Balada intre pubertate precoce si inconstienta

Balada intre pubertate precoce si inconstienta | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

buna
sigur... ca aceasta stire http://www.adevarul.ro/actualitate/romani_in_spania/interviu-Jerez-mama-nastere-obicei-romanca-romania-sevilla-traditie_0_365363695.html poate n-a sa vi se para nimic nou sub soare... in romania

insa ma-ntreb si eu: ca o fetita/fata/femeie ..cum sa-i spun.. ?! sa nasca la 10 ani.. asta presupune ca a avut relatii sexuale la 9..pfoooi eu ma jucam numai cu papusile la varsta aia si invatam tabla inmultirii ..

Doamne, ce ne facem cu inconstienta parintilor ?

sa nu mai vorbim despre barbarie , la noi http://adevarul.es/stiri/actualitate/romanii-niste-barbari-cazul-romancei-mama-10-ani-i-revoltat-spanioli

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Erata: Balada nu-i cantec popular tiganesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Iar stirile d ela ora 5 la generale!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc pt apreciere... alta era ideea

- este un copil de 9 ani capabil de a deveni parinte dpdv fizic?

- este un copil de 13 ani gata sa devina cap de familie ?

- este un parinte de 30 de ani capabil sa devina bunic?

etc etc ... dar rog moderatorii sa inchida subiectul pt ca nu-mi doream sa dezvolt un alt subiect despre tigani si nici dispute pe tema : HAI SA DISECAM STIRILE DE LA ORA 5
MULTUMESC

Mergi la inceput

Totusi trebuie sa ne delimitam CLAR de tigani in ceea ce priveste obiceiurile traditionale. Faptul ca in mass media a aparut stirea romanii niste barbari trebuie contracarat ferm.

Ca hotul nu are etnie sau nationalitate, sunt intru-totul de acord.

Dar in cazul de fata vorbim despre o traditie care n-are nici in clin, nici in maneca cu romanii, o traditie tiganeasca, asumata de etnia tiganeasca si chiar aparata de aceasta in fata criticilor din afara, venite inclusiv din partea responsabililor din Romania cu drepturile minorilor.

Mergi la inceput

Ia uitati ce scrie Time in editia de astazi:
"a first pregnancy at age 10 is not uncommon in their native country of Romania"

Ati auzit mamelor de pe dc ce ajung sa creada strainii despre fetele noastre???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Ia uitati ce scrie Time in editia de astazi:
"a first pregnancy at age 10 is not uncommon in their native country of Romania"

Mda, a aparut si aici aceeasi gogamanie, cum ca in Romania se intimpla asta permanent. Cred ca ar fi timpul ca o autoritate din Romania sa se ridice in picioare si sa faca o declaratie publica (tinta: plan extern) prin care Romania sa se disocieze de aceste traditii si obiceiuri comune doar minoritatii tiganesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mama romāncei de 10 ani care a n#259;scut īn Spania: "A#351;a e la noi, īn Romānia."

NU, in Romania nu e asa! Asa e la in Tigania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

- este un parinte de 30 de ani capabil sa devina bunic?

intreaba-l pe Paunescu. bine, el avea un pic peste, dar tot cu 3 incepea, din cate stiu. si al lui baiat cam la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Putin offtopic, imi da si mie cine stie o mica lectie de istorie? De unde, de cand si de ce atat de multi tigani in Romania? De ce majoritatea rromilor care socheaza Europa au cetatenie romana?
Eu stiam ca tiganii sunt "derivati" din indieni, asta mi-a povestit cineva candva. Un strain insa, mi-a zis de curand "Haide mai, toata lumea stie ca originea tiganilor europeni este in zona Transilvaniei". Deci, de unde au venit si de ce le-a placut asa de mult la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Proaspata bunica are dreptate in sensul ca in Romania, in comunitatile de tigani, se practica mariajul intre minori si autoritatile nu aud si nu vad nimic. Imi aduc aminte de un singur caz in care s-au luat masuri sau poate doar s-a mediatizat, casatoria fetei regelui Cioaba, cred. In rest, se tace si se merge pe burta, toata lumea stie ca fetitele tiganci sunt maritate chiar si de la 7-8 ani, si fortate sa aiba relatii sexuale dupa prima menstruatie.

Daca presa din Spania a lasat sa se inteleaga ca acesta este un obicei romanesc este numai din vina jurnalistilor spanioli.

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput