libera
am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca ai ales pina la urma nasterea naturala,ai scris mai demult dar uitasem
Nafi-cred ca abia astepti sa te muti la casa ta
nu te obosi prea tare
bine faci ca mai chemi pe babysitter-a sa te ajute
sanatate si ai grija de tine,fa exercitiile si sper sa nu ajungi nici la cusut si sa treaca repede

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

La alexandru e primul an de gradi dar ideea e ca a facut foarte multe otite si daca mai face una vom fi nevoiti sa il operam sunt destul de ofuscata.Platesc o groaza de bani la gradi (privata) ca sa imi imbolnavesc copilu...nu imi convine.

La multi ani Silviutza multa sanatate iti dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

snow - merci . Sanatate multa si voua!!

ioana - daa, ocupata cu facut nimic , face mama tot. Sunt deja la zi cu calcatul, mancare dupa pofte ... sunt si eu rasfatata un pic .

Problema e ca sapt. asta e incarcata cu vizite medicale (eu) sioboseala pt. ca S. nu reuseste sa doarma bine din cauza mucilor. Plus sarcina spre final, cand ma simt ca o elefantica, ma misc greu ... da' trec ele toate.

Mmmm, nu stiu sa te sfatuiesc cu dolce, chiar sunt negata pt. asa ceva. Insa imi place initiativa, fain .

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

vad ca azi am intrat la recuperari :))
Snow-sanatate lui Alex
cum e racit tare?
din pacate cind merg la gradi mai mereu au cite ceva.....:(
ce fain arati in poze,tot slaba esti
Alexandra-si eu zic ca intre coplilasi e normal sa raceasca
dar nu sint de acord cind e asa mic
o sa aiba timp de raceli cind il duci la gradi
sa va faceti bine tutti si sanatate!
nu-l mai duce daca tot asa ai patit,le spui fara suparare
Kemsy-felicitari pt Loris plimbaretul si ca se mai joaca singurel
o sa treaca perioada asta pina se invata sa umble bine,o sa fi tot dupa el ca trage de toate dar incet o sa-ti fie mai usor

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput