Capsule Zein?
Raspunsuri - Pagina 2
iulix spune:
Si eu am patit exact ca Anna; am slabit putin, dar pe urma m-am ingrasat mai rau si de aceea le-am intrerupt. (si acum mai am vreo 2 cutii de pastile neincepute.)
ellinia spune:
Eu am baut ceaiul. N-am reusit sa beau toata cutia pentru ca a avut un efect devastator. Ma trezeam si noaptea cu niste crampe ingrozitoare si de abia ajungeam la baie. In timpul zilei nu mai zic, ajunsesem sa-mi fie frica sa plec de acasa. Asa ca am renuntat.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cornelia_laura Cea care a deschis topicul a cerut pareri din partea celor care au incercat pastilele. Eu asta am incercat sa-i ofer. A si specificat ca nu asteapta sfaturi la modul general. Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006) |
Multumesc furmos.
De sambata am inceput si eu sa iau......
Acum astept sa vad si ce reactii/avantaje va avea
cornelia_laura spune:
Sper sa-ti fie de folos. Eu in afara de faptul ca imi scade pofta de mancare, mai ales de dulciuri, alte efecte nu am simtit. Clar nu are efect laxativ sau diuretic.
claujro spune:
Si eu le-am incercat. 2 cutii capsule si 1 cutie de ceai. Efect...laxativ. Atat! Parerea mea e ca nu merita deloc banii. Efectul laxativ il puteam obtine si cu un ceai de 5 lei de la Plafar.
Angelinne spune:
Eu stiu pe cineva care a slabit 15 kg in citeva luni cu ele... o stiam si inainte si dupa/// deci chiar e real....
ramonapreda spune:
si eu am luat capsule zein si sunt foarte multumita.as mai lua ,dar deocamdata am alte prioritati financiare...sunt un pic cam scumpe pt bugetari .
am slabit 5 kg in 20 de zile,dar nu mancam seara decat fructe.chiar nu mai aveam pofta sa mananc...
le-am intrerupt de vreo 2 luni si nu am mai luat in greutate.efecte adverse... pe moment n-au avut ,dar dupa ce le-am intrerupt, a inceput sa-mi cada parul...eu am mancat fff putin in perioada in care le luam.
Deus spune:
iulix-primesti bataie daca te mai vad la topicuri "sa slabim fara efort"
nu va suparati doamnelor pt interventie
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.