Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Carmen, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Acum te mai doare burtica? Oare nu te doare ca iti da bebe la ovare? Mie asa mi se intampla. De cele mai multe ori cand am dureri ca la ciclu ori e Bobita ghemuit in partea de jos, ori le loveste cu picioarele.

Sa stii ca il simteam jos de tot , cand el de obicei sta sus in stanga .Sper sa nu ma mai doara ca a fost groaznic,dar o sa incerc cu perna cum zici tu !
Acum ma simt bine, dar m-am speriat rau

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

imi place ca mi spune sotul :¨vai mama, ai slabit ca un ogar¨

Ce dragutzi sunt ei ! asa si al meu imi zici mereu cat de sexy sunt ! De parca eu nu ma vad ce burtoi am ,cum merg ca o rata si gafai prin casa ! Sa ne ridice si ei moralul

carmen
29 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata fetelor!

Mire esti tare.
Am pus si eu vreo 14 kg. Mi-am tot facut griji dar am citit ca daca ai fot f slaba e normal sa pui inrte 18 si 20. Daca ai avut o greutate normala intre 12-16 kg si daca ai fost plinuta mai putintele :)

Pun si eu o pozica noua.

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

eu nu ma urc pe cantar
poate inainte de a ma duce sa nasc
nu vreau sa intru in vreo depresie

imi place ca mi spune sotul :¨vai mama, ai slabit ca un ogar¨

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

28 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Sunt intr-adevar scumpi barbatii astia
al meu il aud toata ziua''esti cea mai scumpa iubita, cea mai frumoasa, cel mai frumos guguloi durduliu, esti sexy...ce ii mai trece lui prin cap '' eu stiu ca abereaza si vrea sa ma faca sa trec mai usor peste perioada asta, mai ales ca vede cum ma misc si cum ma dor toate alea, dar conteaza foarte mult sprijinul asta moral si faptul ca te simti bine in pielea ta indiferent daca esti grasa sau slaba.

Simo 32 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sunt dragutei, macar atat sa faca si ei
ca cica mai sunt si din aia care nu sunt asa ¨draguti¨

+28 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Danina ce bine arati si ce printesa frumoasa ai!
Ti-am admirat pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, ce mai gatiti? Eu m-am saturat de gatitul asta, firar sa fie de gura! Am gatit mazare, ostropel ..si tot n-am nimic pt diseara.

M-am gandit sa fac ceva fosrte simplu, foarte rapid si mai ales www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">delicios!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Fetelor, ce mai gatiti? Eu m-am saturat de gatitul asta, firar sa fie de gura! Am gatit mazare, ostropel ..si tot n-am nimic pt diseara.

M-am gandit sa fac ceva fosrte simplu, foarte rapid si mai ales www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8847/pizza-fara-blat/" target="_blank">delicios!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 29+

Eu ma gandeam sa fac pizza pe diseara. Am blaturi. Nu am reteta dar gasesc eu pe aici. Sau poate ceva galuste cu sos. Nu prea stau nici eu bine la idei de papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna fetelor!
Intru si eu sa va salut astazi.
Tierry, sa stii ca si eu ma gandeam la Tudor Matei, insa tocmai ce si-a botezat un coleg baietelul cu numele de Tudor, asa ca noi cred ca ramanem la Teodor Matei, ca sa nu ii incurcam
Floritunde, multa sanatate copilasului vostru! Sunt sigura ca veti trece cu bine peste aceasta incercare.
Am vazut pe cineva care se lauda cu o fasole cu afumatura. Si eu am avut in meniu ciorbica de fasole cu afumatura facuta de sotul meu! A fost cea mai buna!! Am noroc de un sot "gospodin", de multe ori se dovedeste a fi un bucatar mai bun decat mine
Dar din pacate, cozonac nu face, asa ca o sa raman cu pofta de cozonac proaspat scos din cuptor, ca tot am vazut ca se lauda cineva cu mirosul acesta delicios!!!

Noi maine vom pleca pt cateva zile in delta. Am rude acolo si mergem la o nunta. De abia astept! Acolo traditiile inca se pastreaza.
Asa ca va pupam si ne "auzim" pe saptamana viitoare!

27+ viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello burtici.
Eu acu ce m-am intors de la medicul de familie. Am fost dupa prenatal. E asa frumos afara..
Azi schimbam si noi prefixul.
vasilasanita felicitari pt grasun.
monika stai f bine cu g. Eu avea vreo 6-7 late cand aveam 24 sapt.
Legat de mancare eu am facut o fasolica cu afumatura si al meu are pofta de salata orientala. Asa ca meniul pe ziua de azi e salata orientala.

Sa aveti o zi cat mai frumoasa.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput