Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hi!
Nafi-te inteleg cu mutatul ce stres mare si agitatie
p.s-eu de m-as muta la casa mea as cara si noaptea asa chef as avea si agitatie si fericire mai ales
pina atunci va bene cosi...spor la mutat si cina faina in 2
Dana-ce dulce e Alesio cu potuto
incet incet se invata
imi pare rau ca-s bolnaviori
sanatate la toti!
si a mea azi a inceput cu tusea,vad ca e seaca....ce sa facem....ca stiu si eu cind era mica si nu avea contact cu atita lume nu mi-a racit in veci
apoi am dat-o la gradi la 1 an si 2 luni si a inceput cu mucii,anul trecut la fel dar nu am mai dus-o la gradi ,am renuntat,acum din nou-gradi/copilasi/tuse/nas plin...etc
macar nu are febra si u e decit un pic racita
sper sa-i treaca pina luni
Roxali-welcome
tot telegrafica ai ramas
de tine ce ne zici in fara de servici?
Kemsy-asa asa si fara noutati un salut e bine primit
Ale- baietelul gingas sa-si revina repede sa te mai lase in pace un pic si pe tine
Raluca-asteptam pozicile
Abramburiko-faine pozele cu S
finuta ca de obicei
asteptam pozele de la petrecere
cum s-a obisnuit cu mama ta?
Stefy-spor la treburi si mai treci pe aici
Alina(D)-tu tot de noapte lucrezi?
o zi buna fetele!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Nafi..te inteleg cu mutatul..si eu m-am tot mutat de vreo 4 ori pana acum si fara sa am un pici mic si doritor de atentie..e tare greu..
Vad ca sunt o gramada de copilasi raciti.. doar nu era sa scap tocmai eu.. si cu bebe din burtica nu pot decat sa beau ceaiuri, care bineinteles nu ma ajuta cu nimic. Am tot sperat sa scap de raceala pana nasc.. dar functionez pe principiul "de ce ti-e frica nu scapi". Daca stie vreuna vreun remediu miraculos si permis in sarcina i-as pupa manusitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao, ciao a tutte!!!

Suntem bine, da' cu timpul stam prost ... mereu pe fuga.

S. e mai bine, mult mai bine, deja doarme bine, mucii mai rari si un pic de tuse. Meno male! Eu, tusesc pe langa ea, din spirit de solidarietate, nu? Problema e ca am o durere de gat ingrozitoare. De vreo 3 zile ... nu trece cu mai nimic (din ce e permis in sarcina, desigur). Ceva remedii della nonna?

ioana - S. e bine ... s-a acomodat cu buni, e bucuroasa. Sigur o sa pun si poze de la petrecerea din fam.

Gata, ma duc la ale mele .. azi am eco si ma duc sa ma "cosmetizez" un pic.

O zi buna tuturor!

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am fost la pediatra.Mattia are o mini laringita. Nu stiu daca e bacterioasa sau de la virus. Nu s-a obosit saraca pediatra sa-i ia tampon, un exudat ceva. Mi-a impins antibioticul si gata!

REMEDII ptr gat. Alaltaieri am avut o durere GROAZNICA de gat.Efectiv nu puteam inghiti. Sufeream si cand beam doar apa. Ei...mi-am facut ceai de menta.Am stors sucul de la jumatate de lamaie.Dar lamaia chiar era mare. Deci practic....nu am baut ceai cu suc de lamaie....ci suc de lamaie cu ceai si am pus o lingurita plina de miere de accacia. Si am repetat de ceva ori acest procedeu si acum nu mai am nimic, dar absolut nimic la gat. Sper sa functioneze si la voi.

Sanatate multa tuturor copiilor si voua mamicilor.

O zi buna.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut mamici burtici si pitici,
am terminat si eu aseara schimbul de seara,adica 18-24,luunnggggggg cat o zi de post.apropo de post,azi -fiind ziua mea libera-m-am bagat la o salata boeuf si supica cu galusti si la clatite ca maine se lasa postul,dar daca eu sunt la munca....
in rest totul bn la noi,daviduc cuminte,am iesit afara la plimbare ca s-a oprit ploaia finalmente si la noi.
va pe toate merg sa termin treaba apoi sa aduc piticelul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!

Roxali,ma bucur ca ne scrii iar,mi-a fost dor de tine!Ce nazdravenii mai face Sonia?Cum mai e viata voastra?

Noi suntem binisor,Anais sufera mai nou din cauza maselelor..banuiesc,ca nu ma lasa sa verificE tot fonfaita,plange din orice,face crize la culcare.Din acest motiv n-am adus-o inca pe Maeva acasa,am stat noi acolo peste zi.Sa vedem cum va fi in weekend.Daca nu poate sa puna geana pe geana din cauza lui Anais,o mai las o vreme la mama.
Reintalnirea cu Maeva a decurs firesc din punctul ei de vedere,atata timp cat nu stateam prea mult cu ea.Venea sa se catere ea in bratele meleE nasol cu gelozia asta,slava Domnului ca o am pe mama sa ma ajute.E si ea mica,ce sa-i cer?!Si s-a si obisnuit sa ma aiba numai pt ea in ultima perioada..

Poze n-am pus inca,urmeaza!

V-am pupat!Sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Off fetelor, ati vazut la emisiunea lui Barbara D'Urso ca iar a fost un caz de maltratament la un asil??? sunt efectiv terorizata.am inceput sa plang si am schimbat canalul.saracii copii cum erau tinuti!Efectiv nu mai reusesc sa ma gandesc la altceva.....am o frica.....cu alessio si de asta am intarziat sa-l dau la azilo deoarece aveam frica asta ca-l bat alea.....acum ca l-am dat pe Mattia e ptr ca si ale e cu el.....dar oricum am o frica de mor......ma bucur pe-o parte ca gradinita asta cum spusesem intr-unnul din mesajele mele....e la parterul unui bloc si peretii sunt din sticla.....adica sigur acolo o fi fost vreun magazin ceva.....si deci e totul la vaz......dar tot am frica....Vom cum rezolvati psihic treaba asta? Pe unde sunteti?
Eu fac un peste la cuptor ptr pitici iar noi pizza.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciao ciao
m-am intors si eu de la medic totul sub control
imi pare rau ca nu am cand sa va scriu asa cum as vrea. Noi suntem bine, mergem inainte. La scoala am aflat ca dupa nastere va trebui sa raman obligatoriu 3 luni acasa (cica ar fi o lege ce interzice reintrarii inainte de 90 de zile) sunt si bucuroasa ptr ca voi sta acasa cu bb meu dar si ingrijorata. O sa aprofitam ptr ca in perioada aia ne si mutam. In decembrie avem rogito ptr noua casa. Se pare ca au acceptat mutuo ce l-am cerut. E mai bine asa, Giulia si noul venit vor avea camerele lor separate si maricele, unde isi pot imprastia jucariile pe unde vor ca nu pot sa le mai vad in sufragerie
Am casa un dezastru ptr ca nu sunt in stare sa ma mai ocup de toate sotul a spus ca sa luam un ajutor si sa o platim sa ma ajute cu treburiile de pe aici, insa ma simt vinovata sa o platesc si pe ea. Sotul ne intretine pe mine si Giulia doar cu salariul lui, in plus azi-maine se naste si bb2, o sa mai avem, si mutuo de platit...de unde atatia bani.

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
abramburika, sa ne spui ce ti-a zis dr si daca i-ai vazut mutrisoara lui Gabriel. Inteleg ca ai mai pus poze?Trebuie sa mai arunc un ochi la albume.
yoana, ai dreptate. Daca ar fi sa ma mut la casa mea, car bagaje pana cad lata .
Asa ca forzaaaa nafi!!!
danagie, am vazut ceva la tv, dar nu toata stirea. Oricum, asemenea educatoare trebuie pedepsite grav. Nu te gandi ca si la nido ales e asa, iti faci rau.Intreaba si tu in jur sa vezi ce parere au altii despre nido.
daviduca, asa pofta ce mi-ai facut cu papica. Poti trimite prn posta?
raluk31, imi pare rau ca inca nu sunteti impreuna acasa la voi. Mai rezistati putin.
roxali, bine ...ti-ai pus net!Hai, cu recuperatul cand poti, live e mai frumos!

Azi am fost sa iau niste foto comandate pe net, si la ghiseu mi-am dat seama ca de fapt maine trebuie sa merg . Nu-mi pare rau ca trebuie sa mai fac un drum, dar abia asteptam sa vad foto
Ahhh, si maine!!!Dar maine!!!
Maine merg la coafor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt fericita

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

fetelor am uitat oare sa va spun rezultatul de la amnio?
rezultatul definitiv l-am primit Marti si a iesit negativ ptr:
sindrom down
sindrom di patau,
sindrom di edward
fibrosi cistica
x fragile
distrofia muscolare
sordità congenità
..si nu mai imi amintesc ce..
deci bb este sanatos!! si bineinteles mi-au confermat sexul bb care a ramas maschio
pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 19+

Mergi la inceput