Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

vin si eu la o sa nu ma dati disparuta chiar de tot.
Am zis eu ca azi o sa incerc sa raspund mai cu calm, da' na ca s-a trezit mucioasa mea, nustiu cat timp imi lasa la dispozitie.
Sunt chioara de somn, ca aseara am facut-o "lata". iar schimbat pp, iar schimbatlenjerii, cu toate ca se trezea din 5 in 5 minute, tot i-a scapat.
Tot muciosi si maraici suntem si noi inca, nustiu cum sa-i mai intru in voie.
Ieri am facut una alta, prin casa, si fii'mea de ce sa nu ma imite.. asa ca a trebuit sa-i dau si ei cate ceva de facut.
si "spalat" sosetele..m-a ajutat la spalat masina, etc..
asa ca mai mult am pierdut energie cu schimbatul ei de hainite(ca se uda mereu) decat cu treaba, treaba..
si cu toate astea (schimbat, nu exagerez 20 de ori) aseara tot am avut noapte alba. mai bine le lasam incolo de treburi..ma simt vinovata.
da' gata cu lamentelele, incerc sa raspund pe cat imi e posibil...

Mergi la inceput

dana ma bucur ca Alessio macar merge cu entuziasm la gradi, cam asa procedam si noi cu stefi ..ea merge la "servici pt copii"

ale buna ideea cu plimbatul prin Roma poate va reuseste si reusiti si voi sa va relaxati un pic ...cred ca merita.
asa mai pateam si eu cu stefi in zilele "uracioase "ale ei..numaram orele pana vinea soatza ,sa i-o mai plasez si lui..uneori simt ca ma lasa rabdarea, dar dam inainte..avem ce face?
de rest ce sa zic?..daca nu ne ferim noi, altii asa-i nu se gandesc , sau nu gandesc...eu cred ca in locul tau as fi reactionat direct si i-as fi zis :ca daca sunt raciti sa stea totusi mai la distanta..acum nustiu , dar probabil asa as fi facut
cum mai sunteti? multa sanatate!

apropo de noi "moralul ridicat" al sotului pe "timp de boala" il numim " aspirina saracului" si desi anevoios in "acel timp",da roade

nafi off..nustiu ce sa zic..multa sanatate si bafta la dr.!

petro e normal..mi-aduc aminte ca si pe mine ma apucase "harnicia" ce stiu eu ...instinctul ca vine puiul ..si asta iti da forta si elan.
fain ca vine mama ta, asa reusesti poate sa te dedici lui Gabriel cu totul, sa speram ca S. va accepta de la inceput situatia si va fi bine totul!

multumim de retete si idei de papica fetelor!

o sa incerc si eu cele cu pollo
si apropo ca spunea dana in trecut, n-am apucat sa mai spun..mi-a iesit o peperonata

pentru Craciun nici noi nustim ce sa facem..sa plecam pe drumuri de data asta(tare mi-ar placea) sau sa stam acasa ca deobicei, dar sa sarbatorim calumea de data asta cu petreceri..ca avem ce(22 stefi, 24 ajunul,25 craciunul, 26-27 aniversariul meu si onomasticele noastre..ajungem sa ne intindem pana la Revelionmi-aduc aminte cand eram copil..ce mai petreceam..ehe...

kemsi faina masuta!
andreea te inteleg...multa sanatate si puilor ! nustiu ce sa zic.. ca nu functioneaza pentru fiecare copil sau caz la fel..cand stefi tusea sec ii faceam aerusol cu Clenin, ser fiziologic si Broncovales sa o ajute ori mai foloseam si un homeopat Tussistin. in schimb cand a inceput sa expulzeze cataro, nu i-am mai dat nimic... l-a eliminat fara probleme,nu a fost necesar sa ajungem la antibiotic..
pacat insa ca e cam sensibila si imediat cu prinde un pic de frig, cum incep din nou muciosii..s-a cam saturat de Argento proteinat-o si Sprey nasal cu apa de mare ...avem un "show" cand vad ca e necesar sa ajungem la goccele nasale
pan la urma ce-ati facut? ati fost sau sunat pediatru?.. ce ti-a dat?

