Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alina(D)-si luni si ieri au avut compleanni la gradi
ce se mai distreaza ei acolo
pizza,torta,jocuri
n-au treaba
a mea imi spune ca non i piace cantare
cred ca invata cintecele dar nici ca-i place
cred ca e distreaza azi Daviducu

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Abramburika-pai au facut meniu in fiecare luna ce sa le pui si pe zile
asa cind scot merenda au toti acelasi lucru
si pe rind cite-o mamica tre' sa duca cind ii pica rindul
acum tr' sa vad care e mamica cu care am picat eu ca am vazut ca sint 2 mamici si sincer cunosc 2 mamici dar asa ca ne vedem numai ca in rest nu stiu pe nimeni inca....
Snow-din pacate se imbolnavesc tare usor la gradi
te inteleg ca e si mai rau ca dai atitia bani la privat si e tot bolnav
nu fi necajita,sa se faca bine Alex si incearca si tu la o gradi de stat poate ai noroc sa-l dai acolo si nu platesti

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Abramburika-pai asa draga lasa-te rasfatata ca meriti
apoi vine bb si nu o sa mai ai atita timp
dar sa-ti faci timp sa ne mai scri si vezi ca sint pe faza cind tre' sa nasti
sa-mi trimiti mesaj
Slimatei-cum mai e Stefy
imi pare rau ca se tot trezeste
ofof
ma gindeam ca nu mai intra Cami si o asteptam sa ne puna si pozici de la ziua lui Sebi
ai grija de tine Cami si te asteptam
Cris-ma bucur ca ai reusitsa rezolvi cu scoala
scusa da poze cind e pui,eu tot am zis dar nu mai zic daca nu vrei sa pui
ai si tu album acolo,cred ca ti-a trimis Stefy datele albumului
Danangie-ma bucur ca ai vizionat albumul si ai reusit sa ne vezi
sa stii si tu cu cine vorbesti
eu te stiu de mult ca activez de mult pe aici numai ca am schimbat nick-ul

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ioana - da, da, te anunt, sigur. Ca am nr. tau de tel.

Nu dispar de tot, mai trec pe-aici, e sapt. asta mai incarcata ...

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

SILVIA,sa cresti mare si cuminte si..sanatate multa.
YOANA-ce frumos ca faceti voi dolce,la noi se pot duce doar alea cumparate,incearca ciambellone allo yogurt,cred ca 2 sunt suficiente,nu-i ca mananca ei cine stie cat.apoi daca te cosnulti cu mama di turno,vezi ce zice si ea.
SNOW-davide a facut otita de 5 ori anul trecut,primi tempi sunt veramente duri...sanatate multa va dorim.
ALEXANDRA-de la voi ce vesti,cum mai sunteti cu muceii???
gata,fug iar la treaba,vine papa la pranz acasa.va,a dopo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua,

SILVIA La multi ani fericiti, sanatate multa, sa ai parte numai de lucruri bune, de oameni buni in drumul tau.........sa cunosti bunatatea si seninatatea mai mult decat lucrurile rele, La multi ani si numai bine! PETRO

YOANA si care era nickul tau de inainte?

Azi am plans. E prima oara cand il las pe Mattia....nici nu am facut 50 m de cand am iesit de la nido si am izbucnit in plans de-mi ascundeam fata in geaca. Alin m-a dojenit si m-am enervat si mai tare si am inceput s aplang si mai tare. Pana acum nu m-au sunat. Merg acusi sa-i iau.....sunt curioasa daca Mattia a mancat ceva....am emotii.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Dana-nick-ul era katiapam
sa ne spui cum au fost baietii azi
sfogatti daca iti vine,e normal sa simti asa
daca te ajuta sa te simti mai bine atunci plingi sa nu-ti fie jena
si eu mergem cu nod-ul in git cind a mers prima data la un an si ma tineam tare pe pozitie
pe linga acomodarea baietilor iti urez bafta si tie ca ai nevoie si tu
Alina(D)mersi de idee
cred ca inainte tre' sa fac o proba sa vad ce-mi iasa sa nu ma fac de cacao

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
La multi ani Silvia, sa cresti sanatoasa, ca frumoasa si cuminte si inteligenta esti (stiu eu din sursa sigura )!!

yoanna, tur de forta ai facut!!
Si merenda iti vine randul sa o faci o data pe luna? Ai putea face pandispan (aceeasi compozitie de la tortul cu mere, numai ca la o parte din ea adaugi cacao, si le amesteci).
abramburika, ce bine e la rasfat, nu? Cat sta mama ta?Sper ca de ajuns cat sa iti incarci bateriile. Pup sarbatorita!
snow, e greu cu copii la gradi vad. Si cand mai dai si o gramada de bani chiar ca nu prea iti convine. Sanatate piciului!
danagie, off.Sper ca Mattia a papat si ca tie iti va fi mai usor sa il lasi la nido.

Eu mi-am dat seama ca o sa am intr-adevar probleme cu lasatul la nido. Eu am carut care sta intors, bebe cu fata la mine. Inca nu sunt in stare sa-l intorc cu fata..la lume, deci va dati seama cat de "lipita" sunt si eu de Loris
Va pup!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

YOANA aaa, dar de ce ai schimbat nick-ul?

Deci Mattia a plans.Mult...mai tot timpul.Cand am ajuns avea lacrimi in ochi si era trist si scancea....si se plimba rartacit printre copii.Cand plecasem a inceput sa planga si Alessio.Eram sigura ca daca il vedepe Mattia plangand va incepe si el.Pe urma, Alessio s-a calmat. De mancat Mattia a mancat putin din primul fel si al doilea a facut bis. A zis ca au avut polpette. Sper sa fie adevarat si sa nu imi ascunda astea.....aveam de gand cand ajung acasa sa le dau o gurita de branza cu smantana si mamaliguta.....nu am mai apucat.Dragul de Mattia a adormit in lift asa in pozitia verticala. Pusese capul pe catelus, ca ii dadusem catelusul preferat la nido , si a adormit. L.am pus in patut, l-am dezbracat si s-a intors cu fundul in sus, poztiia lui si a adormit. Alessio nu a vrut sa manance.Deci eu cred ca e satul nu? Ca daca ar fi fost sa numanance i-ar fi fost foame,nu?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(1 anisor!!).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana, kemsy - multumim de urari.

dana - ooofff, la tine "sentimentul de vinovatie" se multiplica cu 2, plus hormonii de sarcina, te inteleg ff bine ca esti varza in perioada asta de acomodare. Si eu plangeam acasa dupa ce o lasam pe S.. Uite insa ca a trecut, e greu!
Nu te stresa cu mancarea si putinul ala pe care il mananca e destul, zic eu. Adica eu is mai relaxata cu mancarea, de foame nu mor, sigur.

kemsy - mda, o sa ai ceva de furca atunci cu inserimento, mai ales daca L. o sa planga. Si sa stii ca el simte ca tu o sa fii nelinistita. Nu stiu ce sa iti spun, pregateste-te pt. "mai rau", iar de o fi sa fie una passeggiata, esti norocoasa. Cand ai de gand sa incepi nido/gradi?

mamma bis - o fetita si 34s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput