Capsule Zein?

Capsule Zein? | Autor: toanca

Link direct la acest mesaj

Buna.
A incercat cineva capsulele de slabit Zein?
Daca da.....a avut rezultate?
Au fost efecte adverse?
Stiu....si nu dati cu rosii in mine....ca trebuie sa faci sport (asta in conditiile in care ai timpul necesar de asa ceva), sa mananci sanatos, etc.
Stiu toate lucrurile astea!
Pe mine ma intereseaza strict acest subiect: capsule Zein.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da le-amincercat eu,zero efect,bani aruncati pe geam.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Deci bani aruncati pe geam?
Ma gandeam eu ca nu pot fi asa minunate dupa cum se spune...
Sau poate depinde si de organismul fiecaruia.
Poate mai sunt si alte fete....
Oricum, multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

O sa fiu un pic : am incercat si eu pastile de slabit (altele decat cele Zein) si am constatat ca am dat banii de pomana pe ele. Daca nu ai timp de sport macar incearca sa mananci cat de cat sanatos si sa excluzi zaharul si faina din alimentatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

bani aruncati pe geam, nici un efect la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu iau de aproape 2 saptamani si mi-a scazut mult pofta de mancare. Nu m-am cantarit inca dar simt la pantaloni ca sunt mai lejeri in talie. Mi-am impus sa beau 2L de apa pe zi si seara dupa 7 nu mai pap nimic, beau cate un ceai. Efecte adverse inca nu am simtit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Cornelia tu ajuti foarte mult aceste pastile pt. ca nu mai mananci nimic seara si bei apa suficienta. Nu vreau sa par carcotasa, dar incearca sa mananci normal si vezi daca e vreo diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sau mai bine tine-te de rutina cu 2 L apa si nimic dupa ora 7 si renunta la capsule si ai sa vezi fix aceleasi rezultate.

Mergi la inceput

Pai mananc normal sa sti,nu tin o dieta. Doar ca nu imi mai e tot timpul foame, asta e ideea. Nu stiu daca dai jos din cauza lor, pe mine ma intereseaza strict ca scad apetitul. Nu au efect diuretic si nici laxativ.

Mergi la inceput

Cea care a deschis topicul a cerut pareri din partea celor care au incercat pastilele. Eu asta am incercat sa-i ofer. A si specificat ca nu asteapta sfaturi la modul general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cam toate pastilele de slabit scad pofta de mancare asa ca iti e usor sa nu mai mananci seara, sau sa nu mai mananci mult. Dar cand nu le mai iei revii la normal, asa ca iti va fi greu sa te abtii. In consecinta, pui la loc ce ai dat jos. Eu una asa am patit, nu cu Zein, cu altele.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann2

Mergi la inceput