aaa ca uitam...felicitari pt casuta !

raluka foarte frumoasa descrierea cu fetitele tale
off asa-i ,eu te inteleg, dar e normal cu "reacomodarea" nu te-a uitat..cum ar putea?

ioana si tu cam tragi chiulul, ai?
bine ca te cheama dimineata tot acolo si e mai bine ca nu mai schimbi locul de munca. fain ar fi ,insa, daca ai sti macar cam de cate ori te cheama sa poti sa-ti faci si tu "niste calcule" intelegi tu ce vreau sa spun...
fain activitatile Giuliei la gradi..ce roluri are la teatru? au costume? tb sa le fateti voi sau au ei deja totul?
sunt mai bine acum cu spatele, desi uneori tot imi trage cate un junghi...multumesc de intrebare
sunt predispusa la astfel de treburi,stiu asta, cu toate astea, in fiecare an i-au teapa, ar trebui sa umblu mereu cu braul, nu numai atunci cand ma "atinge". desi eu nu umblu niciodata cu spatele gol, defapt nici nu-mi place..dar am observat ca devin mult mai sensibila, mai ales atunci cand nu mai practic "sport deloc..cand devin "sedentara" si tind sa ma ingras..ca in perioada asta..nustiu de ce am impresia asta...
defapt nu prea am chef mai de nimic, nu numai de sport..un "tot impreuna" sper sa-mi revin..ca imi ajunge!

uff... ca mult mi-a mai luat sa scriu mesajul de dimineata ma tot chinui sa-l trimit ..daca am saltat ceva scuzati, revin ca mai am de recuperat..... trimit acum "cersaful" vorba ioanei

Mergi la inceput

alina te cred cat esti de obosita ..ma mir cum mai rezisti... te admir!
dar acum zic si eu reactia mea,(privindu-mi si sotul muncitor.. care e mereu in actiune si desi obosit , mai poate "duce" zice el)
tocmai ritmul asta frenetic , care te tine mereu in miscare si nu-ti da ragaz nici sa gandesti, uneori, mereu ai cate ceva de facut, (pe langa faptul ca nu ai timp sa te plictisesti)
atata timp cat esti in ritm, aproape ca nu realizezi cat esti de obosit cu adevarat si doar o pauza /vacanta te da peste cap.
aparte ca tie, acum iti prinde bine(parerea mea)..mai ales pentru emotiile inaintea nuntii(nu cred ca is putine,oricum ar fi)..eu imi aduc aminte ca m-a gasit in aceeasi ipostaza...munceam si organizam(de una singura) in acelasi timp ..dar tare bine a mai prins.
(mai putin cu bb, deci tu ai ceva in "plus"... de asta zic ca e totul mult mai greu si de admirat! te cred ca nu-ti mai vine nici sa mananci,dar tare bine ai sa mai arati mireasa

cristina multa bafta! in rest cu kg..las' sa fiti voi sanatosila Giulia

aa ce mai vroiam sa adaug.. sa nu uit..

dana stai linistita, ca nu are cum sa devina "antipatic" educatoarelor.. ele inteleg care-i situatia ,..si cred ca nu a vazut numai o singura situatie din asta..au experinta, crede-ma.
in plus asta le e meseria .sa educe copilasii si sa-si inventeze mereu metode noi/diferite (de la copil, la copil)cu care sa-i atraga si sa-i determine, ca atunci cand un lucru se face in grup , ei sa "execute" de placere si nu de "obligo"
nustiu daca ai citit, ce scrisesem (sau daca am povestit totul de fir a par)la inceputul "carierei" stefaniei de "scoala".
la inceput a fost totul ok ,cateva zile cat i-au lasat in pace sa "isi faca de cap", pana cand au inceput sa "impuna " anumite reguli.. stefi ce'a cuminte , care tipa si urla cand o luam de la scoala, s-a transformat nitel in "frustrata", si am avut mare" bataie de cap "cu ea.
de'odata nu-i mai placea la "scoala" si nu mai vroia sa mearga..cu timpul a inteles ca e "rutin" si ca acolo, sunt anumite reguli pe care trebuie sa le respecte(cu ajutorul , rabdarea si priceperea maestrelor), nu ca acasa, sa faca numai ce vrea.
intr-un final am inteles si eu ,de unde veneau toate "fitele" ei, si am incercat sa-i vin incontro.
acasa, inca, face cum ii place , dar la gradi,deja faptul ca trebuie sa faca anumite lucruri in grup, numai e ceva "iesit din comun" si dupa parerea maestrelor , a facut multe progrese in 2 luni, decand merge, cica se vad "passi gigante".
nu e usor nici pentru ei ,mititeii , eu pot intelege asta,sa se adapteze acestui ritm, schimbarii mai ales, dar nici noua acasa nu ne faciliteaza" integrarea".. in sensul ca datorita frustrarilor de acolo rabufnesc acasa.
..mai tarziu cand devine "rutin" va deveni mai usor, presupun eu..noi inca acasa mai avem de "lucrat" la rabdarea noastra.

nu mai stiu ce mai vroiam sa adaug..ca asa ce ma lungesc in amanunte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Ce faceti?
slimatei, imi pare rau de incidentul Stefaniei, o fi racit? Daca zici ca v-a ajutat la spalatul masinii? Si ce dea motive sa petreceti aveti!!!!!!!!!
LAlexandra, off!!SI mie imi sunt urate racelile desi L nu a avut decat o data mucisori. De asta mi-e urat sa-l dau la nido.
abramburika, poze de la Gardaland?Vrem si noi sa vedem!

Azi am fost la aniversarea unei fetite, mi-a rupt Loris spatele de la cat m-am plimbat cu el si cat l-am tinut in brate .
Am intalnit si o tipa ce lucreaza la nido, si mi-a zis ca oricum in primul an de nido/gradi(sau pana la 3 ani) se imbolnavesc pentru ca isi formeaza anticorpii.
Am motiv de sarbatoare, Loris a invatat sa sufle intr-o trompeta

Seara placuta!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

neata si
ploua la noi..

ieri in zadar m-am chinuit eu sa raspund pe toata linia..m-am intins ca o patura..si apoi nu m-a mai ajutat nici computerul...
acum sa vad daca imi mai aduc aminte ce si cum mai vroiam sa adaug...
ma duc sa duc picia la gradi si revin..

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si d ela noi,

STEFI , sper sa nu mai ai probleme cu spatele ca eu stiu cum e. Cat despre intratul in voie acasa la copii...eu incerc sa nu cad prada "santajului emotional" a lui Alessio. Uneori reusesc, alteori nu. Fiecare copil are damblaua lui.

PETRO da , as vrea sa vad niste poze. Ieri i-am zis lui Alin ca acolo sunt si tarabe...gen mercatino di natale...pare sa-i fi placut ideea.Mai vedem ce si cum.

ALEXANDRA eu sa stii ca iti inteleg starea de spirit privind racelile. Asa si cumnata. Are 2 fete. Una de 6 ani , cealalta de 4 ani.ei....vreau sa-ti spun ca de cand le stiu...numai racite si cu tuse, otite au fost fetele astea. Si pana acum ceva luni si eu ma feream de ele...de numa!! Dar dupa astea 5 raceli care le-au avut baietii...nu am ce face. Deci intr-un sens m-am resemnat. Eu una, nu ma duceam la cumnata acasa. Sau intrebam inainte. La noi in familie nu se supara nimeni.Adica, e legitim. E dreptul meu sa stiu daca ai fetele bolnave si e alegerea mea daca sa vin sau nu la tine. Dar acum nu mai sunt asa. Si oricum...sincer, fara suparare, mi se pare absurd ca un parinte sa-si ia o sapt medical ptr o simpla raceala.Ce face bietul parinte daca (,)copilul raceste extreem de des?? sta numai in medicale?? Mi se pare imposibil.De aceea, zic eu, ca s anu fie discutii...nu te duci, ii spui cumnatei ca vii singura sau nu te duci deloc si gata. E simplu. Fara rusine.

M-am intins...revin.....Mattia a avut febra azi noapte si drept urmare nu l-am dus la nido.L-am lasat numai pe Ale si l-am lasat si sa manance acolo. Am niste emotiii!!! Pana acum nu m-au sunat astea...deci cred ca-i semn bun nu?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fetelor!

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ONOMASTICA ASTAZI!

Acum sa va spun despre vizita mea la doctor! Din pacate sotul meu (care si-a gresit cariera) a avut dreptate cand mi-a spus ca arata ca un prolaps. Diagnostic de baba, ce sa zic! Se pare ca dupa nastere ar fi trebuit sa ma coasa acolo si cum nu au facut-o in timp, din cauza ca l-am tot tinut pe Ricky in brate, de la constipatie etc...m-am ales cu un mic prolaps vaginal. solutia ar fi desigur coaserea...dar ptr moment mi-a recomandat o luna sa fac zilnic exercitiile Kegel de 3 ori pe zi cate 5 minute, sa evit ridicarea de greutati si sa evit sa ma constip. peste o luna ma duc iar la control. Eu o sa cer sa ma coasa odata si basta ca n-am 80 de ani ca s-o pun pe dansa-n cui si sa stau cu frica ca-mi pierd sex-ul prin mall daca-l ridic pe musiu in brate!

Gata...m-am vaitat..acum ma apuc de Kegel. cel putin ptr astea nu trebuie sa merg la sala!

O zi frumoasa fetelor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NAFI nasol tare si foarte antipatic prolapsul. Sa te tii te tratament ca sa treaca.

LA MULTI ANI si din partea mea tuturor care-si serbeaza onomastica. Multumesc NAFI de urari. Azi amandoi baietii mei isi serbeaza ziua. MICHELE SI GABRIEL. Naspa ca nu fac nmic special, Alin e la munca....afara e urat....

Deci, Alessio s-a prezentat cat de cat binisor la gradi. Cica la vreo juma de ora de cand am plecat....a realizat ca nu eram per davvero si a inceput sa planga foarte tare. S-a linistit a un certo punto cand au inceput sa desenze,etc. PE urma, a inceput sa planga cand m.a vazut. Mattia tragea de mine intr-un hoht de plans...Alessio care saracu' vroia cocolat...pffuuuii ce haos total.Nu reuseam sa-l imbrac pe Alessio din cauza lui Mattia. A mancat toata pasta.Felul 2 nu.Asta si ptr ca nu e obisnuit....deci in poche parole a mers bine. Acum daca pana maine Mattia nu mai face febra il las si pe el...aoleu ce show ne asteapta.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao si de la noi.
Am reusit sa dormim un pic de amiaza amandoi si parca mi-am mai revenit.
Giani, esti o fericita, noi la nici 7 luni, avem deja 3 raceli la activ
Dana, da, asa e la cumnata, mereu raciti. Problema ca daca noi am fost asa rar acasa, in Romania, copiii au vrut tare mult sa il vada pe Alessa, mai ales ca nepotica tare mult il iubeste, de cand era in burtica. Acum, cand am fost acasa i-am dus o papusica, si ea i-a pus numele Alessa, si doua zile cat am stat acasa a purtat-o peste tot cu ea. Om vedea noi cum facem.
Elisa, imi pare tare rau de problemele ivite. Sa dea Domnul sa se rezolve repede.

Urez si eu celor care isi sarbatoresc onomastica sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!

p.s. si aici ploua cu galeata

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salute fetelor
abia m-am intors de la azilo cu fetita in brate ptr ca a adormit pe scaun..am dus-o in brate pana la masina desi medicul m-a avertizat sa nu fac efort dupa amnio..dar ce era sa fac? doar nu puteam sa o las acolo, scoala inchide la 17
asta e.. doar nu mi se intampla in fiecare zi

azi la scoala am aflat ca exista o lege ce interzice intoarcerea la pricatica inainte de 90 de zile dupa nastere..deci imi voi amana laurea pana cand nu voi recupera absentele de cele 3 luni.
dar incerc sa vad si partea frumoasa..voi sta acasa cu bb2 trei luni de zile am tot timpul sa stabilesc alaptarea la san

Scuza-ti dar nu pot raspunde ptr ca nu am citit ce ati mai scris, promit sa recuperez curand, pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 18+

Mergi la inceput