Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ne-am intins foarte mult cu cursul astazi asa ca iar mor de somn si nu prea apuc sa scriu...

Dar vreau neaparat s-o pup pe Tunde, sa-i trimit un gand bun lui Mario! Imi pare rau ca nu am sa-ti dau un sfat concret, dar sa stii ca noi toate suntem alaturi de tine. Te rog, nu uita si nu subestima faptul ca puterea gandului pozitiv (mai ales daca este colectiv!!) face minuni!

Shines, te rog din suflet, nu lua decizia de ceza pt o circulara simpla de cordon. NU este o indicatie de cezariana!!!. Statisticile spun ca 85% dintre copiii nascuti normal au o circulara simpla de cordon. Mai mult, se poate naste vaginal si cu circulara dubla!!! Bine, e important si ce parere are medicul si cat e de priceput si de implicat. Ti-a recomandat el ceza sau te gandesti tu? Eu zic sa ma reevaluezi...mai avem timp sa discutam.

_
BB e deja pe drum
Roxana 30+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am lipsit cateva ore si ati umplut paginile ! Eu am fost plecata in oras cu fetele, a fost bine si chiar m-am simtit super, fara contractii sau dureri de spate.
tunde tot ce pot sa iti spun este sa ai credinta in Dumnezeu ca Mario o sa fie bine.Noi suntem alaturi de tine
simo chiar ma intrebam cum a fost la eco ! lasa ca bebelul o sa fie cuminte si va avea grija cu cordonul !
marina bine ai venit, sarcina usoara si la termen !
danina in sfarsit buna decizie sa lucrezi de acasa !
mara sper sa iti treaca repede raceala, stai in pat si bea multe ceaiuri
irina bafta maine la eco !
fluturas ai innebunit pe toata lumea cu cozonacul !

In legatura cu actele necesare, eu am gasit pe prima pagina a fiecarui capitol, la link-uri utile, info despre ce acte sunt necesare pt prenatal,cic, alocatie,etc.Unde sa le depunem si in cat timp.De ex actele pt alocatie trebuie depuse in max 12 zile de la nastere, sunt multe info utile,aruncati un ochi !
Va pe toate ! noapte buna

carmen
28 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata burtici mari

Dau cafea buna si tare
dar si de baut..azi intram in luna a 8-a
azi suna mai bine parca..aseara eram cam panicata.

Sa aveti o zi frumoasa!

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Asa..acu sa revin la subiectele de ieri pentru ca nu am fost prea harnica pe forum, se cunoaste prezenta fetei care ma tine ocupata si careia vreau sa ii ofer toata atentia si dragostea mea acum.

Despre sani: mai, eu am avut sanii umflati si durerosi doar in primele luni, acum sunt la fel ca inainte. in primele 4 luni am avut si eu acea mancarime Doloress, plus niste bubite mici-mici care mancau si ma indemnau mereu sa le ''zgarman''..eram plina si nu mai stiam cu ce sa dau..cu unguent de galbenele a functionat destul de bine.

Amorteli..imi amortesc si mie pe rand, mana stanga sau mana dreapta, sau doar degetele, cate 2 e foarte neplacut si nu trebuie sa stau intr-o anumita pozitie sa se intample asta, daca incerc sa masez e mai rau, ma inteapa si ma doare chiar, nu a functionat pana acum nimic la nimic la mine, nici magne nici unguente, asa ca le-am luat ca atare si nu le ai bag in seama.

Revin

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

simo sarna de cafea

off ce ma doare mana, m am trezit cu o durere crunta si nu vrea sa ma lase deloc

roxx eram concentrata sa citesc ceva si eram si fara ochelari si din cauza asta am iesit asa
al meu sta si ma urmareste si pac cate o poza pe nepusa masa

1 si cu 1 fac 2, eu azi tre sa cumpar un vas sa pun varza in el, ca mama n a avut de lucru si mi a trimis un sca de varza de la ea din gradina

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Bita.Marina, bine ai venit, sarcina usoara in continuare

Iubita.Mara, sper sa iti treaca raceala,multa lume e ''cobza'' pe vremea asta, eu ma chinui cu fata de o sapt, noroc ca nu face febra pentru ca o tin in frau cu paracetamol, dar cand zic ca a scapat o vad dimineata cum iese din camera stranutand si fugind dupa servetele.

Patricia..Roxx, m-am speriat si m-am gandit la cezariana in primul rand pentru ca am citit o groaza de cazuri cu circulara de cordon care au iesit prost din cauza neatentiei si lipsei de interes a dr.
Stiu ca sunt foarte frecvente aceste cazuri de circulara si multi copii se nasc asa fara probleme, voi intreba mai mult pana ma linistesc,iar decizia probabil ca se va lua atunci, nici nu stiu daca depinde de mine.Faza e ca imi e fff teama de cezariana,dar parca totusi nu mi-ar convenii nici sa trag cateva ore bune in travaliu si sa ajung tot acolo. Ms de incurajari

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

simo inca mai are timp bebe sa si dea margelele jos de la gat
doamne fereste de asa ceva
daca nu si le da jos, si prin absurd le mai infasoara inca o data, tre sa te gandesti serios la cezariana

mie mi e frica numai la gandul ca ar putea sta de pe acum spanzurat cu nebunia aia de cordon si nu s ar alimenta cum trebuie

Mergi la inceput

Mirela

ooof ce te mai chinuie mana aia..dupa ce nasti ar trebui sa nu mai ai dureri toata viata la cat ai tras acum.

eu cred ca dau startul la insomnii de pe acum, de duminica incoace dorm fff prost, ma trezesc de nu stiu cate ori, imi aduc aminte ca ma doare si ma inteapa burtica..fug in camera fetei sa o acopar de multe ori..dorm cu grija, nu stiu...simt cand vecina de sus se duce la baie, cand sotul meu se intoarce pe partea cealalta..un somn ff sensibil.
plus ca partea mea de pat scartaie..nu stiu daca e coincidenta sau nu dar parca de cand am ramas gravida totusi..sotu meu are 86kg si nu mai scartaie sub el..hmm, tre sa studiez problema

Simo 31 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

fetelor eu ma duc sa mi termin capucino-ul si sa ma uit la emisiunea lui Razvan si Dani

pupici, vb mai acush

Mergi la inceput

simo insomnii am de mult
aud orice miscare o face sotul, ca la noi scartaie parchetul si el e mare si chiar daca s ar chinui sa mearga incet tot as auzi
plus ca de fiecare data cand tre sa ma intorc de pe o parte pe alta tre sa ma trezesc
mai merg si la baie si tot asa

motanii sa fie sanatosi si sa creasca mari, ca de dormit o sa dormim pe lumea celalta...............

Mergi la inceput