Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac si ce-a zis? de la ce ti-a fost asa?? ma bucur tare mult ca esti bine. eu asa ma panichez cand aud din astea....

S-a intamplat minunea mult asteptata24+

Am mancat ceva ce nu mi-a priit probabil. Eu cred ca a fost de la cateva guritze dintr-o prajitura, din care au mancat si altii, insa la mine a fost crunt, ceilalti nu au avut nimic. Am fost mai sensibila, nu stiu ce sa zic, nu i-a placut lui bebe asta este cert. Si eu m-am panicat, mai ales ca imi e frica de ace si de toate cele, iar bebe facea ca toate cele la mine in burtica, se misca dintr-o parte in alta si mi se intarea in partea in care era burtica, de mama mama.

Apropo si desi aveam vezica mai mult goala, colul meu masoara 3,61, asa ca sunt tare fericita ca totul este foarte bine.

Gata, ma mai duc putin in pat si apoi sa vedem cum ma voi mai simti, ca de marti cam stau la pat, ca nu prea imi e bine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 23+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

of, mandreeac prin ce ai mai trecut. stai in pat sa iti revii. asa este cu mancarurile astea...nu stii peste ce dai si ti-e rau dupa. ai grija de tine si de bebe. cred si eu ca era super agitat bebele, simtea si el starea ta. bine ca este bine totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

mandreac, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, multa sanatate iti doresc ma bucur ca bebe e bine si voinic
viss, te felicit ca ai reusit sa treci printr-o perioada asa agitata pentru tine, bine ca ai scapat de examene si acum te poti linisti si tu..
bbyasmi, tare greu sa fi dezamagita de doctorul tau..nici nu stiu ce sa zic..cu el vrei tu sa nasti la clinica aia particulara ? sau nu te-ai hotarat inca ?

sa aveti o zi minunata va doresc
eu trebuie sa ma apuc serios de invatat ca am un examen greu in decembrie..si tot aman trebuie sa ma mobilizez..

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

miki si tu ai de invatat?? si ai chef?? simona macar a scapat de fapt, ce chef sa ai...timp sa ai si sa te lase vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Bunadimineata, dragele mele! Sper sa nu ma dati disparuta, pentru ca apar rar, dar sa stiti ca citesc tot! E destul de greu seara sa intru, caci sunt cu amandoua piticele cocotate in capul meu, aseara si-au dat si ele cu crema pe burtica, dac-ati fi vazut ce dragute eram toate trei, cum ii faceam masaj lui bebe mic (ele spun ca au si ele bebelusi, nici nu stiu cum sa reactionez, caci se vede ca nu cred cu adevarat ca sunt gravide, doar se joaca...).
Fetele care au intrat in concediu sau urmeaza sa intre, aveti idee cat de serioasa e treaba asta cu controlul la domiciliu? Ma gandesc totusi ca poate pe gravide le mai lasa in pace. Adica nici macar intr-o sambata nu pot sa ies din casa?

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata Cam tirzior cu , stiu
roxy, mii de scuze. Am intarziat pt ca am fost cu David sa-i iau analizele, desi inca mai are o tuse remanenta ...dar am zis sa i le fac acum pt ca probabil toata iarna o va tine cu tusea...N-a zis nici pis puiul. AM vb cu asistenta de fata cu el sa nu-i ia cu ac, ca nici noi nu o sa ne uitam la sange...SI dragul de el, a acceptat crezand intr-adevar ca nu ii pune ac. Apoi imi spunea ca parca a simtit el ceva totusi...si i-am spus ca era varful seringii...nu puteam sa-l las sa creada ca l-am mintit
LAvi, imi pare rau ca nu a fost cum te asteptai...vorba lui Roxy, de ce nu ramai la tipa aceea, el vad ca e mai superficial...sau unde te stie la a doua sarcina si crede ca nu prea te intereseaza detaliile legate de eco....De ex eu acum, la a treia sarcina nu prea simt nevoia de comparatii, de date...la Matei insa comparam in permaneta cu David
Deea, da e pe Prel Ghencea drita, dar a spus ca nu ma ia decit pe mine, cu copiii, iar parintii mei sa mearga la alta drita ca ea e supraaglomerata. Noi tot la Bujoreni avem acum dosarele...Sapt care vine tb sa-mi fac timp sa ajung la ea cu niste flori...nici nu stiu ce sa-i duc asa la prima vizita... AVeti idei???
Andreea, draga de tine, nici nu m-am gindit ca ai avut probleme si de aceea ai lipsit. Sper sa te refaci repede, sa dispara si restul simptomelor!
Catank fetele!
Sdcrish...mai ai inca 5 luni complete, desi ai intrat in 5 esti la inceput, dar tb parcursa si ea...Deci mai ai timp sa pui kilograme, tu lasa-i pe ceilalti sa vorbeasca, asa imi spuneau si mie la prima sarcina...si c-o sa fac o matza de copil...hehe...a avut 4 kg, iar eu am luat 14-15... Acum insa cred ca voi depasi norma.

Apropos, m-am cintarit 63,6...dupa 2 zile de mincat numai mere legume fierte si 2 covrigi...Deci nici n-am crescut nici n-am scazut...Oare faptul ca-s neiesita afara de vreo 3 zile se pune?? M-ar mai scadea cu citeva sute de grame?? Cam asta...

Viss, bine ai revenit, macar ti-a priit deplasarea, ai schimbat mediul!

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

medeea eu am concediu de risc maternal. numai ca sediul firmei mele este la Cluj, asa ca nu cred eu ca vine cineva tocmai de acolo sa ma vada pe mine. dar daca este firma ta si medicina muncii in orasul tau nu stiu ce sa-ti zic. nu stiu daca ei chiar fac controalele astea. te-as fi ajutat cu placere cu un raspuns concret daca stiam. cred ca depinde de medicina muncii, ce chef si dispozitii au.
eu sincer n-am auzit pe nimeni pana acum ca ar fi venit cineva in control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Bunadimineata, dragele mele! Sper sa nu ma dati disparuta, pentru ca apar rar, dar sa stiti ca citesc tot! E destul de greu seara sa intru, caci sunt cu amandoua piticele cocotate in capul meu, aseara si-au dat si ele cu crema pe burtica, dac-ati fi vazut ce dragute eram toate trei, cum ii faceam masaj lui bebe mic (ele spun ca au si ele bebelusi, nici nu stiu cum sa reactionez, caci se vede ca nu cred cu adevarat ca sunt gravide, doar se joaca...).
Fetele care au intrat in concediu sau urmeaza sa intre, aveti idee cat de serioasa e treaba asta cu controlul la domiciliu? Ma gandesc totusi ca poate pe gravide le mai lasa in pace. Adica nici macar intr-o sambata nu pot sa ies din casa?

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 18+, bineinteles tot

Medeea, si ai mei ma dau cu crema pe burtica, mai ales cel mic, e pasiunea lui...si noroc cu el, ca altfel m-as da mult mai rar
CU concediul si eu m-am temut cind am stat acasa...am incercat s aies in jurul orelor permise. Weekendul nu te verifica din cite am inteles.

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simona asa mai merge cu cafeluta dragutul de el puiut, ce cumintel a fost el sunt niste scumpici copilasii

Mergi la inceput

simonaeu la doctorita mea ii mai duc tigari si cate o cutie de bomboane ca are si o fetita micuta. ii duc tigari ca stiu ca fumeaza si stiu si de care, si sigur se bucura. bani parca mi-e asa sa-i dau si flori nu mai duc ca am vazut ca nu prea mai sunt asa bine primite. ele asteapta mai mult de atat acum depinde de fiecare.

Mergi la inceput