Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna burtici si somn usor, ne auzim maine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somnic usor Ralu, Djlaura

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

ma bag si eu la un film si apoi la somnic; noapte buna fetelor

29+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Iubita mara, esti cumva pediatru?sau asistenta?scuze daca ai zis si nu am fost atenta

Shines draga mea, Vlad martea inainte de nastere nu a avut cordonul in jurul gatului, si joi cand am nascut a avut dubla circulara de cordon, desi se spune ca nu se mai face la final, asa ca orice e posibil

Eu am fost la teatru, fug sa pap si revin

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Bebelusi da un fel de sefa...., sunt sefa mare. Avem firmele noastre.Cred eu ca nu sunt chiar bau bau mai ales ca toti suntem cam de aceeasi varsta si chiar unele doamne din firma mult mai mari decat mine asa ca nu ne sefim prea mult, doar cu unii mai.... decat daca ma supara rau vreo unul, dar imi trece repede. Iar sotul e cel mai bun "patron" din lume....ne-au plecat angajati si au venit inapoi sa ne roage sa ii reangajam. Chiar si cele care si-au terminat concediul de maternitate....ma asteptam sa isi mai schimbe serviciu in alta parte, dar nu o fac, inca le place locul de munca si echipa.... Ei sa nu credeti ca ma laud acum .

Bebelusi si sunt nasica Antoniei de la mamicile de febr.2009, stiu ca sunteti de aceeasi seamna si o sa fiu si la printeza ce vine ... Cami vrea tot echipa de nasi...noi zicem echipa de soc asa ca sunt nasica dubla in familie. am vrut sa iti zic mai demult dar .....am zis ca mai astept, pt ca v-am citit o vreme si acolo.
Tot nu reusesc sa pun poze cu burtica uite aici de la botez-ul Antoniei din mai anul trecut Poze Botez. Sunt blonda ...din poze

31+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu va spun Somn usor si vise placute
la toata lumea.

Laura

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va pupiq de noapte buna. La mine somnul a devenit un lux, asa ca nu imi doresc decat 4 ore fara intrerupere de somn, ceea ce va doresc si voua vb scumpului nostru conducator tovarasu' ..."sa dormiti bine".

31+ cu bb si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

va zic si eu noapte buna si somn usor.

Andreea 25+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Danina nu stiam, eu cu Cami chiar ne-am vizitat, au fost in Sibiu la noi de vreo 2 ori. Ce mica e lumea. Ce mica era Antonia in poze, nu imi vine sa cred ca e asa mare acum

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 29 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Noapte buna gagici

Shines;felicitari
ce ma bucur ca sunteti bine,col lung si inchis...esti de invidiat...poate face bebe o scamatorie de n-o sa ai nevoie de cezariana.

Irinuka;bafta la eco maine..sa vii cu vesti bune.

Asa ma strange burta seara..parca vrea sa creasca si nu cedeaza pielea...am o senzatie de balonas umflat.

adevarul e ca asa de tare mi-a crescut burta in ultimele zile...sau ma balonez mai tare?

vise placute

Tunde burtica de 24 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput