Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
Foxy-le spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Cred ca mai mult frica de necunoscut imi face probleme. O sa vedem noi ce si cum. Oricum ar fi, trece, nu?
alinushali - tu mananci cu sare? Eu am probleme doar cu piciorul drept. Asta daca stau mult cu el atarnat- deci daca stau in fund pe scaun- sau daca am mancat mai sarat.Oricum, putin umflate tot sunt.
oricum ai grija. mergi la doc daca-i mai rau.
30 
madalina_m spune:
eu, din pacate, nu am de ales, va trebui sa nasc prin cezariana. La prima saecina tot prin cezariana am nascut si chiar una de urgenta, care este verticala, lunga de vreo 12cm, lata de 1cm si maro. Plus ca mi-au pus si drena si la baza operatiei am un 'gogoloi' mare si tare, care a devenit si dureros de cand se mareste burta. Cu toate astea, mi-am revenit repede dupa operatie, nu am avut dureri decat in prima zi. Mi-a fost destul de greu cu ridicatul din pat pt ca pierdusem mult sange inainte de operatie si ameteam, dar dupa vreo 3 zile eram super bine. Acum, ca stiu ca nu am alta varianta, ma simt linistita ca voi naste cu cezariana. Tot ce imi doresc e sa nu mai fie una de urgenta, ci una programata.
27+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushali Ce fac burticile vorbarete? Vin din nou cu probleme: 1. Ma doare buricul si uneori in jurul lui. 2. Mi s-au umflat picioarele, de zici ca am doua buturugi. Am fost la med de fam si mi-a dat trimitere la cardiologie , la med gine ajung tocmai pe 18, abia atunci pot sa o bombardez cu intrebari, dar poate aveti voi vreun raspuns .Va ![]() ![]() si mersi anticipat de raspunsuri.Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 23+ cu gargaritza mica bb noiMa enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. |
ali
1. ti se intinde pielea, am patit si eu
2. evita sa stai in picioare foarte mult, iar can stai in pat pune o perna tare sub ele
incearca sa dormi cu picioarele ridicate pe o perna tare
pupi
+28 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
vas spune:
Asa e fetelor, la urma urmei cat sunt eu de impotriva cezariene daca e vorba de sanatatea puiului si a mea nu mai stau la discutii, ii las sa taie ce vor si unde vor. ![]()
Fluturas, eu incep asa.... azi e luni, maine marti, poimaine miercuri, si dupa aia joi, vineri si gata saptamana.....
Ma bucur de fiecare sambata care o prind sanatoasa (atunci schimb semnatura) .
Lorich,
.
Vasi, felicitari pentru grasunel!!!!!!! Eu de abia la sfarsitul lunii ma duc sa-mi vad puiul, dar cum l-am visat azi noapte chiar am impresia ca l-am vazut asa ca m-am linistit.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
missmj spune:
Neatza burtici
! Eu am avut o noapte grea, am adormit la 4.30.Am avut dureri ca la menstruatie.Ma lasau cateva minute,iar ma luau,a fost groaznic.Bebe se misca intr-una,era f agitat,eu eram speriata !a durat cam 2 ore starea asta,eram speriata,ma gandeam ca poate nasc! Oare ce a fost cu durerile astea ?
E normal ?
Merci pt cafea si mic dejun.
Simo ai o fetita de nota 10, o scumpa , sa fie sanatoasa.Si ia-o langa tine, stiu ca ai dreptate cand spui ca nu mai poti recupera timpul pierdut,nu te poti intoarce in timp, dar uita trecutul, fara regrete , ia-ti fata langa tine, e cel mai important sa fiti o familie unita , si ea sa traisca alaturi de tine toate emotiile.Despre gelozie,nu cred sa ai probleme sa fie geloasa pe Eduard,pt ca din cate vad e o fetita inteligenta,si atata timp cat o sa discuti cu ea,si o sa ii oferi dragostea ta,o sa inteleaga.
lori nici eu nu mai puteam sa dorm nici cum, dar de cand mi-am luat perna de gravi e mult mai bine.
andreea merci pt info acte, o sa te mai intrebam cand vine vremea!
Felicitari pt toate burticile care au adus vesti bune de la eco
carmen
28 + cu
Andrei
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m eu, din pacate, nu am de ales, va trebui sa nasc prin cezariana. La prima saecina tot prin cezariana am nascut si chiar una de urgenta, care este verticala, lunga de vreo 12cm, lata de 1cm si maro. Plus ca mi-au pus si drena si la baza operatiei am un 'gogoloi' mare si tare, care a devenit si dureros de cand se mareste burta. Cu toate astea, mi-am revenit repede dupa operatie, nu am avut dureri decat in prima zi. Mi-a fost destul de greu cu ridicatul din pat pt ca pierdusem mult sange inainte de operatie si ameteam, dar dupa vreo 3 zile eram super bine. Acum, ca stiu ca nu am alta varianta, ma simt linistita ca voi naste cu cezariana. Tot ce imi doresc e sa nu mai fie una de urgenta, ci una programata. 27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica |
mada, trecem si peste
11 copci am avut si eu, spintecata ca un porc am fost
din fericire nu se prea vede, numai la baza a ramas o urma mai vizibila
sper ca de data asta sa ma coase si mai bine sa nu se vada
+28 cu motaneii
Razvan si
missmj spune:
madalina imi pare rau ca tot te supara contractiile , ar trebui sa stai mai mult pe acasa!
mirela tu saracuta de tine tot cu mana amortita ! of,sper sa gasesti o solutie pana la urma.
simo felicitari pt cele 32 sapt, inca 8 si vine 
Azi am schimbat si eu semnatura, mandra posesoare a 29 sapt ! inca putin si schimbam prefixul
!
carmen
29 + cu
Andrei
mirela2 spune:
carmen, eu sper dar sper degeaba
+28 cu motaneii
Razvan si
madalina_m spune:
Monika, tu te vaiti de 4 kg? Pai eu cu 10 kg luate ce sa mai spun (sau poate chiar mai multe ca m-am mai cantarit de o sapt)? 
Carmen, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Acum te mai doare burtica? Oare nu te doare ca iti da bebe la ovare? Mie asa mi se intampla. De cele mai multe ori cand am dureri ca la ciclu ori e Bobita ghemuit in partea de jos, ori le loveste cu picioarele. Atunci eu imi pun o perna sub fund astfel incat spatele sa fie jos, pe pat si bebe vine sub coaste lasandu-mi ovarele si colul in pace. E adevarat ca respir greu in pozitia asta, dar e mai bine decat durerea de jos. Ai grija mare! 
27+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
mirela2 spune:
eu nu ma urc pe cantar
poate inainte de a ma duce sa nasc
nu vreau sa intru in vreo depresie
imi place ca mi spune sotul :švai mama, ai slabit ca un ogarš
+28 cu motaneii
Razvan si

, la med gine ajung tocmai pe 18, abia atunci pot sa o bombardez cu intrebari, dar poate aveti voi vreun raspuns