Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza si o
m-am intors si eu de pe drumuri..si am o gramada de treburi inca..
da' sa raspun un pic asa scurt si obiectiv..
si noi ne si noi ne gandim deja la cadouas pt stefi,tort, etc..
nu stim ince unde sa batem... aseara spre exemplu am fost sa facem un pic de piata..si stefi a vazut un set de 10 masinute si sa le luam , sa le luam..
ok..ajunsi la casa sa platim , s-a razgandit ca vrea masina de spalat insist si bocete pe-acolo... i-am zis ca nu ne permitem sa le luam pe amandoua..daca renunta la masinute, platim diferenta si luam masina de spalat.
buuuun ...ajunsi acasa dupa 5 min deja s-a plictisit de ea..si cauta masinutele..i-am explicat ca le'am lasat acolo, pt masina de spalat..la care ea ca n'o mai vrea si vrea masinutele...offf..
raluka eu te inteleg cu "viciul" bafta cu restul !

kemsy cand vei vrea sunt aici... multa sanatate!

monica ben tornata..hai ca eram sa uitam de tine, de data asta glumesc!
chiar ma intrebam ce mai faceti ? multa sanatate lui Denis ..in rest , cu ce te mai lauzi?

dana cum a fost azi la gradi?

ale e frumos la Roma ,mai ales la munte..sus..si'n cort
acum serios, poate reusim sa o corupem si pe ioana sa ni se alature..ce fain ar fi..daca nu are deja altceva programat...
tare mi-ar place...cine mai vine? sa vedem artificiile in Roma de pe munte, in noapte de revelion.. fain dar dardaind de frig

gata ca ma intind prea mult..scuzati , ma duc la treburi...

va pup o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

STEFI azi a fost din nou super dpdv a lui Alessio si naspa cu Mattia. Adica nu s-a dezlipit de piciorul meu.A trebuit pur si simplu sa ma mai plimb eu pe acolo ptr a-l face si pe el sa mearga. LA un moment dat chiar "i se pusese pata" pe un tobogan, unde eu am profitat sa ma ascund. Dar cand si-a dat seama ca nu ma mai vedea........mama mama ce urlete si bocete!!! Luni ii las mai mult.....si totodata voi pleca efectiv vreo juma de ora. Acu' sa te tii! Ma si gandeam....Alessio da era bello tranquillo.......dar ma intrebam azi cu §Alin .....dar cand voi place? Oare va fi tot asa??

KEMSY da, ai dreptate cu luatul racelilor,etc.....dar na nici nu-i pot tine acasa doar ptr motivul asta. Am insistat SA-MI COMUNICE foarte rapid daca vreun copil este suspect sau chiar bolnav de gastroenterita. Ca prin ceea ce am trecut cu Alessio in februarie....nu doresc nici macar celui mare mare dusman.

Alessio a fost f.f.f.f. entuziasmat de mersul la gradinita azi. In priuml rand.....la sugestia unei mamici de aici de pe DC....ii spun ca mergem la serviciul ptr copii.Asa cum tati merge la serviciul ptr oameni mari...asa Alessio merge la serviciul ptr copii. Si dimineata in masina asa foarte incantat ii spunea lui Mattia ca "megem a viciu petu copii". Iar cand a ajuns acolo....cu un zambet cat casa a salutat: BUON GIONOOOOO!!
Ce mai! Ma topisem toata. Cu Mattia vom avea bataie de cap.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 4luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

va salut si eu mamici si burtici,chiar daca vad doar asa,printre randuri,inca sunt chioara de somn.
ALEXANDRA-eu am petrecut un revelion la roma,pe strada,mai mult se cammina te tot lovesti unul de altul,ma rog,nu a fost cine stie ce.tare obositor si oricum,nu l-as mai face inca odata si in plus cu u passeggino.intr-un fel da,e un sentiment special sa"petreci" cu o gramada de lume chiar daca u-i cunosti e un sentiment tare fain.apoi,la intoarcere trafic a non finire..no way. bolnaviorul micut,sa treaca repede,si mamica obosita,sa ai rabdare multe,trece si asta...
DANANGIE-sper ca incet incet sa le placa la amandoi la nido,poate daca se mai obisnuieste si prinde confidenza...eu nu m-am putut combina cu o bona ptr ca am un orar tare ciudat si sunt saptamani cand nu as avea nevoie deloc,deci nimeni nu-ti vine asa,doar cand ai tu nevoie.e adevarat ca se mai imbolnavesc si poate nu sunt im mediul lor,dar ma gandesc ca mergand la scuola materna bolile astea le fac oricum,doar putin mai incolo,deci amani doar totul de vreo 2 ani.oricum eu sunt tare multumita de nido si davide la fl.super tare ideea cu serviciul ptr copii,am sa propun si eu.
MONICA-si davide a avut otita ,mai ales anul trecut,de 4 ori.asta ptr ca ei au canalul care duce de la nas la ureche orizontal,nu inclinat ca noi,deci daca au mucei raman acolo si se infecteazat mi-a zis pediatra sa-i fac lavaggi nel nasino,din noiembrie pana in martie.
ne-am gandit si noi la cadou,intai ptr mos nicolae si onomastico,el e si nicola,cred ca anul asta vom merge pe ceva instructiv,eu ,cel putin asa as vrea.am avut si noi lupta aseara la supermercato ptr ovetti kinder,ca davide s-a lipit de ei si tatasau,ei hai,tre sa-i luam si lui ceva.atunci i-am pus frumos pe raft,ptr ca el oricul ciocolata nu o primeste iar surprizele sunt ptr copii de la 3 ani in sus...deci.a plans putin dar dupa aceea i-a trecut si s-a multumit cu o bucata de paine.chiar nu vreau sa se obisnuiasca ca de cate ori intru cu el intr-un magazin sa se lipeasca de ceva.incerc sa-l obisnuiesc asa,sper sa-mi iasa....
NAFI-sanatate multa,speram sa nu fie nimik grav,ateptam vesti BUNE.
oooffffff,m-am intins si am uitat ce mai vroiam sa spin.ma duc sa intind hainele,poate imi amintesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua fete dragi!

M-am intors de prin doctori dar nu am inca nici un raspuns ptr ca am reusit sa fac programare ptr ginecolog abia ptr luni 8 nov. Medicul de familie mi-a zis ca din cate i-am povestit eu asa ...ar putea fi vorba de un prolaps. el nu parea asa ingrijorat dar eu deja citisem despre asta si m-a cam speriat ceea ce am citit. voi stiti pe cineva care a trecut prin asta? offf...asta imi mai lipsea acum! sper sa nu fie nimic f greu de "reparat". chiar nu stiu ce sa fac pana luni. mi-e frica sa-l mai iau in brate pe Ricky,sa merg la sala... mi-e frica sa mai ...adica no fun ptr mine!

oricum...pana luni incerc sa nu ma mai gandesc la asta prea mult ca ma ia cu rau!

Va pupacesc!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ali, ma gandeam oricum sa mergem sa stam la hotel in Roma, si daca ma hotarasc sa chem pe mama sau pe soacra sa stea cu Alessa, iar eu cu sotul sa ne plimbam de nebuni.
Om vedea...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

asa da,dar sa-l carati toata noaptea dupa voi e tare greu.dar avand in vedere ca aici festa de revelion la un restaurant se termina dupa 12 noaptea,e oricum mai fain sa te plimbi.e plin de lume pe strazi,mai ceva ca ziua si toata lumea e euforica.e fain na,o experienta,dar tare obositor.important e sa va organizati din timp,noi nu stim inca,oricum ramanem aici nu mergem in ro.mai vedem.are si febra alessa???

Mergi la inceput

NAFI, nu stiu ce e asta...dar sper sa nu fie de fapt nimic si sa fii sanatoasa tun

Ali, nu mai are febra, a avut intr-o singura zi, dimineata, dar apoi nu a mai facut. Aspir insa mucii la greu...off

Mergi la inceput

NAFI-am citit si eu acum despre ce e vorba,nu am mai auzit,nici nu am cunoscut pe nimeni care sa sufere de afectiunea asta.bn faci ca te menejezi zilele astea pana la vizita,citeam ca si statul mult in picioare nu face bine.sper sa nu fie ceva grav,bn ca ti-ai dat seama in timp.

Mergi la inceput

bun asa,macar fara febra.doar ca sunt uraciosi tare cand au nasicul infundat,nu reusesc sa respire bine.ce brava esti,eu nu am reusit niciodata sa-i aspir muceii ca tare mi-a fost frica...

Mergi la inceput

Ali, nu am treaba de frica, doar ca urla...ca din gura de sarpe, dar ne descurcam ca nu avem de ales

offfff, numar orele pana vine Bogdan acasa, ca sunt si eu obosita si ma ia si raceala.

Mergi la inceput